کتاب مقدس

قفل شده
Baran

کتاب مقدس

پست توسط Baran »

کتاب های مقدس بابیان و بهائیان چه کتاب هائی است؟
Pajooheshgar

پست توسط Pajooheshgar »

آثار ( علی محمد باب ، حسینعلی بهاء ، عباس افندی ، شوقی افندی) ، نزد بهائیان بعنوان کتاب مقدس محسوب می شود:

آثار علی محمد باب:
1- بیان عربی
2- بیان فارسی
3- احسن القصص
4- دلائل سبعه
5- صحیفه عدلیه
6- لوح هیکل الدین
آثار حسینعلی بهاء:
1- آثار قلم اعلی ( 6 جلد)
2- ایقان
3- اقدس
4- اشراقات
5- اقتدارات
6- مجموعه الواح
7- بدیع

آثار عباس افندی:
1- خطابات ( 3 جلد)
2- مفاوضات
3- مقاله شخصی سیاح
4- مکاتیب ( 6 جلد)
5- الواح وصایا
6- تذکره الوفا

آثار شوقی افندی:
1- توقیعات مبارکه ( 6 جلد)
2- قرن بدیع ( 4 جلد)
3- God passes by
4- دور بهائی
5- نظامات بهائی
دكتر جوادي

كتابهاي ميرزا عليمحمد باب

پست توسط دكتر جوادي »

بنده به اقتضاي رشته تحصيلي ام كه تاريخ مي باشد در موضوع جنبش بابيه نيز تحقيقاتي نموده ام و حتي در اين مورد با بعضي از پيروان اين آيين مباحثاتي هم داشته ام . نكته عجيب و مهمي كه در طي اين تجربه تحقيقي براي من مورد سوال بود ابن بود كه نوعا بهائيان از محتوي كتابهاي مبرزا علي محمد باب بي اطلاع بوده و امكان دسترسي به اين كتابها هم براي آنان فراهم نبود .
به نظر ميرسد كه خود تشكيلات بهائيت هم مايل نبود كه اين كتابها در دسترس آنان قرار گيرد و سعي فراوان بر مطرح كردن كتابهاي بهالله و عباس آفندي وساير كتب تبليغي خود در ميان بهائيان داشتند .شايد يكي از علل اين موضوع اولا وجود بعضي احكام ديني غير معقول و يا تناقضات ادبي و محتوائي در لابلاي مطالب اين كتب بوده است . ثانيا اعترافات صريح باب به پايه هاي اعتقادي مورد قبول تشيع است كه با عقايد بهائيان در خصوص پايان اعتقاد به مهدويت در وجود ميرزا عليمحمد در تضاد مي باشد . همچنين اعترافات صريح باب به خاتميت دين اسلام و مخالفت وي به مدعيان دين جديد در همين راستا قابل ارزيابي است .
البته خوشبختانه به مدد توسعه اينتر نت و امكان دسترسي همه انسانها به اطلاعات مورد نياز
امكان درج كتب ممنوعه و يا غير قابل دسترس براي همه فراهم شده و لذا هم اكنون مي توان به سادگي به اين كتب دسترسي پيدا كرده و اين مطالب را براي روشن شدن شدن ذهن بهائيان
در محيط اينتر نت مطرح نمود . البته در اين كه آيا متن كامل كتب ميرزا عليمحمد باب را مي توان در اينترنت پيدا نمود در شك هستم .
Sardabir
فعّال

پست توسط Sardabir »

تا آنجا که پژوهش شده سایت های بهایی فقط گزیده های خاصی را از کتاب بیان

در کتابخانه مجازی خود قرار داده اند واصل بیان فارسی وعربی را منتشر ننموده اند

چنانچه اطلاع تکمیلی به دست آید ارائه خواهد شد.
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

همان طور که جناب دکتر جوادی فرموده اند، در آثار باب هم احکام عجیب و غریب مشاهده می شود و هم اعترافات روشن و صریح در اعتقاد به وجود حضرت حجت بن الحسن العسکری. سئوال اساسی و مهمی که از بهائیان پرسید آن است که میان باب و بهاء فاصله ی زمانی چندانی نبوده است و در ان فاصله هم تحول چشمگیری در عالم رخ نداده است، بنا به اقتضای زمان که بهائیان به آن بسیار قائل اند، چه توجیهی برای احکام باب دارید. مانند آن که ایشان فرموده است هر چه کتاب غیر از بیان باید سوزانده شود. چنان که جناب بهاء الله و عبد البهاء هم به این امر معترف اند که منطوق بیان حرق کتاب و محو آثار غیر بابی است. از بهائیان خردورز خواهش می کنم به این پرسش پاسخ بدهند.
افراشته

پست توسط افراشته »

مابهائيان معتقديم كه آيين باب با ظهور من يظهره الله نسخ شده است و به فرض اينكه مطالب غير حقيقي و يا اشتباهاتي هم در كتاب بيان وجود داشته باشد فعلا جاي بحث ومناظره ندارد .
yas
فعّال

پست توسط yas »

آنوقت شما بهائیان محترم از خود سوال نکردید که این شریعتی که با آنهمه

جنجال وخونریزی در کشور بوجود آمد چرا بعد از بیست سی سال نسخ شد ؟ !

