بیت العدل

قفل شده
milyarder

پست توسط milyarder »

جناب جویا خدا شکر که بلاخره مساله حل شد دوست گرامی احکام بیان نسخ شده است حالا هر حکمی بوده باد که البته در موقع اثبات حتما دلیل چنین حکمهایی را برای شما یاد آورم میشوم.من کی گفتم کشک؟؟

جویای عزیز باز دارید از مبحثی به مبحث دیگر میروید.تا از جواب گویی باز میمانید از این حربه استفاده میکنید؟؟؟

به سئوالات تک تک پاسخ دهید با سندیت از قرآن من جوابی ندیدم:

*آیه در مورد تحریف که یا صراحتا اسم کتاب بیان شده باشد و یا کتب قبل را تحریف شده بداند بیان کنید.
کجا این آیه را قرار دادید بگویید من ببینم؟؟

*آیه ای از انجیل که قرآن از آن یاد میکند بیان کنید.
این یکی را کجا گفتیتد که من ندیدم؟

*در مورد حدیث جعلی هم بهتر است دلیل قانع کننده ارائه دهید.و بگویید چه کسی این حدیث جعلی را وارد بحالانوار کرده و هنوز هم چاپ میشود.زیرا شما کتب مارا قبول ندارید.
این مورد را که اصلا جواب نگفتید.

*در مورد مسائلی هم که عنوان کردید برای تحریف لطفا سندیت قرآن ذکر کنید زیرا ملاک تشخیص تحریف از نظر شما قرآن است پس به آن استناد کنید.
اینها را هم که نگفتید جناب جویا.

*برفرض اینکه من تحریف انجیل را قبول کرده باشم لطفا در مورد تورات و دینکرد هم از قرآن سند قرار دهید.که خدایی در آنها انکار شده
من از تورات هم برای شما آیه آوردم قرار بود در این مورد هم آیه بیاورید کجایند این آیه های شما؟؟

جناب جویا هنوز به سئوالات من پاسخی نداید من نیز پاسخی به شما نمیدهم.مگر آنکه بگویید پاسخی ندارید تا بتوانیم به اثبات برسیم این بحث را هم شما پیش نکشید و از بحث قبلی فرار نکنید.

((جناب جویا هر بار سئوال جدیدی مطرح میکنید و از پاسخ گویی طفره میروید برای بار چندم عرض میکنم گفته شده اگر بیت العدل در زمان حضرت ولی امرالله تشکیل شود ایشان عضو لاینعزل بیت العدل هستند. گرفتید چی شد؟؟عرض کردم بقیه الواح وصایا را بخوانید حتما این نکته را میبینید شاید الواح وصایا را هم ندارید و نقل قول میکنید؟؟))

منتظر پاسخ سئوالاتم هستم.
موفق باشید
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

ای بابا من که جواب دادم. مراجعه کنید و از بحث ولی امر نگریزید
milyarder

پست توسط milyarder »

قضاوت با ناظران جواب سئوالات کو؟
هر وقت جواب گفتید من هم جواب میدم.
تک تک جواب بدین.
Sardabir