بیت العدل

قفل شده
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

جناب میلی قربانت بروم تازه اگر هم چنین چیزی باشد تازه می شود تناقض آشکار در بیان حضرت ع. ع. عزیزم این ظهور اعظم چه ارتباطی به باب و حروف حی دارد؟ بابیت دین خشونت و کشت و کشتار بوده و این ظهور اعظم ندای همه بار یک دارید و برگ یک شاخسار سر می دهد. خدایا انصاف! انصاف!
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

در ضمن چون من دارم فعلا از خدمتتان مرخص می شوم این مطلب را هم بگویم و بروم( راستی میلی جان تو دانشگاه و درس و کار و زندگی نداری؟)
مساله ی ولاة امر در مستقبل ایام را هم پاسخ دهید مدرکش هم کتاب دور بهایی. بخوانید و داوری کنید و پاسخ دهید.
milyarder

پست توسط milyarder »

دوست گرامی تناقضش کجاست من نفهیمیدم؟!!!!!!!! فکر کنم بحث منو شما با هم فایده ندارده. من چی میگم شما چه میگویید گفته شده در این ظهور اعظم 24 نفر هستند و تنها اسم 20 نفر عنوان شده در کجا شما دیدید از حوادث گذشته یاد کنند؟؟
فکر کنم نخواندید چه گفتم عرض کردم برخی موارد حذف شده و برخی موارد وجود داره.در ضمن چه اشکالی دارد حروف حی مثل حواریون یا امامان مقایسه بشه؟ برای اثبات که میشود باید از بابیت شروع کنیم به حضرت اعلی ایراد میگیرد که بی سواد نبوده یا توبه نامه داره و... حال که ما خود داریم میگوییم باز میگویید چرا با دیانت بابی اثبات میکنیم؟؟جدا دیگه من موندم چه جوری با شما حرف بزنم .

عزیزم باید خدمتتان عرض کنم بنده از 24 ساعت 20 ساعت آنلاین هستم.
موفق باشید.
yas
فعّال

پست توسط yas »

فکر می کردم وقتی متذکر ماه مبارک شدی کمی به خود آمدی ولی باز برگشتی به خانه اول.
تو فکر نمی کنی به تو می خندند وقتی اینقدر جلف بحث می کنی؟
عمو جان رهبرانت گفته اند همانطور که در اسلام دوازده امام بوده در این ظهور یعنی بهائیت دو برابر یعنی بیست وچهار نفر وصی خواهد بود.قبلش هم گفته بکر بعد بکر.
آنوقت تو در تفسیر آن لاطائل می بافی که منظور نوزده نفر در دوره باب بوده!
زهی گمراهی در برابر این برهان آشکار !صم بکم عمی فهم لا یر جعون
lotus

پست توسط lotus »

فرارسیدن ماه مبارک رمضان را بر همه مسلمانان عزیز تبریک و تهیت عرض نموده و آرزوی قبولی طاعات و عبادات را دارم .لطفا این حقیر و همه بندگاه خدا را نیز در دعاهای خود فراموش نکنید.
milyarder

پست توسط milyarder »

یاس عزیز باز که بی ادبی را شروع کردین طاقت حرف حق شنیدن ندارید؟کجا گفته شده 24 وصی یا ولی ؟البته بهتره شما به جای تذکر به من به جویای عزیز تذکر بدین ببینید این 24 ولی را از کجا آورده اند؟؟

دوست عزیز من چیزی از خودم نگفتم و از حضرت عبدالبها نقل کردم زیرا تاویل و تفسیر جایز نیست اما مثل اینکه شما میتوانید اینکارا بکنید و 24 پیر را 24 ولی بدانید.و بعد بگویید ولایت باید بر همین اساس از پدر به پسر برسد و.. جدا اینارو چه جوری به هم ربط میدین؟؟
در ضمن جویای عزیز خوشحال میشم بفرمایید کجا گفته شده این ظهور اعظم یعنی تنها ظهور حضرت بهاالله مثلا چون در صدر اسلام جنگ بوده الان هم شما باید شمشیر به دست بگیرین بجنگین؟؟((استدلال بسیار جالبی انجام میدین))جویای عزیز دوباره متذکر میشم حضرت بهاالله خیلی از دستورات و احکام دوره بابی را نقض کردند و تنها آنهایی را که برای نظم بدیع جهانی مفید بود تغییری ندادند. حال کجای این امر تناقض است؟؟