اصلا برای چی آمد؟

حقانیتش چگونه ثابت شد؟

من یظهره اله چگونه ثابت می شود؟ و...

عقل کجا رفته است؟!
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

افراشته ی گرامی! از شما خواهش می کنم یک بار دیگر به آن چه که خود مرقوم فرموده اید، عنایب کنید. بالاخره جناب نقطه ی اولی برحق بود با بر باطل؟ اگر باطل است که من یظهره الله هم که او به ظهورش بشارت داده، باطل خواهد بود. و اگر حق است و از جانب خداوند به او وحی می شده، چگونه در کتابش مطالب « غیر حقیقی » و « اشتباه » وجود دارد. فرمایش شما فرض نیست، حقیقت است. در کتاب بیان احکام و مطالبی آمده است که حتی اعتراض جضرت بهاء الله و عبدالبهاء را نیز برانگیخته است. به فرموده ی ایشان منطوق ببان حرق کتب( سوزاندن هر کتابی به جز بیان) و ضرب اعناق( زدن گردن غیر بابیان) است. مطالب دیگری هم در ببان آمده است که به راستی شرم آور است. اما سخن ما چیز دیگری است. شما اصلا حضرت باب یا حضرت بهاء الله را چگونه اثبات می فرمایید؟ ما منتظریم تا استدلال شما بهائیان گرامی را در این باب بشنویم. هنوز کسی در این باره سخنی سدید نگفته است.
spring
محل اقامت: www.saghar.org
تماس:

پست توسط spring »

جناب Pajooheshgar سلام
کتب مذکوره توسط شما تمامی کتب وحی نمی باشند. ذکر این مطلب را در آن پست بفرمائید.

جناب دکتر جوادی و Sardabir محترم
کتب بابیان و بهائیان در دسترس بوده است. متاسفانه رژیم پهلوی و سپس جمهوری اسلامی ایران مانع از انتشار کتب می شدند و می شوند. این مطلب صد البته به لحاظ ترس آنان است که اگر دارای "احكام ديني غير معقول و يا تناقضات ادبي و محتوائي" می بود سریعا آنان را مورد انتشار قرار می دادند. البته ایراداتی را بر بعضی ار کتب وارد می کنند که آماده ی پاخگویی در حد توان خود بدانان در اینجا می باشم. لطفا مودبانه مطرح کنید که زمینه ی سوء استفاده را فراهم نیاورد و با روالی منطقی پش خواهیم رفت.
در ضمن مطمئی باشید که اگر به بهائیان اجازه ی چاپ کتبشان داده می شد شما نیز آنان را می دیدید. ولی بر خلاف اظهارات sardabir اکثر آیات حضرت باب در اینترنت موجود می باشد که اگر مایل می باشید سایت آن را در اینجا قرار خواهم داد. در ضمن آن کتابی که شما در سایت بهائی دده اید "منتخباتی از آثار نقطه ی اولی" می باشد و نه فقط قمتهائی از کتاب بیان.
ایمیل بنده vae19@hotmail.com می باشد. اگر به ایمیلم مطلب بفرستید سریع تر پاسخ خواهم گفت.
ار آنجا که علت اتصال ما به اینترنت مقصودی دیگر بوده است و امکان خواندن تمامی مطالب دوستان نمی باشد، لطفا سوالات خود را طبقه بندی شده و شماره زده بپرسند که امکان پاسخگویی سریع بدانان امکان داشته باشد.
Spring
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

