خدای ما

0 387

معرفی کتاب خدای ما؛ زمان و منتظران (جلد اول)

خدای ما جلد اول کتاب زمان و منتظران، زیر نظر دکتر عبدالحسین فخاری است.

این کتاب داستانی درباره مهدویت است و خواندنش به ما کمک می‌کند منتظران بهتری برای امام زمان خود باشیم.

دوجوان به اسم روشنا و نکیسا با هم درباره خداشناسی و شناخت امام و راه‌های نزدیک شدن به فیض الهی و در نهایت تبدیل شذن به منتظران واقعی گفت‌‌وگو می‌کنند:

«روشنا در دانشکده منتظر نکیسا بود تا با هم برای ناهار به غذاخوری بروند. همین‌که نکیسا را دید در چشمانش خیره شد، گویا برقی را مشاهده کرد که تا به حال ندیده بود. گفت: نکیسا چیزی شده؟

ـــ بله! من دیروز توانستم با خدا حرف بزنم؛ البته خودم که بلد نبودم، بر بال کلمات بزرگی نشستم و پرواز کردم تا همسخن خدا شدم؛ آه که چقدر زیبا بود!…و بعد ماجرا را تعریف کرد. روشنا گفت: عزیزم، مبارک است! اما بدان که تازه این اول راه است؛ در آسمان نیایش‌های امامان آن‌قدر جای پرواز هست که اگر تا آخر عمر هم پرواز کنی به انتهایش نمی‌رسی. همان دعای کمیل که گفتی در یک فرصت به سراغش می‌روی هزاران نکته دارد و صدها دعای دیگر… هر کدام از امامان از این نیایش‌ها داشته‌اند. توصیه می‌کنم سری هم به “دعای عرفه” بزنی…

نکیسا گفت: از کیست و معنی عرفه چیست؟ روشنا گفت: عرفه از عرفان و معرفت و شناخت است و دعای عرفه از امام حسین (ع) می‌باشد که در روز عرفه (نهم ذی‌الحجه) که حاجیان در صحرای عرفات وقوف دارند، توسط حضرتش خوانده شده و حالا از گنجینه‌های نیایشی ماست… نکیسا می‌خواست بیشتر بداند ولی روشنا گفت برویم ناهارخوری، وقت زیادی تا کلاس بعدی نداریم… آن شب، نکیسا بی‌تابانه به سراغ کتاب دعا رفت. از امام حسین (ع) فقط ماجرای کربلا را می‌دانست اما نمی‌دانست ایشان دعای معروفی به نام “عرفه” هم دارند. خیلی زود در. در مقدمه‌دعای عرفه خواند: امام حسین (ع) در عصر روز عرفه در صحرای عرفات درحالی‌که اشک از چشمانشان جاری بود این دعا را می‌خواندند…»

نام کتاب: 
زمان و منتظران۱- خدای ما
تهیه کننده : 
عبدالحسین فخاری
سال نشر: 
1398
تعداد صفحه: 
132
نام نویسنده: 
عبدالحسن طالعی
محمد گوگانی
محمدحسن کاشف
ناشر: 
گوی
محل نشر: 
تهران
قطع: 
پالتویی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

9 + سه =