جویا جان اول که با دروغ شروع کردید .بعد که میگویم 20 نفر آنها مشخص شده قبول نمی کنید.سندیت آنرا ذکر میکنم میگویید تناقض است. دیگر بعدش چه میخواهید بگویید خدا میداند.

برای قبولی عبادات شما دعا میکنم.
yas
فعّال

پست توسط yas »

واقعا که خیلی دعا می کنید.مگر همین لوتوس بی ادب نبود که به جویا گفت "پدر جان برو |ی کارت" !
حالا وقت افطار آمدی که چه بشود؟
تناقض را تو باید جواب بدهی دانا!
رهبرت می گوید دو برابر امامان اسلام. امامان بعد از پیغمبر می آیند. لابد می دانی.
24 تا ولی امر بعد از ع ع چه کسانی هستند؟ حاشیه نرو،شعار هم نده.
spring
محل اقامت: www.saghar.org
تماس:

پست توسط spring »

جناب Jooya
فرمودید:"جالب است که شما مرتکب فعل حرام شده و بیان جناب عبدالبهاء را بی اجازه ی ایشان تفسیر کرده اید. از کجا می فرمایید که منظور ایشان هر دو ظهور ( یعنی ظهور باب و بهاء ) بوده؟ میلی مدعی شده است که جناب عبدالبهاء در دنباله ی کتاب معین کرده که 20 نفر از آن 24 نفر چه کسانی اند. اولا نفرموده اید کدام کتاب؟ در مفاوضات خلاف فرمایش شما آمده است. به سخنان ایشان در مفاوضات دقت کنید و سپس نزد وجدانتان( اگر بیدار باشد) داوری کنید. "
از شما خواهش کردم متن انگلیسی را بخوانید ولی نخواندی و طبق معمول از این سوال های بی مورد را تحویل دادی. اگر انگلیسی بلد نیستی بگو تا یکی ترجمه ی آن را بنویسد. در ضمن فکر می کنم جناب Milyarder آدرس کتاب را هم دادند و امیدوارم که به آدرس کتاب ایراد نگیری.
به دیده ی اعتراض در نوشتار نگاه مکن. در ضمن جواب سوالم را ندادی. برو و پست قبلیم را ببین و جواب بده.
Spring
spring
تماس:

پست توسط spring »

جناب Yas
فرمودید"رهبرت می گوید دو برابر امامان اسلام. امامان بعد از پیغمبر می آیند. لابد می دانی.
24 تا ولی امر بعد از ع ع چه کسانی هستند؟ حاشیه نرو،شعار هم نده."
رهبرمان(!) در کجا می گوید دو برابر امامان اسلام؟
در کجا اشاره به 24 ولی امر بوده است؟
شما لطفا هم حاشیه نرو و جواب سوالات فوق را بده.
Spring
spring
تماس:

پست توسط spring »

جناب Milyarder
لطفا به بنده ایمیل بزنید:
vae19@hotmail.com
ُSpring
milyarder

پست توسط milyarder »

منم به جز سئوالات جناب اسپرینگ چند سئوال دیگر دارم:

*ابتدا چرا به دروغ پیر را ولی خواندید؟
*چگونه و در کجا پیر به ولی تعبیر شده؟
*در کجا گفته شده این ظهور دقیقا ظهور حضرت بهاالله است؟؟

جویا جان حقیقت تلخ است خواهشمندم به "سخنی با سردبیر" مراجعه کنید و ابتدا به سئوالات جواب دهید تا بعد ما هم به سئوالات شما جواب دهیم.
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

