تزلزل در ارکان امر

قفل شده
jooya
فعّال

تزلزل در ارکان امر

پست توسط jooya »

‏ از آن جا که میلی گرامی در باره ی مساله ی 24 نفر ولی امر در بهائیت تحقیق کرده‏‎ ‎است، بنده به موضوع ولایت امر اشاره می کنم و آن مطلب را می آورم. بهترین کار هم‎ ‎نقل ‏بیانات جناب عبد البهاء است‎:
‎* ‎حضرت عبدالبهاء در‎ ‎الواح وصايا صفحه‎ ‎‏11‏‎ ‎مي فرمايند:‏‎
‏... زیرا آيت الله و غصن ممتاز و ولي‎ ‎امرالله و مرجع‎ ‎جميع اغصان و افنان‏‎ ‎و ايادي امرالله و ‏احباالله است و ‏مبين آيات‎ ‎الله و من‎ ‎بعده بکرا بعد بکر ‏‎
بکر بعد بکر یعنی پسر بزرگ پس از پسر بزرگ‎
حضرت‎ ‎عبدالبها ء در الواح وصايا صفحه‎ ‎‏13درباره جانشيني ولي امرالله مي فرمايند:‏‎
اي‎ ‎احباي الهي بايد ولي امرالله‎ ‎در زمان حيات خويش من هو بعده را تعيين‎ ‎نمايد تا بعد‎ ‎از ‏صعودش ‏اختلاف حاصل‎ ‎نگردد. و شخص معين بايد مظهر تقديس و‎ ‎تنزيه و تقواي الهي و‎ ‎‎علم و فضل و کمال‎ ‎باشد. ‏لهذا اگر ولد بکر ولي امرالله‎ ‎مطهر(مظهر) الولد سر ابيه نباشد‏‎ ‎‏... بايد‎ ‎‏غصن ديگر را‎ ‎انتخاب نمايد ...‏‎
اینک این عبارات را در کنار این عبارت بگذارید‎:
جناب عبدالبهاء در تفسیر‎ ‎مکاشفات یوحنا در بخشی که آمده است:« و آن بیست و چهار پیر که در حضور خدا بر تخت‎ ‎های خود نشسته اند...» چنین می فرماید‎:
و در هر دوری اوصیا و اصفیا دوازده نفر‎ ‎بودند. در ایام حضرت یعقوب دوازده پسر بودند و در ایام حضرت موسی دوازده نقیب رؤسای‎ ‎اسباط بودند و در ایام حضرت مسیح دوازده ‏حواری بودند و در ایام حضرت محمد دوازده‎ ‎امام بودند. ولکن در این ظهور اعظم بیست و چهار نفر هستند. دو برابر جمیع. زیرا‎ ‎عظمت این ظهور چنین اقتضا تماید. این نفوس ‏مقدسه در حضور خدا بر تخت های خود نشسته‎ ‎اند، یعنی سلطنت ابدیه می کنند‎...
مفاوضات: 45-46‏‎
آری جناب عبدالبهاء دل به‎ ‎آن بسته بود که شوقی و نسل او بکر بعد بکر، آن 24 نفر خواهند بود، ولی مع الاسف او‎ ‎عقیم از آب در آمد و بهائیت با چالشی جدی به ویژه در ‏مشروعیت بیت العدل مواجه شد‎. ‎دیده بگشایید ای خردمندان‎.
دیدم که جناب میلی اشاره کرده است که منظور از آن 24‏‎ ‎نفر 24 نفر پیرمرد هستند. اما با توجه به مقایسه ای که جناب عبدالبهاء با اسباط که‎ ‎رؤسای اسباط بودند و نیز حواریون ‏مسیح و امامان شیعه، منظور کاملا روشن است. منتظر‎ ‎عکس العمل بهائیان به ویژه جناب اسپرینگ و میلی عزیز هستم‎.‎
در ضمن به خاطر اهمیت موضوع علاوه بر این که این مطلب در تاپیک بیت العدل آمده است با اجازه ی سردبیر بنده یک عنوان مستقل هم برای آن گشودم
milyarder

پست توسط milyarder »

