کلنگ طلایی

0 352

این روزها فلسطین اشغالی دستخوش ناآرامی هایی است که بعضی از آن به انتفاضه ی سوم فلسطینیان تعبیر می کنند. در این میان همگان، چه در داخل و چه در خارج از این سرزمین، بنیامین نتانیاهو را مسئول این آشوب می دانند. سیاست هایی که او در پیش گرفته هیچ گاه منجر به آرام تر شدن این منطقه نخواهد انجامید. در تازه ترین اقدام، نتانیاهو تعبیر دیگری از عکس تاریخی ملاقات مفتی بیت المقدس با هیتلر (سال 1941) ارائه داده و بیان داشت، در آن زمان هیتلر قصد کشتن یهودیان را نداشته و حاج امین الحسینی (مفتی بیت المقدس) به وی پیشنهاد سوزاندن یهودیان را داده است. این تحلیل ساده انگارانه و جعلی باعث شد تا روزنامه های سرزمین اشغالی نیز به آن ایراد گرفته و واکنش نشان دهند. بی بی سی می نویسد:
« روزنامه‌های اسراییلی بلافاصله این بازنویسی غم‌انگیز و خطرناک تاریخ را محکوم کردند. هاآرتص با محکوم کردن “جنگ نتانیاهو با واقعیت‌ها”، کوچک جلوه دادن نقش هیتلر برای اغراض سیاسی را مورد انتقاد قرار داد. یدیعوت آحارانوت، یادآوری کرد که مورخان و سیاستمداران شدیداً سخنان نتانیاهو را محکوم کرده اند. دولت آلمان هم اعلام کرد: “ما می‌دانیم که کشورمان مسئول این جنایت علیه بشریت است.” »
این موضوع گیری های نتانیاهو باعث شده است تا عده ی زیادی بر این باور باشند که وی قصد دارد تا با ارائه ی مطالب خلاف واقع، دلیل اصلی نزاع های علیه اسرائیل را «یهودی ستیزی» بنامد. او حتی سعی نموده است تا اعتراض های داخلی به سیاست های اتخاذ شده توسط خود را نیز یهودی ستیزانه بداند! (مراجعه شود به مقاله ی منتشر شده ی «دستکاری تاریخ از سوی نتانیاهو برای مقاصد سیاسی» در بی بی سی فارسی به تاریخ 5 آبان 94) …
مهرماه همایشی با عنوان «نقد و بررسی چهره ی ایران در رسانه ها و جهان» در انگلیس برگزار شد. هدف از این همایش ارائه ی واقعیاتی از ایران و تغییر دیدگاه سیاه و غلط رسانه های جهان در مورد ایران و ایرانی بود. 29 مهرماه وبسایت «کیهان لندن» گزارشی با عنوان «تلاش برای سپیدنمایی شرایط ایران در رسانه‌های جهانی» منتشر نمود. کامیار بهرنگ، گزارشگر این برنامه با ارائه ی خلاصه ای از مباحث مطرح شده در این سمینار، نقل قول هایی از سخنرانان آن از جمله دکتر مجید تفرشی منتشر نمود. دکتر تفرشی با اشاره به برنامه ی به عبارت دیگر بی بی سی و مصاحبه ی عنایت فانی با بهیه نخجوانی، نویسنده ی بهایی در موضوع نقش طاهره و جایگاه او در میان زنان ایرانی، به بعضی از صحبت های تاریخی مطرح شده در این برنامه و تعابیر غلطی که تشکیلات بهایی از آنها می کند نقدهایی وارد نمود. نقدهایی که ظاهرا به مذاق بعضی از مبلغین بهایی خوش نیامد!!! عرفان ثابتی، مبلغ مشهور بهایی با دستمایه قرار دادن این سخنان با ارائه ی تعابیری از جمله « تاریخدان بهائی ستیز» نقدهای این پژوهشگر را مورد حمله قرار داد. تعبیر آشنای «بهایی ستیز» را تمامی کسانی که کوچکترین نقدی به تشکیلات بهایی وارد کرده اند می شناسند. از آنجایی که تنها ابزار تبلیغاتی بهاییان برای دیگر افراد، مانور بر سر مظلوم نمایی و حوادث پیش آمده برای اعضای این سازمان می باشد، برچسب «بهایی ستیزی» بهترین و موثرترین روش برای از دور خارج کردن ناقدان و پژوهشگران بوده است. روشی که ظاهرا مسئولین و اداره کنندگان سرزمین های اشغالی به روشنی از روی یکدیگر تقلید نموده اند. سران بهایی از اسرائیلیان و آنها نیز از بیت العدل بهایی. شاید ایشان امیدوار هستند که این راهبرد بتواند مانند تجربیاتی که صهیونیست ها داشته اند جوابگو باشد. دولت اسرائیل با استفاده از همین روش توانست سیستم قضایی فرانسه را قانع کند تا تحریم محصولات اسرائیلی را «یهودی ستیزی» دانسته و در سال 2010 رای بر ممنوعیت آن بدهد.

منبع:اتاق خبر

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پنج × 5 =