اولا سلام. ثانیا متاسفم که با کسانی از بهائیت طرف هستم که اهل اصطلاح نیستند. عزیزان نخست لازم ‏بدانید که جناب عبدالبهاء و نیز پدر بزرگوارشان بسیاری از اصطلاحاتی را که به کار می برند از اسلام ‏آموخته اند. کلمات ولی و وصی و صفی و امام از اصطلاحات اسلامی اند که همگی به یک معنایند. و نیز ‏متاسفم که به عبارت جناب ع. ع بی توجهی می فرمایید. ایشان می فرماید: و در هر دوری اوصیا و اصفیا دوازده نفر‎ ‎بودند. در ایام حضرت ‏یعقوب دوازده پسر‎ ‎بودند و در ایام حضرت موسی دوازده نقیب رؤسای‎ ‎اسباط بودند و در ایام حضرت مسیح‎ ‎دوازده ‏حواری بودند و در ایام حضرت محمد دوازده‎ ‎امام بودند‎.‎
این اصطلاحات همگی معنای خاص خودشان را دارند اصلا کلمه ی ولی امر هم یک کلمه کاملا اسلامی و از نام های دیگر امام و وصی است. من چه کنم که شما اصطلاح نمی دانید و مرتب وقت مرا می ‏گیرید.‏
milyarder

پست توسط milyarder »

اولا سلام.ثانیا متاسفم با کسانی طرف هستم که قولشنا با عملشان فرق میکند.عزیزان نخست متذکر میشوم حضرت بهاالله و حضرت عبدالبها گفته اند تاویل و تعبیر در کتب نکنید.
کلمات ولی و صفی و صفی و امام هیچکدام معنی ولی امر را نمیدهند زیرا ولی امر در دین با انچه که در اسلام وجود دارد کاملا متاوت است.و نیز ‏متاسفم که به بیانات حضرت عبدالبها بی توجهی می فرمایید. ایشان می فرماید: و در هر دوری اوصیا و اصفیا دوازده نفر‎ ‎بودند. در ایام حضرت ‏یعقوب دوازده پسر‎ ‎بودند و در ایام حضرت موسی دوازده نقیب رؤسای‎ ‎اسباط بودند و در ایام حضرت مسیح‎ ‎دوازده ‏حواری بودند و در ایام حضرت محمد دوازده‎ ‎امام بودند‎.‎ و به خاطر این این ظهور اعظم 24 نفر هستند که 20 نفر آنها مشخص شده حال در کجا این 24 نفر پدر بعد از پسر بوده اند که آنرا با اسلام مقایسه میکنید؟؟کدامشان مانند اسلام مسیحیت و ادیان قبل یک فرقه برای خود تشکیل داده؟؟ کدامشان یک کتاب مستقل دارد؟؟ و...
جناب جویا متذکر میشوم ولی امرالله با آنچه که شما عنوان میکنید فرق دارد ما اصطلاحات را خوب بلدیم اما مثل اینکه برداشت شما از آیات غلط است بهتر است دیگر مجادله نکنید. 1 بار دروغ گفتید و حال میخواهید خود را از اتهام تبرعه کنید اما نمیتوانید.و دوباره بیانات نقض شما شروع شد برای مقایسه ولی امر به اسلام اکتفا میکنید اما وقتی ما میخواهیم بگوییم میگویید در دین شما چیز دیگری است. جدا جناب جویا ما چگونه با شما صحبت کنیم.
شما چه نشانه ای میتوانید بیاورید که ولی امر جامعه بهایی مانند ادیان قبل است؟؟ ولی امر تنها مکز هدایت جامعه بهایی بوده و حتی حق تاویل و تفسیر را هم نداشته به همان کتاب دور بهایی مراجعه کنید وظایف ولی امر جامعه بهایی را با دیگر ادیان مقایسه کنید و چند نوع از تشابهات را عنوان کنید.

