جواب سئوالتان را که دادم. بفرمایید:
میلی عزیز که همانند میله ای فولادین در برابر استدلال ها ایستادگی می کنی. مقاومتت را می ستایم. خطاب به تو و همه بهائیان ناظر این مباحث لازم است عرض کنم که میلی جان من از آن جا که از عهده ی بحث ولی امر بر نمی آید می خواهد مرا به بی راهه بکشاند. سئوالات ایشان ربطی به مباحث ما ندارد. لطفا دقت کنید. ایشان مدعی شد که در حدیثی آمده است که حضرت محمد ادعای خدایی کرده است و خواست ادای مرا در آورد و گفت اگر چنین حدیثی بود من چه عکس العملی نشان می دهم؟ من هم گفتم: قاطعانه می گویم آن حدیث جعلی است. حالا این عزیز دوست داشتنی چسبیده به اینکه حدیث جعلی چیست و چرا در کتاب آمده. مادری به فرزندش گفت: قربان چشمان بادامی ات بروم. پسرک به یاد بادام افتاد و گفت: مامان من بادام می خواهم. میلی جان بحث حدیث جعلی و اینکه چرا در کتاب ها آمده را جواب داده ام منتهی تو عزیز تو دل برو می خواهی بحث را منحرف کنی و نگذاری تکلیف ولی امر روشن شود.
و اما مساله ی تحریف. لطفا شما خونندگان گرامی و نیز تو میلی محترم و نیز اسپرینگ نازنین خودم توجه کنید. قرآن یک حکم کلی داده و تکلیف را روشن کرده است. قرآن می فرماید: اگر این کتاب از جانب غیر خدا می بود در ان اختلاف بسیار می یافتید. بنا براین هر کتابی که در آن اختلاف و تناقض باشد، از جانب خدا نیست. میلی جان دقت کن. چون در تورات و انجیل و کتاب های باب و بهاء اختلاف و تناقض هست، از طرف خدا نیست. خلاص. عزیزم قرآن که لزومی ندارد آن گونه که حضرت عالی میل دارید مطلب را بیان کند. آن گونه که خود می خواهد می فرماید. آری این ملاک جاودانه است. در هر کتابی که تناقض و اختلاف یافتید بدانید که از جانب خدا نیست. مثل همان داستان ولی امر و عقیم بودن بودن شوقی. مثل اختلافاتی که در حتی انجیل های چهارگانه با هم دارند. ولی میلی جان بحث ولی امر و قانونی نبودن بیت العدل هم چنان باقی است
تزلزل در ارکان امر
-
به سئوالات تک تک پاسخ دهید با سندیت از قرآن من جوابی ندیدم:
*آیه در مورد تحریف که یا صراحتا اسم کتاب بیان شده باشد و یا کتب قبل را تحریف شده بداند بیان کنید.
کجا این آیه را قرار دادید بگویید من ببینم؟؟
*آیه ای از انجیل که قرآن از آن یاد میکند بیان کنید.
این یکی را کجا گفتیتد که من ندیدم؟
*در مورد حدیث جعلی هم بهتر است دلیل قانع کننده ارائه دهید.و بگویید چه کسی این حدیث جعلی را وارد بحالانوار کرده و هنوز هم چاپ میشود.زیرا شما کتب مارا قبول ندارید.
این مورد را که اصلا جواب نگفتید.
*در مورد مسائلی هم که عنوان کردید برای تحریف لطفا سندیت قرآن ذکر کنید زیرا ملاک تشخیص تحریف از نظر شما قرآن است پس به آن استناد کنید.
اینها را هم که نگفتید جناب جویا.
*برفرض اینکه من تحریف انجیل را قبول کرده باشم لطفا در مورد تورات و دینکرد هم از قرآن سند قرار دهید.که خدایی در آنها انکار شده
من از تورات هم برای شما آیه آوردم قرار بود در این مورد هم آیه بیاورید کجایند این آیه های شما؟؟
جناب جویا هنوز به سئوالات من پاسخی نداید من نیز پاسخی به شما نمیدهم.مگر آنکه بگویید پاسخی ندارید تا بتوانیم به اثبات برسیم این بحث را هم شما پیش نکشید و از بحث قبلی فرار نکنید.
((جناب جویا هر بار سئوال جدیدی مطرح میکنید و از پاسخ گویی طفره میروید برای بار چندم عرض میکنم گفته شده اگر بیت العدل در زمان حضرت ولی امرالله تشکیل شود ایشان عضو لاینعزل بیت العدل هستند. گرفتید چی شد؟؟عرض کردم بقیه الواح وصایا را بخوانید حتما این نکته را میبینید شاید الواح وصایا را هم ندارید و نقل قول میکنید؟؟))
منتظر پاسخ سئوالاتم هستم.
موفق باشید
*آیه در مورد تحریف که یا صراحتا اسم کتاب بیان شده باشد و یا کتب قبل را تحریف شده بداند بیان کنید.
کجا این آیه را قرار دادید بگویید من ببینم؟؟
*آیه ای از انجیل که قرآن از آن یاد میکند بیان کنید.
این یکی را کجا گفتیتد که من ندیدم؟
*در مورد حدیث جعلی هم بهتر است دلیل قانع کننده ارائه دهید.و بگویید چه کسی این حدیث جعلی را وارد بحالانوار کرده و هنوز هم چاپ میشود.زیرا شما کتب مارا قبول ندارید.
این مورد را که اصلا جواب نگفتید.
*در مورد مسائلی هم که عنوان کردید برای تحریف لطفا سندیت قرآن ذکر کنید زیرا ملاک تشخیص تحریف از نظر شما قرآن است پس به آن استناد کنید.
اینها را هم که نگفتید جناب جویا.
*برفرض اینکه من تحریف انجیل را قبول کرده باشم لطفا در مورد تورات و دینکرد هم از قرآن سند قرار دهید.که خدایی در آنها انکار شده
من از تورات هم برای شما آیه آوردم قرار بود در این مورد هم آیه بیاورید کجایند این آیه های شما؟؟
جناب جویا هنوز به سئوالات من پاسخی نداید من نیز پاسخی به شما نمیدهم.مگر آنکه بگویید پاسخی ندارید تا بتوانیم به اثبات برسیم این بحث را هم شما پیش نکشید و از بحث قبلی فرار نکنید.
((جناب جویا هر بار سئوال جدیدی مطرح میکنید و از پاسخ گویی طفره میروید برای بار چندم عرض میکنم گفته شده اگر بیت العدل در زمان حضرت ولی امرالله تشکیل شود ایشان عضو لاینعزل بیت العدل هستند. گرفتید چی شد؟؟عرض کردم بقیه الواح وصایا را بخوانید حتما این نکته را میبینید شاید الواح وصایا را هم ندارید و نقل قول میکنید؟؟))
منتظر پاسخ سئوالاتم هستم.
موفق باشید