به به جناب جویای عزیز جواب شما را گفتم و چون فکر میکردین 100% حق با شماست این تاپیک را ایجاد کردین ؟
((جدا شما کجای دیدید نوشته باشه 24 ولی امر برای من جای سئوال است؟؟دوست دارید من هم قرآن را آنگونه که میخوام تفسیر کنم و به شما ارائه بدم و دوباره در جواب گویی بمانید؟؟))

دوستان من مثل جویای عزیز دیگر کپی نمیکنم لینک میدهم خود بخوانید :
http://bahairesearch.ir/html/index.php? ... &p=735#735
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

شما بیانات خود را بفرمایید. قضاوت با دبگران است.
milyarder

پست توسط milyarder »

خوبه 20 تای آنها هم مشخص شده و این همه شما اصرار میکنید که باید 24 باشه اون هم ولی امر اما کجای اینجا نوشته ولی امر خدا میدونه و چون نمیتونستید از اون قسمتی که گفته شده 20 نفر آنها مشخص شدند استفاده کنید فقط 24 رو گذاشتین.((خدایا به مدد خواهی از تو نزدیکتر میشوم))
milyarder

پست توسط milyarder »

بله دوستان راحت میتونند قضاوت کنند کسی که گفته ولی امر یعنی چی ؟؟ کسی که گفته پیشگویی حضرت عبدلبهای برای ولی اکر اشتبه در اومده یعنی چی؟؟ اصلا تو اینجا هیچ اشاره ای به ولی امر نشده و باز هم متذکر میشم گفتن 20 نفر از اونها مشخص شدند و تنها 4 نفر مونده.

یعضی وقتها که نمیتوان جواب گفت باید قضاوت را به دیگران سپرد. کسی هم که خودش دنبال حقیقت باشه لینکی که من قرار دادم میخونه.
milyarder

پست توسط milyarder »

((درست شده متن بالا چون سریع تایپ میکنم اشکلال زیاد پیس میاد)) تصویر

بله دوستان راحت میتونند قضاوت کنند کسی که گفته ولی امر یعنی چی ؟؟ کسی که گفته پیشگویی حضرت عبدالبها برای ولی امر اشتباه در اومده یعنی چی؟؟ اصلا تو اینجا هیچ اشاره ای به ولی امر نشده و باز هم متذکر میشم گفتن 20 نفر از اونها مشخص شدند و تنها 4 نفر مونده.

یعضی وقتها که نمیتوان جواب گفت باید قضاوت را به دیگران سپرد. کسی هم که خودش دنبال حقیقت باشه لینکی که من قرار دادم میخونه.
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

اگر شما بدانید در بهائیت ولی امر یعنی چه کسی و نیز اگر بدانید امام و حواری و نقیب یعنی چه؟ به دنبال 20 نفر پیرمرد که 4 تای آن ها هم معلوم نیستند، نمی روید. دوباره بیانات جناب ع. ع را بخوانید و فریب تشکیلات را نخورید.
milyarder

پست توسط milyarder »

عزیزم کسی فریب تشکیلات را نخورد چون خود حضرت عبدالبها گفته اند 20 نفر آنها مشخص شده و 4 نفر مشخص نشده اند. در مورد مقایسه هم مثل اینکه جواب را ندیدید!!
مقایسه فقط به خاطر عظمت امر بوده حالا شما در کجای این جملات ولی امر دیدید؟؟ یا چرا بقیه مطلب که در مورد همین 20 نفر و 4 نفر است عنوان نمیکنید؟؟ شاید کتاب را ندارید و از جایی نقل قول کردین.

