مقالات در مورد دیانت بهئی

قفل شده
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

بنده با شما قراری می گذارم. اگر آن حدیث را پیدا نکردید چه؟ چون من از جناب بهاء الله سابقه ای دارم که حتی آیه ی قرآن را مدعی شده اند که در قرآن هست ولی در قرآن نبوده! از آن جا که مطالبی که فرموده اید برای بررسی بسیار جالب هستند، خواهش می کنم هر چه زودتر حدیثی را که حضرت بهاء الله مدعی آن اند، پیدا بفرمایید تا دنباله ی بحث را پی بگیرم.
spring
محل اقامت: www.saghar.org
تماس:

پست توسط spring »

جناب Jooya
بنده سعی خود را در پیدا کردن آن حدیث می کنم. مطمئنا وقتی بحث از چنین موردی در بین مسلمین می باشد احتمالا احادیثی در این زمینه می بایست وجود داشته باشد. در ضمن حضرت بهاءالله در جواب سائلی لوح جواهرالاسرار را نازل کرده اند. مطمئنا آن سائل نیز آن حدیث را در سوال خود نقل کرده بوده است والا حضرت بهاءالله مطلبی را که سوال نشده بود را پاسخ نمی گفتند.
فرمودید:"من از جناب بهاء الله سابقه ای دارم که حتی آیه ی قرآن را مدعی شده اند که در قرآن هست ولی در قرآن نبوده!"
می شود بگوئید که در کدام یک از آثار حضرت بهاءالله چنین موردی وجود داشته است؟ بنده تا بحال این مورد را نشنیده بودم.
Spring
roozbeh

پست توسط roozbeh »

چه خوب ! پس کسانی که از بهاییت دفاع می کنند هم خیلی چیز ها را نمی دانند! به نظرم بسیار بهتر است که بدانند و گر نه بد می شود! واگر بدانند احتمالا سنگرشان را عوض می کنند!
افراشته

پست توسط افراشته »

آقا یا خانم جویا در مورخ 31 مرداد مطالبی را به نقل از حضرت نقطه اولی بیان نمودند و بر اساس مدارک ارائه شده مدعی شدند که ایشان معتقد به قائمیت شخصی بودند که همان امام زمان مورد اعتقاد شیعیان است . البته بنده هم تا بحال نشنیده ام که مقصود حضرت باب از قائم , حضرت بهالله بوده باشد .
سوال دیگر من اینستکه آیا حضرت باب در کتابها و آثار دیگر شان خود را مهدی اسلام و یا قائم
معرفی نکرده اند ؟
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

البته نکته ای را که آقای افراشته فرموده اند، بسیار دقیق است. این بحث را حتما پی خواهم گرفت. اما پیش از آن با جناب اسپرینگ قراری گذاشته ایم که هنوز انجام نشده است و تا زمانی که انجام نگیرد، این بحث نیمه کاره می ماند. دوست من شما از قول حضرت بهاء الله آورده اید که ایشان فرموده است: در احادیث آمده است که امام زمان در جابلقاست. این حدیث کجاست؟ لطفا آدرس آن را هر چه زودتر بفرمایید. مجددا عرض می کنم: حقیر از حضرت بهاء الله حداقل یک مورد را سراغ دارم که جمله ای را به عنوان آیه ی قرآن نقل کرده اند که به هیچ وجه در قرآن نبوده است. بنابراین به نقل ایشان تا زمانی که مدرک ارائه نشود، اطمینان ندارم.
Yaaqub

پست توسط Yaaqub »

با سلام خدمت افراشته گرامي
با توجه به اينكه شما در شرح حال خود فرموده ايد كه در خارج از ايران زندگي ميكنيد و احتمالا دسترسي شما به مدارك و كتب بهائي مشكل است لذا بنده و امثال شما مي توانيم خوشبختانه از امكانات كتابخانه اين سايت استفاده كنيم . احتمالا مدير محترم اين سايت امكان ارسال فايل كتب و يا اسكن بعضي صفحات مهمرا فراهم كرده است . از اينكه شما بدور از نظارت تشكيلات بهائي و مستقلا و با آزاد انديشي كه در شما ديده شده است به بررسي آيين اجدادي خود پرداخته ايد به شما خوش آمد ميگويم .
اميدوارم در اين تحقيقي كه بنده هم آنرا البته قبل از شما آغاز كرده ام مشاركت سازنده داشته باشيم و شاهد وصول به شاهراه حقانيت اسلام و مكتب درخشان تشيع باشيم .
spring
تماس:

پست توسط spring »

