مکتوبات بهایی پژوهی کتب امری کتب نقدیه بهاییت


مرور

مکتوبات بهایی پژوهی

فصلنامه بهائی شناسی شماره 30

در این فصلنامه می‌خوانیم: ورنون الوین جانسون: چرا مدعیان اتحاد بشر، خود به جناح‌های متخاصم تقسیم شده‌اند؟ عباس افندی و فلسطین: انتقال اراضی به یهودیان مهاجر گفت‌وگوی میرزا آقاخان کرمانی و بهاءالله در عکا رونمایی از کتاب خانم…

چالش موعود شناسی با بهائی

در سال ۱۳۸۸ اقای عرفان وفایی(بهائی) در وبلاگ خود مقاله ای با نام “بررسی برخی مطالب درباره ظهور قائم در قران و اخبار شیعه” بارگداری کرد. شخصی مسلمان با نام علی تهرانی به این مقاله پاسخی می دهد. یک بهائی دیگر به نام کاویان صادق زاده…

بهائیان در کشورهای اسلامی

شناخت تاریخی، جمعیت، موقعیت اجتماعی، وضعیت کنونی بهائیان و همچنین تعامل دولت ها و مردم با آنان در کشورهای مختلف از موضوعات جالب توجه برای آشنایی بیشتر و شناخت بهتر بهائیان است. کتاب بهائیان در کشورهای اسلامی شامل مقالاتی است که به این…

فصلنامه بهائی شناسی شماره 28

فهرست مطالب فصلنامه 28: 1- آزمون بزرگ غیبت 2- به بهانه انتشار کتاب اقدس 3- پیام های پر مهر 4- گفت‌وگو با جناب آقای اصغر حیدری: بهائیت در آذربایجان 5- بهائيت از دیدگاه روشنفکران و منتقدان بهائی: قسمت پانزدهم، احمد سهراب 6- نامه‌ای از…

فصلنامه بهائی شناسی شماره 27

فصلنامه شماره 27 بهائی شناسی در پاییز سال 1402منتشر شد. فهرست مطالب فصلنامه 27: 1- بحثی درباره علائم ظهور و رجعت 2- آیین رونمایی از کتاب ع. ع 3- گفت‌وگو با جناب آقای دکتر تقی پور: نقش بهائیان در اشغال فلسطین 4- محیط علم و فضل و ادب،…

حافظ، امید، موعود

نویسنده: عبدالحسین فخاری حافظ در موضوع موعود و حضرت مهدی(عج) اگرچه فقط یک بار، به صراحت نام برده است اما اشارات او به حضرت صاجب الزمان(عج) مشهود است و با عبارتی روشن، مقصود خود را بیان می کند. عباراتی چون یوسف کنعانی یا یوسف ثانی، مسیحا…

فصلنامه بهائی شناسی شماره 26

فصلنامه شماره 26 بهائی شناسی در تابستان سال 1402منتشر شد. فهرست مطالب فصلنامه 26: ۱- عاشورای مهدوی ۲- خطیبی نامدار و مرزبانی بیدار: معرفی کتاب «مردی از تبار دانش و ایمان» ۳- وقتی داستان ما " یکی " نشد: نگاهی به تلاشBBC پس از یک کمپین…

فصلنامه بهائی شناسی شماره 25

فصلنامه شماره ۲۵ بهائی شناسی در بهار سال ۱۴۰۲ منتشر شد. در این فصلنامه می‌خوانیم: سرمقاله: حافظ، امید، موعودروی خط خبر: یازده روز 《گفت‌وگوی آرام، علمی و دوستانه》 رونمایی از کتاب شیخیه؛ باورها و ریشه‌ها بانویی آزاده، مهربان و…

رویکرد تبلیغ تهاجمی در تشکیالت بهائیت

در عصر کنونی مرکز رهبری بهائیان (بیت‌العدل) بهائیان کشورهای مختلف از جمله ایران را برای انجام تبلیغ بهائـیت و تغییــر دین افـراد تـحریـک می‌نماید تا در نهایت بتواند با جذب نیرو، ضمن کسب رسمیت در جوامع مختلف، به عنصـری اثـرگذار در تحولات…

شیخیه ، باورها و ریشه ها

« شیخیه ، باورها و ریشه ها » نویسنده : حسن منتصب مجابی به کوشش: حمید سزاوار ناشر : نشر گوی. تهران ، ۱۴۰۱ هماهنگی : موسسه بهائی پژوهی - تهران قیمت : ۲۴۰،۰۰۰ تومان تعداد صفحات : ۴۸۰ صفحه فهرست مطالب : دیباچه پیشگفتار مقدمه فصل اول…