بیت العدل

قفل شده
spring
محل اقامت: www.saghar.org
تماس:

پست توسط spring »

روائح نقض می وزد

جناب Saman
باز هم مشخص ننمودید که آیا به بیت العدل کنونی اعتقاد دارید یا خیر؟ اگر جواب منفی است که را قبول دارید؟ کدام یک از مدعیان استمرار وجود ولی امرالله؟
همان طور که فرمودید:"بنده یک بهایی هستم که سعی میکنم از اصول امری که در طول زندگی خود اموخته ام تخطی ننمایم "
فکر نمی کنم فرد بهائی نسبت به ابراز عقیده اش پنهان کاری داشته باشد. پس لطفا قبل از هر چیز موضع خود را بیان نمائید.
Spring
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

جناب اسپرینگ البته دعوای درون گروهی بهائیان به من ربطی ندارد، اما من پیرمرد شاید هم کمی خرفت، دانسته ام که این جناب سامان از پیروان میسن ریمی است از پیام دل نشین شما هم این امر کاملا پیداست. روائح نقض می وزد را اهل بخیه می دانند یعنی چه. منتهی شما هنوز که هنوز است جواب موضوع ولایت امر را نداده اید فرق نمی کند یا به بنده یا به ریمی ها. اگر به فرض بهائیت بر حق باشد، مسلما بیت العدل کنونی مشروعیت و حقانیت ندارد. چون ولی امر ندارد. خدا وکیلی حق با ریمی هاست حال روائح نقض بوزد یا نوزد.
Saman

پست توسط Saman »

جناب اسپرینگ

حضرت ولی امرالله - آن کسیکه اهل بها و جنابعالی و بنده باید از ایشان و فرمایشاتشان اطاعت نماییم - به این روشنی میفرمایند

ولی امر حاضر و ولاة امر در مستقبل ایام باید با اقوال و اعمال خود کا ملا به حقیقت این اصل مهم آیین نازنین ما شهادت دهند

معنی بعضی لغات بیان مبارک که برای جناب اسپرینگ هنوز روشن نیست

ولاة امر جمع ولی امر است یعنی ولی امر ها

مستقبل یعنی ا ینده

معنی جمله مبارک فوق اینست بعد از حضرت شوقی افندی ولی امر های دیگری در

راس رهبری امر بهایی قرار خواهند داشت

حال این سوال مهم مطرح است جایگاه این ولی امر ها در کجاست ؟

ولی امر ها باید در راس بیت العدل و در مقام ریاست دا یمی آن باشند

بنده تا کنون از جناب اسپرینگ سوال نکرده ام اما لازم است از ایشان بپرسم بر کدامیک از چندین دوره ای که بیت العدل تشکیل شده است ولی امر در مقام ریاست آن
حضور داشتهاست؟

جنابعالی با کدامین جواز بیت العدل بدون حضور ولی امر را قبول کردهاید؟

جنابعالی با کدامین مجوز متون صریح الواح وصایا و فرمایشات اولین ولی امر بهایی را ابطال مینمایید؟

آیا این نوع برخورد با روشنترین بیانات ، ناشی از فقدان ونبود تعقل در میان طرفداران نظریه انقطاع نیست؟

من تردیدی ندارم که شما به حقیقت بزرگ فوق آگاهی دارید اما فرار از این بن بست
غیر ممکن است

امیدوارم نظریات روشن جنابعالی را حول موضو ع فوق روشن فرموده و تجدید نظری در مبانی پاسخگویی بفرمایید

موفق باشید
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

بنازم به استدلال قوی این ریمی گرامی. به نظر روائح نقض از بیت العدل کنونی می وزد که الواح وصایا را زیر پا له کرده اند. راستی چنان که گفتم اگر قرار باشد بهائیت درست باشد، حق با ریمی هاست. بهائیان چه پاسخی به این مطلب که اساس و ارکان بیت العدل کنونی را که اساس و ارکان بهائیت فعلی است، دارند؟
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

ببخشایید اشتباه تایپی شد: بهائیان چه پاسخی به این مطلب که اساس و ارکان بیت العدل کنونی را که اساس و ارکان بهائیت فعلی است، زیر و رو و منهدم می کند، دارند؟
REMEY

پست توسط REMEY »

جناب جویا

از شما خواهشمند است به بیان بنده در تاپیک میسن ریمی مراجعه فرمایید و سعی بفرمایید نگاه خود را عوض کنید

متشکرم
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

جناب ریمی باور بفرمایید من هر گاه می خواهم نگاهم را عوض کنم، به یاد این شعر می افتم: هر دم از این باغ بری می رسد
تازه تر از تازه تری می رسد
قربان شما بروم رفتم و تاپیک مربوطه را خواندم و دیدم که مع الاسف بنیاد امر بر باد است. اصل ولایت امر منتفی است و روائح نقض که چه عرض کنم، عواصف کفر می خروشد.
milyarder