جویای عزیز اگر من بهایی هستم و مدیانم جریان چیست و کتاب را خواندم که به شما گفتم حال اگر شما میفرمایید 24 نفر ولی باید داشته باشیم لطفا بفرمایید کجا نوشته شده این امر باید 24 ولی داشته باشه؟؟
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

لطفا بفرمایید حضرت عبدالبهاء کجا آن بیست نفر را معین کرده اند . در مفاوضات که چنین چیزی نیست. شما به عنوان یک بهایی نمی دانی که حروف حی ربطی به بهائیت ندارند. آن ها بابی بوده اند. باز هم عرض می کنم: جناب عبدالبهاء کجا آن 20 نفر را معین کرده اند و تازه چرا 20 نفر بقیه را از کجا بیاوریم؟ و نیز می گویم: عبدالبهاء وقتی از امامان و نقبای بنی اسرائیل نام برده دقیقا منظورش همان ولی امر بوده چون نقش امامان در شیعه و نقیبان « که رؤسای اسباط بودند» در بنی اسرائیل همان نقش ولی امر در بهائیت است. باز هم میلی جان کمی بیندیش. در پایان سخن حضرت علی را که چندی پیش برای جناب اسپرینگ یا جناب بهایی نقل کردم برای تو هم عرض می کنم: کسی که عاشق چیزی شود دیده اش کور و دلش بیمار می شود.او می بیند، ولی با دیده ای نادرست، می شنود، ولی با گوشی ناشنوا!
spring
محل اقامت: www.saghar.org
تماس:

پست توسط spring »

جناب Jooya
Milyarder مرجع را به شما داد.
ادبیات غنی ات را در اینجا نفهمیدم. به زبانی دیگر بنگار:"باز هم عرض می کنم: جناب عبدالبهاء کجا آن 20 نفر را معین کرده اند و تازه چرا 20 نفر بقیه را از کجا بیاوریم؟ "

وقتی به شما می گویم می خواهی مسخ حقیقت کنی ناراحت می شوی.
می گویی:"و نیز می گویم: عبدالبهاء وقتی از امامان و نقبای بنی اسرائیل نام برده دقیقا منظورش همان ولی امر بوده چون نقش امامان در شیعه و نقیبان « که رؤسای اسباط بودند» در بنی اسرائیل همان نقش ولی امر در بهائیت است."
مگر قبل و بعدش را ندیدی؟:"در ايّام حضرت يعقوب دوازده پسر بودند ... در ايّام حضرت مسيح دوازده حواری بودند"
مگر همه ی آنان مثل ولی امرند؟! کم مسخ حقیقت کن.
باز هم Jooya لطفا کمی بیندیش. و در انتها:

کسی که عاشق چیزی شود دیده اش کور و دلش بیمار می شود.او می بیند، ولی با دیده ای نادرست، می شنود، ولی با گوشی ناشنوا
Spring
Yaaqub

پست توسط Yaaqub »

نقش امامان دوازده گانه شیعه این بوده که یکی بعد از دیگری جانشین حضرت محمد بوده و اسلام و مسلمانان را رهبری کرده و در آسمانها هم ننشسته بوده اند بلکه در میان مردم حضور فیزیکی داشته اند . وقتی که کسی در مرد موضوعی مثال میزند برا ی روشن شدن ذهن فرد مقابل است .
وقتی موضوع مورد بحث ریاست بر بیت العدل و جانشینی در نظام رهبری بهائیت است آقای عبدالبها با ذکر مثال میخواهد هم بهائیان را روشن کند و هم عظمت و تفاوت بهائیت بر ادیان قبلی را ذکر کند و میگوید این دین آنقدر مهم است که رهبران و جانشینان آن 24 نفر هستند .
از این 24 نفر , آقایان عبدالبها و شوقی راشناختیم حالا لطف کنند 22 نفر بعدی را به ما معرفی کنند تا به بیت العدل مستقر در اسرائیل معرفی شوند تا مشروعیت این تشکیلات بیش از این مورد سوال قرارنگیرد .
milyarder

پست توسط milyarder »

جناب جویا بیا ببین که آقا یعقوب چه میگویند که باعث خنده میشود یعقوب جان اطلاعاتتون رو در زمینه دیانت بهایی بیشتر کنید بعد برای بحث تشوریف بیارین.
اولا شوقی افندی نوه حضرت عبدالبها بوده نه پسرشون که با امامان اسلام مقایسه کردین.
ثانیا 20 نفر از آنها زمانی که سیستم شما خراب بوده و جوابهارا نشون نمیداده معرفی شدن شما دنبال 22 نفر میگردین؟؟
ثالثا کجا گفته شده این پیر یعنی همون ولی امر؟؟((جویا جان پیر در اصطلاح اسلام یعنی ولی؟؟کجای اسلام گفته شده پیر یعنی ولی؟؟))
رابعا کجا گفته شده این 24 نفر پسر بعد از پدر هستند؟؟