جناب یعقوب
شما اگر تحقیق برای یافتن حقیقت آن هم برای رسیدن به "شاهراه حقانيت اسلام و مكتب درخشان تشيع " را شروع کرده ای، زودتر از اینها هم می توانی به جوابت برسی و فکر می کنم به جای اینکه به این سایت بیایید وارد بحث و گففتگو با سنیان گردید نه بهائیان.
در ضمن شما که از الان می دانی که به کجا می رسی، دیگر تحقیق برای یافتن نمی کنی!
عجبا!
Spring
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

اسپرینگ عزیز می دانی و می دانم که تشکیلات در نظر شما تقدس بسیار والایی دارد. چنان که چون از دعوت اعضای بیت العدل سخنی به میان آمد نمی دانی چه ولوله ای به پا شد. صد رحمت به قیامت کبری. گویی عالم کن فیکون شد. الان هم که جناب یعقوب اسم تشکیلات را آورد، دیدم که حال شما متغیر شد. دوست من تعصبات هادم بنیان انسانی است.
spring
تماس:

پست توسط spring »

جناب Jooya
متاسفانه قوه ی تخیل شما قوی است و مطالب را راحت به هم ربط می دهی.
بنده گفتم مطالب جناب یعقوب در مورد تشکیلات کذب است. همین! اگر استباه است دلیل بیاور که از ذکر آن عاجزی.
تهمت می زنید و وقتی جواب آن داده می شود می گویید :"که تشکیلات در نظر شما تقدس بسیار والایی دارد". اگر هم دارد به شما مربوط نیست. همانطور که آن امام زمان و ولایت فقیه در نظر شما اهمیت دارد و کسی بر شما خرده نمی گیرد.
راستی اسم امام زمان و ولایت فقیه آمد، متاسفانه اینقدر بی منطوق می نگاری که احساس می کنم حالا وقت ان است که دیگر بزرگترهای شما بیایند و جواب دهند. منظورم امام زمان و آقای خامنه ای و ... است که هم شما قبولش دارید و هم شما. آن وقت اگر نتوانستند جواب دهند معلوم می شود حق با کیست و شما هم دیگر ایراد نمی گیری. پس برو و امام زمان و آن دیگری را پیدا کن.
به سبک خودت: اگر جرئت دارند بیایند و مناظره کنند.
Spring
milyarder

پست توسط milyarder »

جویا جان قبل از اینکه غلط بگیرید من خودم غلط اسپرینگ عزیز را میگیرم که وقت خود را صرف غلط گرفتن نکنید و به جواب دادن بپردازید:
استباه = اشتباه
بی منطوق = بی منطق

تا بعد..
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

میلی جان حضور جوانانه ی شما و استقامت جانانه تان به اسپرینگ پیر جان دوباره بخشیده و هل من مبارز می طلبد. از شما و ایشان و دیگر عزیزان می خواهم یک بار دیگر به گفت و گوی بنده با این جناب اسپرینگ مراجعه کنند. از جمله ایشان از قول بهاء الله نقل کرد که در حدیث آمده است امام زمان در جابلقا به سر می برد. شاید بیش از یک هفته می گذرد که قرار است مدرک حدیث را بیاورد. حالا یک میلی جوان و زرنگ آمده و با زیرکی بحث ها را مرتب از این سو به آن سو می برد و باعث می شود که حقائق دیرتر آشکار شود، و در این آشفته بازار جناب اسپرینگ جان گرفته و میدان داری می کند و برای من پیرمرد رجز می سراید و امام زمان را به مبارزه می طلبد. قربانت بروم ( باز بعد از مدت ها من قربان شما رفتم) من یکی از شاگردان شاگردان مراجع عظام تقلید هم به شمار نمی آیم و اکنون بیش از یک ماه است که همگی بسیج شده اید و از عهده به در نمی آیید و برای من شعار سر می دهید؟ تفو بر تو ای چرخ گردون تفو! الدهر انزلنی حتی یقال اسپرینگ و جویا!
milyarder

پست توسط milyarder »

جناب جویا همین جوان بی سواد از شما سئوالاتی پرسیده که قادر به پاسخ گویی نیستید هل من مبارزه ای هم در کار نیست. این حرفها از شما پیر گرامی بعید است اینجا یک سایت بهایی پژوهی بی طرف است.((مطمئنن همین گونه است))

به سئوالت زیر جواب دهید تا از ممد خواهی صرف نظر کنیم.((جویا جان باید قوانین بازی خودتان را یاد آور شوم و بگوییم که از آن تخطی نکنید))

*آیه در مورد تحریف که یا صراحتا اسم کتاب بیان شده باشد و یا کتب قبل را تحریف شده بداند بیان کنید.
*آیه ای از انجیل که قرآن از آن یاد میکند بیان کنید.
*در مورد حدیث جعلی هم بهتر است دلیل قانع کننده ارائه دهید.و بگویید چه کسی این حدیث جعلی را وارد بحالانوار کرده و هنوز هم چاپ میشود.زیرا شما کتب مارا قبول ندارید.
*در مورد مسائلی هم که عنوان کردید برای تحریف لطفا سندیت قرآن ذکر کنید زیرا ملاک تشخیص تحریف از نظر شما قرآن است پس به آن استناد کنید.
*برفرض اینکه من تحریف انجیل را قبول کرده باشم لطفا در مورد تورات و دینکرد هم از قرآن سند قرار دهید.که خدایی در آنها انکار شده.