پست توسط milyarder »

به به عجب استدلالی تصویر
میشه بفرمایید در کجا گفته شده ولی امر باید رئیس دایمی بیت العدل باشند؟؟یعنی وقتی رئیس نباشد نمیتوان کارها را انجام داد؟؟
سامان جان نمیدانم شما بهایی هستید یا خیر اما اگر بهایی باشید به نظر شما وقتی ناظمی در هیئتی حظور نداشته باشد آن هیئت برای همیشه از کار می افتد؟؟ یعنی هیئت تنها با ناظم مشروعیت پیدا میکند؟((این را بنده جدیدا از شما شنیدم))
جناب جویا هم که مطالب و نظراتشان در همه جا به چشم میخور انگار طاقت از کف بریده اند تصویر
yas
فعّال

پست توسط yas »

باز هم که حضور را غلط نوشتی .در بهائیت کسی که املایش صحیح باشد نیست.؟
خوب بخوان متن را تا بفهمی این دو از هم لاینعزلند یعنی چه.شاید معنی لا ینعزل را نفهمیدی از بیت العدل بپرس.
milyarder

پست توسط milyarder »

باز هم که غلط املایی گرفتین به جای اصل مطلب .در اسلام کسی نیست که به جای دوستان معلم جز علمای دین باشد؟ تصویر

شما جوابهای من را در همان تاپیک بدهید انشاالله جواب شما هم سر فرصت میدهم تصویر
yas
فعّال

پست توسط yas »

جز غلط است جزو صحیح است. سواد اغنام الله همین قدر است؟
اگر جوابی بدهی ممنون خواهم شد.
milyarder

پست توسط milyarder »

منظورتان را از این حرف میدانم چیست در نتیجه جوابی نمیدهم تصویر تصویر

موفق باشید دوست عزیز تصویر

((شما تنها دنبال جدل هستید در همینجا هم رسما ذکر میکنم به زودی به جوابگویی خاتمه خواهم داد و شما میتوانید بگویید فرار کرد یا جوابی نداشت چون این نوع حرفها محرک خوبی نیستند و من هم در دینم تردیدی ندارم))

موید باشید.
yas
فعّال

پست توسط yas »

این حرف را من هم می توانم به شما بگویم که جدل می کنید که می گوئی حقانیت مرا بپذیرید تا با شما صحبت کنم.(البته اوائل می گفتید) .الان قرار است از خدائی بها دفاع کنید که متاسفانه می خواهید فرار را بر قرار تر جیح دهید. متاسفیم.
milyarder

پست توسط milyarder »

((دوستان عزیز صریحا عنوان میکنم جوابی ندارم)) تصویر
((خود بخوانید و قضاوت کنید))
yas
فعّال

پست توسط yas »

من هم همین را می خواستم .قضاوت دیگران کافی است.
برای این جوان لازم بود کمی مثل خودش با شم تا از تهمت "نا آگاهی" زدن به عالمانی چون جویا دست بر دارد.موفق باشید.
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

راستش من به شدت ناراحت و نگران ام که مبادا جناب میلی رنجیده خاطر شود و ما را از حضور فعال و پرشورش محروم کند از این رو مجددا به هر دو طرف عرض می کنم روش خوبی در پیش نگرفته اید. با عرض معذرت شما همچه گمان کرده اید که این جا رینگ بوکس بازی است؟ به هر دو طرف تذکر دوستانه می دهم و به ویژه از جناب میلی خواهش می کنم مرا به فراق خود مبتلا نکند. و مبادا چنان باشد که بگوید مسلمان ها نتوانستند پاسخ مرا بدهند من هم قهر کردم و از سایت بهایی پژوهی خارج شدم.
و اما جواب شما در این که کجا گفته شده که ولی امر باید عضو دائم باشد، قربان شما بروم در همین تاپیک در قسمت های قبل به تفصیل این بحث آمده است که من فقط به یکی از آن ها اشاره می کنم: ولی امر عضو ممتاز لا ینعزل بیت العدل است. چون قرار است کاری به ادبیات و املا و انشا نداشته باشم، جرات نمی کنم که خدمت شما عرض کنم که به معنای لا ینعزل دقت بفرمایید. اما چه کنم چاره ای نیست . باید بحث لغوی را مطرح کرد تا قصه روشن شود. قربانت بروم لا ینعزل یعنی همان دائمی، یعنی عزل نشدنی. یعنی همیشگی. برای همین هم جناب ع.ع. فرموده است تعداد ولی امرها 24 نفرند و بکر بعد بکر به ریاست بیت العدل می رسند. اما شما نمی خواهید بپذیرید که کسی فکر نمی کرد جناب شوقی بلاعقب و ابتر می ماند و بساط ولی امر و در نتیجه بساط بهائیت برچیده می شود. متاسفم که یک بهایی شجاع پیدا نمی شود که از بیت العدل بپرسد با عدم حضور ولی امر شما چه کاره اید؟
Saman

