دعوت اعضای بیت العدل به مناظره!!
-
دعوت اعضای بیت العدل به مناظره!!
حضور محترم اعضای سایت و نیز سردبیر سلام عرض می کنم و از سر دبیر محترم تقاضا می کنم از آن جا که مسئولیت کنونی جامعه ی بهائیت با بیت العدل است و آن ها مصون و محفوظ از خطا هستند، -البته روی هم رفته نه تک تک- از آن ها دعوت کنید تا در مناظره های این سایت شرکت کنند. آن چه که در این مدت در این سایت شاهد آن بوده ایم، عدم توانایی بهائیان در پاسخ گویی به اشکالات است. چه مانعی دارد یکی از اعضای بیت العدل( در میان آنها ایرانی هم وجود دارد) مردانه پای پیش بگذارد و بیاید و جواب سئوالات را بدهد. سردبیر محترم ، اگر لازم می دانید این پیشنهاد را در معرض دید همه قرار دهید.
-
- تماس:
-
- فعّال
milyooner عزیز !
اعضای بیت العدل به نظر شما بهائیان ،مردان (ونه زنان) حافظ دیانت بهائی اند،خوب است تشریفات را کنار بگذارند وبیایند تخم علم و محبت بکارند و میوه هدایت بدروند و به زبان شیرین فارسی در جمع بهایی پژوهان رفع ابهام نمایند اگر چه مطابق نصوص بهایی بدون
ولی امر بنیادشان متزلزل است ولی ما قبولشان داریم و آماده استماع نظراتشان هستیم
امید که از اسرائیل ندای محبت برخیزد نه انکار واعراض وخشم از نو ترین نظم الاهی .
همیشه میلیونر باشید وسر خوش !
اعضای بیت العدل به نظر شما بهائیان ،مردان (ونه زنان) حافظ دیانت بهائی اند،خوب است تشریفات را کنار بگذارند وبیایند تخم علم و محبت بکارند و میوه هدایت بدروند و به زبان شیرین فارسی در جمع بهایی پژوهان رفع ابهام نمایند اگر چه مطابق نصوص بهایی بدون
ولی امر بنیادشان متزلزل است ولی ما قبولشان داریم و آماده استماع نظراتشان هستیم
امید که از اسرائیل ندای محبت برخیزد نه انکار واعراض وخشم از نو ترین نظم الاهی .
همیشه میلیونر باشید وسر خوش !
-
- تماس:
yas, جان به نظر شما وقتی شما با دوستان مسیحی و یا یهودی در مورد دین خود بحث میکنید مقامات بلند پایه شما در این بحث شرکت میکنند؟؟و یا آنها از شما میخواهند که به مقامات بلند پایه خود بگویند بیایید در مناظره شرکت کنند؟؟
دوست گرامی هر فرد خود حافظ دینش است و ما هم برای همین اینجا هستیم.
گرچه چنین چیزی که اعضای بیت المقدس بیایند و به شما پاسخ گویی کنند بسیار خنده دار است. یعنی آنها کاملا بی کار هستند و باید بیایند برای شما دلیل و برهان بیاورند؟
ما خود همان دلایل و براهین را برای شما با استفاده از آیات و الواح میاوریم پس فرقی در نقل کننده نمیکند.
از دعای آخرتان صمیمانه سپاسگزارم.
موفق باشید.
دوست گرامی هر فرد خود حافظ دینش است و ما هم برای همین اینجا هستیم.
گرچه چنین چیزی که اعضای بیت المقدس بیایند و به شما پاسخ گویی کنند بسیار خنده دار است. یعنی آنها کاملا بی کار هستند و باید بیایند برای شما دلیل و برهان بیاورند؟
ما خود همان دلایل و براهین را برای شما با استفاده از آیات و الواح میاوریم پس فرقی در نقل کننده نمیکند.
از دعای آخرتان صمیمانه سپاسگزارم.
موفق باشید.
-
- فعّال
میلیونر عزیز!
از اینکه تازه به جمع ما پیوستید خوشحالیم.اجازه بده برای شما تو ضیح دهم دوستان بهایی
که در این سایت تشریف آوردند نوعا از متون خودشان بی خبر بودند و بعضا حتی کتابهای اصلی مثل اشراقات و گنجینه حدود واحکام را نداشتند یا ندیده بودند این بود که پیشنهاد شد متولیان این دین شخصا وارد میدان شوند و به پاسخگوئی بپردازند.
اگر شما آماده اید وبه متون والواح مسلطید حقیقتاخوشحال می شوم به سوالات بنده که در تاپیک های دیگر مطرح شده یا به سوالات جویا پاسخ دهید.