تا بعد...
((کپی پیست هم خیلی حال میده اینم جز قانون بود اما تازه بهش پی بردم از این به بعد منم همین کار را میکنم))
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

میلی جان در باره تحریف عرائضم را در تاپیک دیگری که آورده ام بخوان.درباره ی حدیث جعلی هم گفتم چون اهل اصطلاح نیستی تفهیمش( ببخشید، گفتنش) کمی مشکل است. عزیزم حدیث جعلی تا در کتاب ها نیاید و بررسی نشود که معلوم نمی شود حدیث جعلی است. از قضا احادیث جعلی را از آن رو از کتاب ها حذف نمی کنند که اگر امثال جناب عالی به آن استناد کردید، معلوم شود که به کدام حدیث می گویند جعلی. من که حدیثی را که شما مدعی آن هستید ندیده ام اما ندیده می گویم جعلی است چون شما مدعی شده اید که در آن حدیث آمده است که جضرت محمد ادعای خدایی کرده است. از آن جا که این مطلب با اصول اعتقادی ما مغایرت دارد، می گویم جعلی است و تردید هم نمی کنم. در ضمن گاهی اوقات هم حدیث را در جا می سازند و به ائمه نسبت می دهند. از جمله جناب اسپرینگ در یکی از بیاناتش از قول حضرت بهاء الله نقل کرده بود که در حدیث آمده است که امام زمان در جابلقا زندگی می کند. این حدیث هم جعلی است. و اصلا چنین حدیثی وجود ندارد. به هر حال امیداوارم پاسخ سوالت را گرفته باشی در باره ی تحریف تورات و انجیل هم گفته ام در باره ی خدایی مسیح در انجیل هم به انجیل یوحنا مراجعه کن. در ضمن این جا سایت بهایی پژوهی است نه اسلام پژوهی یا مسیحی پژوهی . میلی جان روشن است که با طرح این مباحث می خواهی از زیز بار سنگین و کمر شکن ولی امر و بیت العدل شانه خالی کنی.
milyarder

پست توسط milyarder »

جناب جویا من هم مثل خود شما میشم و شروع به کپی پیست میکنم تا ببنیم جناب سردبیر چه حکمی صادر میکنند:

در مورد حدیث عرض کردم اگر جعلی است و در کتب ما وجود دارد پس تا حالا آقایان دیده اند چرا از کتب حذف نکرده اند؟؟شاید جعلی نبده که حذف نشده و شاید ....

به کدام سئوال پاسخ دادید جویای عزیز؟؟

*آیه در مورد تحریف که یا صراحتا اسم کتاب بیان شده باشد و یا کتب قبل را تحریف شده بداند بیان کنید.
کجا این آیه را قرار دادید بگویید من ببینم؟؟

این یکی را کجا گفتیتد که من ندیدم؟

*در مورد حدیث جعلی هم بهتر است دلیل قانع کننده ارائه دهید.و بگویید چه کسی این حدیث جعلی را وارد بحالانوار کرده و هنوز هم چاپ میشود.زیرا شما کتب مارا قبول ندارید.
این مورد را که اصلا جواب نگفتید.

*در مورد مسائلی هم که عنوان کردید برای تحریف لطفا سندیت قرآن ذکر کنید زیرا ملاک تشخیص تحریف از نظر شما قرآن است پس به آن استناد کنید.
اینها را هم که نگفتید جناب جویا.

*برفرض اینکه من تحریف انجیل را قبول کرده باشم لطفا در مورد تورات و دینکرد هم از قرآن سند قرار دهید.که خدایی در آنها انکار شده
من از تورات هم برای شما آیه آوردم قرار بود در این مورد هم آیه بیاورید کجایند این آیه های شما؟؟

جناب جویا هنوز به سئوالات من پاسخی نداید من نیز پاسخی به شما نمیدهم.مگر آنکه بگویید پاسخی ندارید تا بتوانیم به اثبات برسیم این بحث را هم شما پیش نکشید و از بحث قبلی فرار نکنید.