پست توسط Saman »

دوستان عزیز بهایی
در ادامه بحث موضوع ولی امر دوم بهایی به استحضار میرسانم

بنده احساس میکنم بیان مطالب مربوط به ولی امر دوم عالم بهایی برای کسانی که علاقمند به دنبال کردن تاریخ تحولات ان میباشند مفید بوده و روشن کننده حقایقی که در نیم سده گذشته از یک سو هم جامعه فارسی زبان بهاییان از ان محروم بوده اند و از سوی دیگر پرتوی بر زوایای تاریک رهبری مشروع و قانونی درامر بهایی خواهد بود

مشکل بنیادین و زیر بنایی رویارویی صاحبان دو نظریه انقطاع و استمرار ولایت امر در جامعه بهایی باید هر چه سریعتر مطرح میشد تا با ایضاح منطق طرفین
امر انتخاب برای ازاد اندیشان میسر می شد اما با وجود موانعی از سوی جامعه بهایی چنین فرصتی را بوجود نیاورد

محدوده بسیار تنگ تشکیلات امری زمینه هر گونه پرسش را برای بهاییان از بین برده است و اشنایی انها با صریح مدارک امری که طی مباحث گذشته مطرح شده است ذهنیت افراد پرسشگررا به تجدید نظر در اعتقادات گذشته ایشان فرا میخواند

اما در مورد موضوع تشکیل جلسات بیت العدل بدون حضور ولی امر باید عرض نمایم که موضوع ریاست دایمی ولی امر بر بیت العدل حضور مقام مصون از خطای ایشان در راس مجمع موسوم به بیت العدل است
و این مطلب تفاوت بسیار بنیادین با انچه که بصورت معمول در تشکیلات امری با حضور ناظم یا رییس برگزار میشود دارد

به بیان دیگر اصولا انتخاب ناظم یامنشی یا رییس برای یک لجنه یا هیات یا محفل
به هدف ایجاد نظم و ارتباط معین با سایر محافل و لجنات برابر با نظامات تعریف شده بهایی است
اما اهمیت حضور ولی امر در بیت العدل از جانب سوال کنندگان مورد غفلت واقع شده است
چرا که بیت العدل مرجع تشریع و قانون گذاری بوده و رهبری ولی امر در راس ان نه تنها برای ایجاد نظم که برای حفظ و صیانت تصمیمات از هر نوع خطا و لغزش می باشد. پس این دو ریاست که در بالا ذکر شد از بنیاد هم سنخ نیستند.

موفق باشید
spring
محل اقامت: www.saghar.org
تماس:

پست توسط spring »

جناب Saman
اگر دلیلی دارید که آقای میسن ریمی می تواند ولی ثانی امرالله باشد در تاپیک چارلز میسون ریمی ولی امر دوم بهای دلایل خود را بیاورید و به حواشی نپردازید. همه ی ما می دانیم که اگر ولی امری وجود داشت رئیس بیت العدل می بود. شما دلایل ولایت آقای ریمی را بفرمائید.
Spring
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

جناب اسپرینگ ضمن خوش آمد گویی مجدد به حضور محترم شما، واقع مطلب آن است که نه بیت العدل کنونی وجاهت شرعی و قانونی دارد و نه میسن ریمی بر حق است. اما اگر حق مطلب را بخواهید اگر قرار بود بهائیت دین باشد، حق با ریمی است چون او می گوید مقام ولایت امر از بیت العدل تفکیک ناپذیر است و بیت العدل بدون ولی امر مرخص است. منتهی چون دیده پیشگویی جناب ع . ع غلط از آب در آمد ، گفت ولی امر من ام.
راستی جناب اسپرینگ هنوز نفرموده اید اگر جناب ع. ع فرموده باشند تعداد ولی امر 24 نفرند ولی پیشگویی شان با عقیم بودن جناب شوقی نقش بر آب شده باشد، چه می کنید؟ شرمنده ام دوباره این مطلب را عنوان می کنم. آخر استخوان توی گلویم شده است.
milyarder

پست توسط milyarder »

شرمنده جناب جویا از چند نفر جواب این سئوال خود را میخواهید؟؟ جواب شما را داده ام لطفا به حاشیه نپردازید منتظر شما در همان تاپیک هستم.
جانتان خوش
قفل شده