جناب اسپرینگ همان طور که فرموده اید اکثر آثار باب و بهاء در برخی سایت ها موجود است. اما اصل کتاب ها هم که پیش از انقلاب توسط لجنه ی نشر آثار امری به چاپ رسیده است هم اینک موجود است. دوست عزیز مثل این که حضرت عالی اصلا به عرایض بنده اعتنایی نمی فرمایید. بنده خیلی روشن و شماره بندی شده؟! سئوالم را پرسیده ام اما هنوز جوابی نگرفته ام. جالب است می گویند یک نفر می گفت: من در همدان به اندازه ی یک کرت( واحد طول زمین های کشاورزی) می پرم. به او گفتند: همدان دور است کرت این جا موجود می باشد. خوب بپر. حالا دوست عزیز چشم !به ای میل شما هم سری می زنیم ولی لطفا بدون آن که بخواهم بدانم چرا به این سایت سر زده اید، هم اینک پاسخ پرسش مرا بدهید. حضرت بهاء الله چه کاره اند و به چه دلیل. بابا دق مرگ شدم از بس این سئوال ساده را پرسیدم
افراشته

پست توسط افراشته »

همانطور كه خدمت شما عزيزان عرض شد مقام حضرت اولي مقام قائميت بوده است وبا ظهور ايشان به عنوان قائم اسلام دوره اسلام تمام شد و مقدمه دين بهائيت به عنوان دين جديد فراهم گرديد .
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

حضور محترم افراشته ی گرامی سلام عرض می کنم. دوست گرامی گویا جناب عالی نوشته ها و پاسخ های حقیر را با دیده ی دقت و انصاف ملاحظه نمی فرمایید. عزیز من عرض کرده ام که اولا شما قائمیت جناب باب را چگونه اثبات می فرمایید. مگر هر کس ادعای قائمیت کرد، همو قائم است؟ ثانیا شما دوست گرامی گویا از عقیده ی قائمیت هم یا بی اطلاع و یا کم اطلاع می باشید. جهت آگاهی شما عرض می کنم. قائم اسلام کسی نیست که اسلام را نسخ کند بلکه او می َآید و اسلام را فراگیر و جهانی می کند. در ضمن مقام حضرت بهاء الله هم معلوم نیست که چیست. از شما دوست گرامی تقاضا می کنم بار دیگر نوشته های سایت را با دقت بیشتری مطالعه فرمایید. از لطف شما تشکر می کنم
spring
محل اقامت: www.saghar.org
تماس:

پست توسط spring »

جناب Jooya
خواهشا بحث در مورد ادعای حضرت باب و بهاءالله را در تاپیک "مقالات در مورد دیانت بهائی
" ادامه دهید و از طرح این سوال در قسمت های مختلف و البته نامربوط خودداری کنید.
Spring
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

جناب اسپرینگ اولا با عرض معذرت چون حقیر به ادب پارسی احترام می گذارم به عرض مبارک می رسانم که اولا خواهشا غلط است چون تنوین در کلمات فارسی به کار نمی رود. ثانیا قربان شما بروم من چه کنم که در هر جا و در کمال عجز و ناتوانی از مقابله با استقامت آهنین بهایی عزیز در پاسخ به یک پرسش اساسی وامانده ام. عزیزم مثل آن که شما هم به پرسش بنده توجه نفرموده اید. تا زمانی که تکلیف این سئوال روشن نشود ادامه ی بحث در هر مورد بیهوده خواهد بود. آخر بهاء الله چه کاره است؟ ما در باره ی چه چیزی باید بحث کنیم؟ نکند داریم آب در هاون می کوبیم؟ به قول امام صادق علیه السلام: کسی که بدون بینش و بصیرت کاری را انجام دهد مانند کسی که در بی راه به سرعت راه می پیماید. هر چه بر سرعت خویش بیفزاید از هدف دورتر می شود. البته مانعی ندارد که دوست بهایی بگوید من در این باره حرفی ندارم و این مطلب هم سری است از اسرار الاهی ( چون این مطلب را قبلا فرموده اند) ولی از شما خواهش می کنم( یعنی دوست بهایی خواهش کند) از این بحث بگذرید و به بحث دیگر بپردازید. دراین صورت بنده می پذیرم و وارد بحث دیگر می شوم. و در غیر این صورت کماکان به همین بحث خود در همه جا ادامه خواهم داد. استقامت را از دوست بهایی می آموزم!
roozbeh

پست توسط roozbeh »

مهم ترین کتاب استدلالی بهائیان کتاب ایقان است. من پیشنهاد می کنم در این بخش این کتاب به نقد کشیده شود. مطالب عجیب و غریبی در این کتاب است که اگر یک بهایی منصف از آنها مطلع شود، حتما از بهایی بودن خودش خجالت می کشد. از همان اولین جملات ایقان پر از اشتباهات ادبی و اعتقادی است تا به انتهای آن. منتهی خیلی از بهائی های بی نوا حتی بلد نیستند ایقان را از رو بخوانند. چه رسد به آن که آن را بفهمند چون بهاء الله سعی کرده است این کتاب را قلمبه سلمبه بنویسد.
قفل شده