برای دستگرمی در همینجا بفرمائید بیت العدل بدون ولی امر چگونه مشروعیت دارد؟
چرا زنان نمی توانند عضو بیت العدل باشند؟
چرا شوقی عقیم شد وسلسله ولاه امر ناقص ماند؟
چرا مهریه زن روستائی با زن شهری فرق دارد؟
چرا بهاءاله سه یا چهار زن (چون اختلاف است که بها سه زن داشت یا چهارتا)گرفت ولی بهائیان نمی توانند بیش از یک زن داشته باشند؟
چرا دین باب که قرار بود اقلا هزار سال دوام بیاورد بعد از سی سال نسخ شد؟
چرا بها و ازل ، عباس و محمد علی ،غصن اکبر واعظم باهم نساختند وانشعاب کردند؟
چرا چاپ های مختلف کتاب ایقان با هم اختلاف دارد؟و...
بی صبرانه منتظر تبیین شما بر اساس آیات و الواح هستیم.شاد باشید.
از اینکه تازه به جمع ما پیوستید خوشحالیم.اجازه بده برای شما تو ضیح دهم دوستان بهایی
که در این سایت تشریف آوردند نوعا از متون خودشان بی خبر بودند و بعضا حتی کتابهای اصلی مثل اشراقات و گنجینه حدود واحکام را نداشتند یا ندیده بودند این بود که پیشنهاد شد متولیان این دین شخصا وارد میدان شوند و به پاسخگوئی بپردازند.
اگر شما آماده اید وبه متون والواح مسلطید حقیقتاخوشحال می شوم به سوالات بنده که در تاپیک های دیگر مطرح شده یا به سوالات جویا پاسخ دهید.
برای دستگرمی در همینجا بفرمائید بیت العدل بدون ولی امر چگونه مشروعیت دارد؟
چرا زنان نمی توانند عضو بیت العدل باشند؟
چرا شوقی عقیم شد وسلسله ولاه امر ناقص ماند؟
چرا مهریه زن روستائی با زن شهری فرق دارد؟
چرا بهاءاله سه یا چهار زن (چون اختلاف است که بها سه زن داشت یا چهارتا)گرفت ولی بهائیان نمی توانند بیش از یک زن داشته باشند؟
چرا دین باب که قرار بود اقلا هزار سال دوام بیاورد بعد از سی سال نسخ شد؟
چرا بها و ازل ، عباس و محمد علی ،غصن اکبر واعظم باهم نساختند وانشعاب کردند؟
چرا چاپ های مختلف کتاب ایقان با هم اختلاف دارد؟و...
بی صبرانه منتظر تبیین شما بر اساس آیات و الواح هستیم.شاد باشید.
-
- تماس:
yas, عزیز با سپاس از شما
فعلا من مشغول خواندن هستم و اگر به مطالب من دقت کنید هنوز جوابی در هیچ موردی صراحتا بیان نکرده ام.
این مواردی هم که شما فرمودید جای بحث و تفکر داره .
اما در چند مورد مطالبی کوتاه عنوان میکنم و بقیه را به بعد موکول میکنم:
اینکه میفرمایید از کتابهای خود بی اطلاعیم این شاید درست باشه چون ما هم که در اینجا با شما به بحث نشسته ایم کامل نیستیم و گاهی صبر لازم است تا تحقیق بیشتری انجام دهیم.اما اکثر مطالبی که عنوان میشود منابع غیر موسق دارند.
در مورد سئوالات شما من فعلا به یک جواب کلی بسنده میکنم و انشاالله کم کم به همگی آنها پاسخ خواهم گفت. بیشتر این موارد تنها از این ناشی میشود که بخواهند دین بهایی را با این موارد زیر سئوال ببرند مثلا حضرت محمد هم در صدر اسلام زنان بسیاری داشتند و همگی میدانیم که اینکار بیشتر برای این بود که زنان بی سرپرست و آنهایی را که همسران خود را در جنگ از دست داده اند سرو سامانی بگیرند.
من در سایت دیگر با یکی از دوستان بحثهایی انجام میدادم و در اخر به ایشان گفتم بیایید به جای اینکه با اینگونه بحثهایی که نه سودی به حال من دارد و نفعی به حال شما برای سر افرازی وطنمان کاری کنیم. چون ریشه مشکلات در ایران بهاییان نیستند که سایتهای مختلفی از جمله گروه بزرگی چون وصال شیراز تاسیس شده و ردیه هایی بز ضد جامعه بهایی مینویسد. چون دیانت بهایی نه کاری با سیایت جامعه دارد و نه مشکلی تا الان برای جامعه ایران به وجود آورده. بهتره به جای چنین بحثهایی که هیچ طرفی را مجاب نمیکند بیاید به دور از هر گونه تعصبی برای سربلندی کشورمان تلاش کنیم. اینها مسائل مهم است نه اینکه بیاییم خودمان را اثبات کنیم و یا دیگری را انکار .