موفق باشید.
((به سئوالات جواب دهید))
*آیه در مورد تحریف که یا صراحتا اسم کتاب بیان شده باشد و یا کتب قبل را تحریف شده بداند بیان کنید.
*آیه ای از انجیل که قرآن از آن یاد میکند بیان کنید.
*در مورد حدیث جعلی هم بهتر است دلیل قانع کننده ارائه دهید.و بگویید چه کسی این حدیث جعلی را وارد بحالانوار کرده و هنوز هم چاپ میشود.زیرا شما کتب مارا قبول ندارید.
*در مورد مسائلی هم که عنوان کردید برای تحریف لطفا سندیت قرآن ذکر کنید زیرا ملاک تشخیص تحریف از نظر شما قرآن است پس به آن استناد کنید.
*برفرض اینکه من تحریف انجیل را قبول کرده باشم لطفا در مورد تورات و دینکرد هم از قرآن سند قرار دهید.که خدایی در آنها انکار شده.

به سئوالات جناب اسپرینگ یادتان رفته جواب بدهید.
منتظر جواب شما هستم.
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

میلی عزیز قربانت بروم به چه چیز سخیفی استناد می کنی. مساله ی تقویم مهم است یا مساله احکام بیان که تماما خشونت و کشت و کشتار و سوزاندن بوده؟ بالاخره نفرمودید دین باب جزء این ظهور اعظم است یا خیر؟ اگر بگویید آری باید به احکامش هم گردن نهید. که از جمله ی احکام باب سوزاندن همه ی کتاب ها به جز کتاب بیان است. اگر خیر، بنابراین جناب ع. ع نمی تواند حروف حی و باب را جزء آن 24 نفر به حساب بیاورد.
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

البته مطلب قبلی به موضوعی که شما در صفحه ی قبل گفته اید مربوط می شود اما پاسخ مطلب اخیر:
میلی جان به این سادگی از بحث ولی امر نمی توانی بگریزی. با عنوان کردن سئوال از من هم نمی توانی از ‏چنبره ی بحث ولی امر بگریزی. بحث ولی امر چالش جدی در بهائیت است این را اگر نمی دانی عزیزم ‏بدان. مرا مجبور می کنی که مرتب مطالب را نقل کنم چون تلاش می کنی از این چنبره نجات یابی ولی ‏ممکن نه! دوباره می گویم: ‏
مساله ی ولایت امر در بهائیت به همان اندازه مهم است که امامت در اسلام و بلکه مهمتر است. به بیانات ‏جناب سامان توجه کنید: حضرت ولی امرالله - آن کسیکه اهل بها و جنابعالی و بنده باید‎ ‎از ایشان و‎ ‎فرمایشاتشان اطاعت نماییم - به این روشنی میفرمایند‎

ولی امر حاضر و ولاة‎ ‎امر در مستقبل ایام باید با اقوال‎ ‎و اعمال خود کا ملا به حقیقت این اصل مهم آیین‎ ‎نازنین ما شهادت دهند‎
معنی بعضی لغات بیان مبارک که برای جناب اسپرینگ هنوز‎ ‎روشن نیست‎

ولاة امر جمع ولی امر است یعنی ولی امر ها‎

مستقبل‎ ‎یعنی ا ینده‎

معنی جمله مبارک فوق اینست بعد از حضرت شوقی افندی ولی امر‎ ‎های دیگری در‎

راس رهبری امر بهایی قرار خواهند داشت‎

حال این‎ ‎سوال مهم مطرح است‎ ‎جایگاه این ولی امر ها در کجاست ؟‎

ولی امر ها باید‎ ‎در راس بیت العدل و در‎ ‎مقام ریاست دا یمی آن باشند‎

بنده تا کنون از‎ ‎جناب اسپرینگ سوال نکرده ام‎ ‎اما لازم است از ایشان بپرسم بر کدامیک از چندین دوره‎ ‎ای که بیت العدل تشکیل شده‎ ‎است ولی امر در مقام ریاست آن‎
حضور داشتهاست؟‎

جنابعالی با کدامین جواز‎ ‎بیت العدل بدون حضور ولی امر را قبول‎ ‎کردهاید؟‎

جنابعالی با کدامین مجوز‎ ‎متون صریح الواح وصایا و فرمایشات‎ ‎اولین ولی امر بهایی را ابطال مینمایید؟‎

