انتشار نشریه بهائی شناسی شماره 2 و 3

0 763

شماره جدید از نشریه بهائی شناسی در نمایشگاه کتاب تهران به مخاطبان و علاقمندان حوزه‌ی شناخت بهائیت تقدیم شد.
این شماره که در واقع ترکیب دو شماره‌ی پاییز و زمستان 1395 (شماره 2و3) است، در 288 صفحه و به همراه مقالاتی به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی در اختیار همراهان بهائی پژوهی قرار گرفته است.
مصاحبه با رسول جعفریان در تاریخ بهائیت و مقاله ای از سید مقداد نبوی، مقالات تاریخی هستند که در این شماره عرضه شده است. نبوی در مقاله‌ی خود، اسناد جالبی را از تصریح باب به وصایت صبح ازل منتشر کرده است. همچنین مقاله ی دیگری با عنوان رنجنامه ی احمد یزدانی مبلغ شهیر بهائی، در مورد تحریف کتاب نظر اجمالی در دیانت بهائی توسط تشکیلات بهائی در ایران در این شماره منتشر شده که حقایق مهمی را در مورد سانسور اجباری منابع امری آشکار می سازد.
در بخش پژوهش های این شماره، چهار مقاله از مریم آگاه، زینب خانزاده و طاهره سادات دیباجی در پاسخ به جزوه‌ی رفع شبهات در اختیار پژوهشگران قرار گرفته است. در همین بخش از مهدی هادیان در بررسی اعترافات باب به وجود مقدس امام زمان علیه السلام در تفاسیر او بر قرآن کریم، مقاله ی دیگری درج گردیده است.
روی خط خبر عنوان بخشی است که به تحلیل بخشی از اخبار امری در شش ماه گذشته پرداخته است. همچنین در بخش انعکاس، پاسخی به نقد تورج امینی نسبت به دیدگاه های بهائی شناسی در مورد فرانچسکو فیچیکیا، توسط هدی تفضلی عرضه شده است.
مهدی نامه عنوان بخشی است که ضمن معرفی کتاب زندگی مهدوی، بخشهای کوتاهی از آن را به خوانندگان بهائی شناسی تقدیم می کند.
بخش جدیدی که از این شماره به بهائی شناسی افزوده شده، با عنوان تشکیلات بهائی و منتقدان، که در این شماره به انعکاس نظرات ویلیام گارلینگتن در نقد تشکیلات بهائی پرداخته است. بهائی شناسی قصد دارد در شماره های بعدی، از دیدگاه های تعداد بیشتری از منتقدان بهائی که روزگاری خود در تشکیلات بهائی بوده اند، پرده برداری کند.
در بخش انگلیسی ترجمه ی مقاله ی جمعیت بهائی از ادعا تا واقعیت که در نخستین شماره درج شده بود و مورد استقبال پژوهشگران قرار گرفته بود، به مخاطبان انگلیسی زبان تقدیم شده است. همچنین چکیده ی بخشی از مقالات همین شماره به زبان انگلیسی در این شماره در اختیار خوانندگان قرار گرفته است.
در بخش عربی که برای نخستین بار از این شماره میهمان بهائی شناسی شده، سر مقاله ی نخستین شماره از بهائی شناسی ترجمه و در اختیار مخاطبان عرب زبان قرار گرفته است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دوازده + 9 =