((جناب جویا هر بار سئوال جدیدی مطرح میکنید و از پاسخ گویی طفره میروید برای بار چندم عرض میکنم گفته شده اگر بیت العدل در زمان حضرت ولی امرالله تشکیل شود ایشان عضو لاینعزل بیت العدل هستند. گرفتید چی شد؟؟عرض کردم بقیه الواح وصایا را بخوانید حتما این نکته را میبینید شاید الواح وصایا را هم ندارید و نقل قول میکنید؟؟))

منتظر پاسخ سئوالاتم هستم.
موفق باشید
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

میلی عزیز که همانند میله ای فولادین در برابر استدلال ها ایستادگی می کنی. مقاومتت را می ستایم. ‏خطاب به تو و همه بهائیان ناظر این مباحث لازم است عرض کنم که میلی جان من از آن جا که از عهده ی ‏بحث ولی امر بر نمی آید می خواهد مرا به بی راهه بکشاند. سئوالات ایشان ربطی به مباحث ما ندارد. لطفا ‏دقت کنید. ایشان مدعی شد که در حدیثی آمده است که حضرت محمد ادعای خدایی کرده است و خواست ‏ادای مرا در آورد و گفت اگر چنین حدیثی بود من چه عکس العملی نشان می دهم؟ من هم گفتم: قاطعانه ‏می گویم آن حدیث جعلی است. حالا این عزیز دوست داشتنی چسبیده به اینکه حدیث جعلی چیست و ‏چرا در کتاب آمده. مادری به فرزندش گفت: قربان چشمان بادامی ات بروم. پسرک به یاد بادام افتاد و ‏گفت: مامان من بادام می خواهم. میلی جان بحث حدیث جعلی و اینکه چرا در کتاب ها آمده را جواب داده ‏ام منتهی تو عزیز تو دل برو می خواهی بحث را منحرف کنی و نگذاری تکلیف ولی امر روشن شود. ‏
و اما مساله ی تحریف. لطفا شما خونندگان گرامی و نیز تو میلی محترم و نیز اسپرینگ نازنین خودم توجه کنید. قرآن یک حکم کلی داده و تکلیف را روشن کرده است. قرآن می فرماید: اگر این کتاب از جانب غیر خدا می بود در ان اختلاف بسیار می یافتید. بنا براین هر کتابی که در آن اختلاف و تناقض باشد، از جانب خدا نیست. میلی جان دقت کن. چون در تورات و انجیل و کتاب های باب و بهاء اختلاف و تناقض هست، از طرف خدا نیست. خلاص. عزیزم قرآن که لزومی ندارد آن گونه که حضرت عالی میل دارید مطلب را بیان کند. آن گونه که خود می خواهد می فرماید. آری این ملاک جاودانه است. در هر کتابی که تناقض و اختلاف یافتید بدانید که از جانب خدا نیست. مثل همان داستان ولی امر و عقیم بودن بودن شوقی. مثل اختلافاتی که در حتی انجیل های چهارگانه با هم دارند. ولی میلی جان بحث ولی امر و قانونی نبودن بیت العدل هم چنان باقی است
milyarder

پست توسط milyarder »

به سئوالات تک تک پاسخ دهید با سندیت از قرآن من جوابی ندیدم:

به کدام سئوال پاسخ دادید جویای عزیز؟؟

کجا این آیه را قرار دادید بگویید من ببینم؟؟

این یکی را کجا گفتیتد که من ندیدم؟

این مورد را که اصلا جواب نگفتید.

اینها را هم که نگفتید جناب جویا.

*برفرض اینکه من تحریف انجیل را قبول کرده باشم لطفا در مورد تورات و دینکرد هم از قرآن سند قرار دهید.که خدایی در آنها انکار شده
من از تورات هم برای شما آیه آوردم قرار بود در این مورد هم آیه بیاورید کجایند این آیه های شما؟؟

جناب جویا هنوز به سئوالات من پاسخی نداید من نیز پاسخی به شما نمیدهم.مگر آنکه بگویید پاسخی ندارید تا بتوانیم به اثبات برسیم این بحث را هم شما پیش نکشید و از بحث قبلی فرار نکنید.

((جناب جویا هر بار سئوال جدیدی مطرح میکنید و از پاسخ گویی طفره میروید برای بار چندم عرض میکنم گفته شده اگر بیت العدل در زمان حضرت ولی امرالله تشکیل شود ایشان عضو لاینعزل بیت العدل هستند. گرفتید چی شد؟؟عرض کردم بقیه الواح وصایا را بخوانید حتما این نکته را میبینید شاید الواح وصایا را هم ندارید و نقل قول میکنید؟؟))

منتظر پاسخ سئوالاتم هستم.
موفق باشید
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

بچرخ تا بچرخیم من مطالب را برای دیگران می نویسم. آن ها داوری می کنند.
milyarder

پست توسط milyarder »

من سرم گیج میره شما تنهایی بچرخ فقط جواب سئوالات من را بدهید.
Sardabir
فعّال

پست توسط Sardabir »

کفایت مذاکرات.
قفل شده