جویا جان بهتره دیگه با این بحث نپردازید به اندازه کافی توضیح داده شده.و به جناب یعقوب هم بگویید اگر اطلاعاتی ندارند در بحثها شرکت نکنند زیرا باعث آبروریزی میشوند. ما 20 نفر را مشخص کردیم هنوز ایشون میگه لیلی زنه یا مرد!!! بعد به معرفی اشتباه هم میپردازند.((یعقوب جان اطلاعاتتون بسیار پایینه))
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

میلی جان مرا کشتی! قربانت بروم چرا جواب مرا نمی دهی؟ ببین عزیزم شما گفته ای که حضرت عبدالبهاء 20 نفر از آن 24 نفر را تعیین کرده است. و گفته ای آن 20 نفر عبارتند از حروف حی که 18 نفرند و خود باب و یک نفر دیگر که نمی دانم کیست. بسیار خوب، قبول. اما سئوال این است:
1- اگر منطورتان از پیر یعنی پیر مرد، خود حضرت باب هنگام مرگ حدود 28 سال داشته سن و سال دیگر حروف حی را نمی دانم اما بی تردید در میان آنها جوان هم بوده
2- منظور از « این ظهور اعظم» کدام است؟ یک جا افاضه فرموده ای که بابیت و بهائیت روی هم یعنی این ظهور اعظم اما دوست من یاوه فرموده ای چون بابیت و بهائیت دو ظهور است. یکی بودن تقویم که ملاک نمی شود، احکام دو دین را ببین که زمین تا آسمان با هم فرق دارند. در احکام بیان سوزاندن کتاب ها و کشتن آدم ها جایز و بلکه واجب، در احکام بهاء روح و ریحان حاکم.
3- مساله ی ولی امر در بهائیت از مساله امامت در اسلام و نقابت ( که روسای اسباط اند) در یهودیت بسیار مهم تر است. به تاپیک بحث بیت العدل مراجعه کنید.
4- مساله ی موروثی بودن ولی امر را جناب ع. ع تصریح فرموده اند. کجا این حادثه رخ داده است. قربانت بروم شوقی ابتر و عقیم بوده و فاجعه از همین جا رخ نموده است.
اینک به این پرسش ها پاسخ بده و اگر دوست داشتی بحث را ادامه بده و اگر هم نه، لطفا قهر نکن.مثل اسپرینگ عزیز که مدتی قهر کرد و دوباره آمد تو هم اگر قهر کنی پس از مدتی باز می گردی. چون نازت را خریدارم.
milyarder

پست توسط milyarder »

جویا جان شما مرا کشتی این هم دقیقا مثل اغنام الله هست یعنی باید حتما دوباره معنی تشبیه پیر را هم برای شما بیاورم؟؟؟این یک تشبیه هست از نظر شما پیر یعنی فقط پیر مرد؟؟مگر ما الان به شما میگوییم پیر خرمند واقعا پیر هستین؟؟ دوست گرامی یه مقدار به جای عربی زبان فارسی و تشبیه خود را تقویت کنید تا تشبیه این پیر که احتیاج به تشبیه هم ندارد برای شما روشن شود.

دوست گرامی دو ظهور کاملا مستقل از هم هستند اما اگر دیده باشید در اکثر الواح گفته شده این ظهور اعظم و عظمت این دور جدید به هر دوی این ظهورات است و به شما هم گفتم اگر جایی پیدا کردید که این دو ظهور را از هم جدا کرده باشند بفرمایید تا ما هم ببینیم.

برای بار سوم مسئله احکام را بیان میکنم که تنها احکامی مورد قبول واقع شده که به قول شما باعث روح ریحان شوند و اگر دقت کنید خود حضرت بهاالله هم از برخی احکام ظهور قبل استفاده کرده اند.