آیا این نوع برخورد با روشنترین‎ ‎بیانات ، ناشی از فقدان ونبود تعقل در میان‎ ‎طرفداران نظریه انقطاع نیست؟‎

من تردیدی ندارم که شما به حقیقت بزرگ فوق‎ ‎آگاهی دارید اما فرار از این بن‎ ‎بست‎
غیر ممکن است‎

امیدوارم نظریات روشن‎ ‎جنابعالی را حول موضو ع‎ ‎فوق روشن فرموده و تجدید نظری در مبانی پاسخگویی بفرمایید‏‎

موفق باشید
milyarder

پست توسط milyarder »

به به مجددا جناب جویا اگر نمیدانید به اطلاع میرسانم کتاب بیان با آمدن کتاب اقدس نسخ شده .و مجددا یاد آوری میکنم تنها دستورات و احکامی مورد قبول واقع شده که معنای همان همه بار یک دارید و برگ یک شاخسار را برساند.
دین باب هم جز این ظهور است در مورد احکام هم گفتم ولی شما انگار ندید دوباره تکرار کردم. فکر کنم دوباره باید بیان خود حضرت اعلی را بیاورم که میگویند با آمدن ظهور جدید این کتاب یعنی بیان نسخ میشود.((معنی نسخ را که انشاالله میدانید؟؟))

عزیزم فکر کنم من از شما بهتر به دستورات دینم آگاه باشم وبدونم معنی ظهور اعظم یعنی چه و اگر شما متنی آوردی که گفته باشد دقیقا یعنی بهایی حق با شماست.

در مورد ولی امر هم وقتی به یکی از سئوالات من جواب دادید همان متن انگلیسی را میگویم جناب اسپرینگ برای شما ترجمه کند تا قشنگ مساله برای شما روشن شود.
جناب جویا قانون را فراموش نکن یک بار شما توپ فرستادی و حالا من فرستادم ((البته شما بیشتر توپ فرستادی و میخواهی قانون شکنی کنی)). به یکی از سئوالات به دلخواه خود پاسخ دهید.و هر وقت پاسخ دادید بگویید که منم جواب شمارا بدم و از این بحث 24 ولی که دیگه کاملا روشن شده بیایید بیرون زیرا بیشتر از این لازم نیست دروغ خود را عنوان کنید و باز به دروغ برای ما مدرک تراشی بکنید.

تا بعد..
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

خوب عزیز دل برادر من هم همین را می گویم: با آمدن بهائیت، بابیت، فاتحه! خودت هم می گویی ظهور جدید. تو را به خدا طفره نرو و روشن و صریح بگو: دین باب که سوزاندن کتاب و کشتن نفوس است با دین بهاء که روح و ریحان است، روی هم یعنی ظهور اعظم!!! دیده بگشایید ای میلی جان و اسپرینگ جان و همه ی بهائیان!
در ضمن در باره ی متن انگلیسی که مرتب آن را به رخ می کشید من قبلا هم جواب دادم: بیانات حضرات پیشوایان بهایی یا عربی است و یا فارسی. به جز شوقی افندی که انگلیسی می دانسته بقیه ی سران امر از جمله جناب ع. ع( هر چند ایشان علاقه ی خاصی به انگلستان و امپراطور جرج پنجم داشته و در حقش دعا کرده ) انگلیسی را بلد نه!
بنابراین تا زمانی که من متون اصلی را در اختیار دارم از متون خارجی استفاده نمی کنم چون به آن ها اطمینان ندارم وقت مقایسه هم ندارم. میلی جان بگیر که توپ آمد.
در ضمن قربانت بروم من هرگز به این سادگی از بحث ولی امر دل نمی کنم. کیان و اساس امر به بحث ولی امر راجع!
milyarder

پست توسط milyarder »

کی گفت بابیت فاتحه؟؟
جدا که دیگه از حرف زدن با شما خسته شدم خوبه دارم میگم گفتم احکام نسخ میشه اگر شما جایی دیدی که گفته شده باشه بابیت قبول نیست به منم نشون بده چرا همه چیو اونجور که میخوای برداشت میکنی؟
آقای محترم عرض کردم احکام کتب نسخ شده .((یعنی باطل شده احکام کتب ارزشی ندارد اما جایی گفته نشده بابیت ارزشی ندارد))
تورو خدا طفره نرو گفتم متنی بیاور که این دو ظهور را جدا بداند.
یا آیه ای بیاور که بگوید بابیت کشک است.
((برای بار چندم عنوان میکنم احکام بابیت نسخ شده))

توپ را گرفتم جناب جویا ما هم به همین راحتی اطلاعات در اختیار شما نمیگزاریم . هر وقت که به یکی از اونها جواب دادین با هم بحث میکنیم که الان تبدیل به جدل شده که با روح دیانت بهایی سازگار نیست اما چه کنم که قانون بازی شماست.
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

قربانت بروم نسخ یعنی فاتحه. در ضمن چون دیر به این تاپیک رسیدم مجبورم جوابی را که خواسته بودید( البته بدون جدل) برایتان بگذارم
میلی عزیز که همانند میله ای فولادین در برابر استدلال ها ایستادگی می کنی. مقاومتت را می ستایم. ‏خطاب به تو و همه بهائیان ناظر این مباحث لازم است عرض کنم که میلی جان من از آن جا که از عهده ی ‏بحث ولی امر بر نمی آید می خواهد مرا به بی راهه بکشاند. سئوالات ایشان ربطی به مباحث ما ندارد. لطفا ‏دقت کنید. ایشان مدعی شد که در حدیثی آمده است که حضرت محمد ادعای خدایی کرده است و خواست ‏ادای مرا در آورد و گفت اگر چنین حدیثی بود من چه عکس العملی نشان می دهم؟ من هم گفتم: قاطعانه ‏می گویم آن حدیث جعلی است. حالا این عزیز دوست داشتنی چسبیده به اینکه حدیث جعلی چیست و ‏چرا در کتاب آمده. مادری به فرزندش گفت: قربان چشمان بادامی ات بروم. پسرک به یاد بادام افتاد و ‏گفت: مامان من بادام می خواهم. میلی جان بحث حدیث جعلی و اینکه چرا در کتاب ها آمده را جواب داده ‏ام منتهی تو عزیز تو دل برو می خواهی بحث را منحرف کنی و نگذاری تکلیف ولی امر روشن شود. ‏
و اما مساله ی تحریف. لطفا شما خونندگان گرامی و نیز تو میلی محترم و نیز اسپرینگ نازنین خودم توجه کنید. قرآن یک حکم کلی داده و تکلیف را روشن کرده است. قرآن می فرماید: اگر این کتاب از جانب غیر خدا می بود در ان اختلاف بسیار می یافتید. بنا براین هر کتابی که در آن اختلاف و تناقض باشد، از جانب خدا نیست. میلی جان دقت کن. چون در تورات و انجیل و کتاب های باب و بهاء اختلاف و تناقض هست، از طرف خدا نیست. خلاص. عزیزم قرآن که لزومی ندارد آن گونه که حضرت عالی میل دارید مطلب را بیان کند. آن گونه که خود می خواهد می فرماید. آری این ملاک جاودانه است. در هر کتابی که تناقض و اختلاف یافتید بدانید که از جانب خدا نیست. مثل همان داستان ولی امر و عقیم بودن بودن شوقی. مثل اختلافاتی که در حتی انجیل های چهارگانه با هم دارند. ولی میلی جان بحث ولی امر و قانونی نبودن بیت العدل هم چنان باقی است
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

در ضمن فراموش کردم بگویم احکام نسخ شده آن هم با آن شدت و حدت (که اگر خواستید برایتان می آورم ولی خدا وکیلی آبرو ریزی است، ) یعنی همان لفظی که به کار بردید . فرمودید کشک؟
قفل شده