عزیزم شما مثل اینکه واقعا نمیخوانید من چه میگویم گفتم مستطاب اقدس و کتب دیگر را بخوانید خود حضرت بهاالله این مورد را پیشگویی کردند و میبینید که بعد از حضرت بهاالله حضرت عبدالبها جانشین شدن و ایشون پسری نداشتن در نتیجه از فرقه شدن دین جلوگیری شده و در مرحله بعد که شوقی افندی بر سر کار هم اومدن اصلا فرزندی نداشتند.
حال شما کتب را بخوان میبینی که این مسئله که یکی از دلایل آن را هم برای شما ذکر کردم که همون شاخه شاخه شدن دینه عنوان شده.

جناب جویا جدا چند بار باید یک مسئله تموم شده را برای شما عنوان کنم؟؟
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

نه میلی عزیز جدا مساله ی ولی امر چیزی نیست که به این سادگی تمام شود.اصل ولایت امر را شما راحت از کنارش می گذرید. دوست عزیز تو هم دقیقا همان را می گویی که من می گویم. پس منظور از پیر، پیر مرد نیست. منظور همان وصی، صفی، امام، نقیب، رئیس و از این قبیل است که در بیانات جناب ع. ع آمده است. عزیزم وقتی می گویم ادبیاتت ضعیف است( راستی با وجود تذکری که داده بودم و قول داده بودی حواست را جمع کنی، باز هم خردمند را خرمند نوشته بودی) ناراحت نشو. عزیزم اصلا وصی یک دین که نمی شود قبل از آن دین باشد. بالاخره بهائیت جزء این ظهوز اعظم هست یا نه؟ اگر نه که هیچ، بحثی نداریم اگر آری، مگر می شود اوصیای یک دین پیش از ظهور آن دین مرده باشند. چون تقریبا تمامی حروف حی در ضمن جنگ های داخلی بابیان مردند. و خود باب هم پیش از ادعای بهاء الله اعدام شد. قربان آن استعداد درخشانت بروم( می خواهم کمی شوخی کنم شکلک که نمی توانم در بیاورم) هیچ یک از حواریون و اسباط نقبا و امامان چنان نبوده که پیش از ظهور دینی که اوصیا و اصفیای آن دین اند، از دنیا رفته باشند. ای خدا به تو شکوه می کنم از این میلی جان که من پیرمرد را این قدر اذیت می کند. دوست من امیدوارم فهمسته باشی.خسته شده ام دارم شوخی می کنم به دل نگیر
milyarder

پست توسط milyarder »

من کی گفتم پیر یعنی وصی ، صفی ، امام و..؟؟
ما کی گفتیم آنها وصی هستند که باز برای خوتان مقایسه میکنید؟؟

جناب جویا برایتان مجددا متاسفم که با اینکه دروغ گفته اید هنوز شرمنده نشدین.
یک سئوال مگر نمیگویید اکثر اصطلاحات از اسلام گرفته شده لطفا اصطلاح پیر که در اینجا گفته شده را با یک آیه از قرآن بیان کنید که یعنی همان امام. فکر کنم اینجوری بهتر باشه.
سندیت قرار دادن یعنی همین ما که سند گذاشتیم و 20 نفر را مشخص کردیم حالا شما سند بزار بگو پیر یعنی امام.

شما هر وقت دقیقا آیه آوردی که معنی پیر یعنی ولی و وصی بیا تا به بقیه بحث بپردازیم.
milyarder

پست توسط milyarder »

جناب اسپرینگ اگر ایمیل من رسیده بود خبرم کنید.
lotus

پست توسط lotus »

احسنت بر جناب جویا
خود برای خود مطلبی می سازد و برای خود تفسیر می کند و به حرف کسی هم کاری ندارد.وای اگر کسی حدیثی بیاورد که برخلاف میل آنجناب باشد.میفرمایند نه آن جعلی است.ولی ساخته ها و تعابیر خود می توانند به دیگران نسبت دهند. آفرین من که معنی کار شما را فهمیدستم.پیر سالخورده شوخ طبع.
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

اما داستان ولی امر هم چنان باقی است.
milyarder

پست توسط milyarder »

و سئوالهای ما همچنان برقرار.
قفل شده