موفق باشید.
فعلا من مشغول خواندن هستم و اگر به مطالب من دقت کنید هنوز جوابی در هیچ موردی صراحتا بیان نکرده ام.
این مواردی هم که شما فرمودید جای بحث و تفکر داره .
اما در چند مورد مطالبی کوتاه عنوان میکنم و بقیه را به بعد موکول میکنم:
اینکه میفرمایید از کتابهای خود بی اطلاعیم این شاید درست باشه چون ما هم که در اینجا با شما به بحث نشسته ایم کامل نیستیم و گاهی صبر لازم است تا تحقیق بیشتری انجام دهیم.اما اکثر مطالبی که عنوان میشود منابع غیر موسق دارند.
در مورد سئوالات شما من فعلا به یک جواب کلی بسنده میکنم و انشاالله کم کم به همگی آنها پاسخ خواهم گفت. بیشتر این موارد تنها از این ناشی میشود که بخواهند دین بهایی را با این موارد زیر سئوال ببرند مثلا حضرت محمد هم در صدر اسلام زنان بسیاری داشتند و همگی میدانیم که اینکار بیشتر برای این بود که زنان بی سرپرست و آنهایی را که همسران خود را در جنگ از دست داده اند سرو سامانی بگیرند.
من در سایت دیگر با یکی از دوستان بحثهایی انجام میدادم و در اخر به ایشان گفتم بیایید به جای اینکه با اینگونه بحثهایی که نه سودی به حال من دارد و نفعی به حال شما برای سر افرازی وطنمان کاری کنیم. چون ریشه مشکلات در ایران بهاییان نیستند که سایتهای مختلفی از جمله گروه بزرگی چون وصال شیراز تاسیس شده و ردیه هایی بز ضد جامعه بهایی مینویسد. چون دیانت بهایی نه کاری با سیایت جامعه دارد و نه مشکلی تا الان برای جامعه ایران به وجود آورده. بهتره به جای چنین بحثهایی که هیچ طرفی را مجاب نمیکند بیاید به دور از هر گونه تعصبی برای سربلندی کشورمان تلاش کنیم. اینها مسائل مهم است نه اینکه بیاییم خودمان را اثبات کنیم و یا دیگری را انکار .
موفق باشید.
-
<P align=right>با عرض سلام ...<BR><SPAN class=name><A name=328></A> عزیز<STRONG><A href="javascript­:emoticon('milyooner, ')"><FONT color=#175fa9>milyooner</FONT></A> </STRONG></SPAN> <BR>هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد. هدف این سایت آنچنان که از نامش برمی آید پژوهشی پیرامون بهائیت است. حس ناسیونالیستی شما که آن خود در جای خود بس ارزشمند است و لازم اما در این مقال نمی گنجد.<BR>و روزبه گرامیyas <BR>باور کنید که این خواسته شما امری بعید و دور است. خواست شما را اینچنان تصور می کنم و معادل می یابم که چرا به این همه سوالات و مسائلی که پیرامون به فرض مذهب شیعه مطرح می شود چرا منجی آخر شیعیان جوابی نمی دهد (با قطع نظر از بحث غیبت). اما این را نگفتم که در این مورد گشایش مطلب شود بلکه اینکه در مورد همان مطالب اولیه خودمان بحث کنیم به نتایج شیرینی خواهم رسید.<BR></P>
-
اولا ورود دوستانی را که تازه عضو این سایت شده اند، خوش آمد می گویم مخصوصا حضور فعال جناب میلیونر را گرامی می دارم
ثانیا پیشنهاد کننده ی فراخواندن اعضای بیت العدل به مناظره بنده بودم و علت آن را هم بیان می کنم:
1- اعضای محترم بیت العدل برگزیدگان بهائیان جهان هستند. بنابراین اگر آن ها به میدان بحث بیایند تکلیف بهائیت بهتر و راحت تر روشن می شود.
2- همه ی امامان شیعه در زمان خود با مخالفان و منکران مناظره می کردند حتی رسول خدا هم با مشرکان و یهودیان و مسیحیان مناظره می فرمود حتی خود خدا هم با مشرکان و مخالفان مناظره می کند( آیات فراوانی از قرآن بیان گر این واقعیت است)
3- اگر امام زمان علیه السلام هم حضور داشت و منکران و مخالفان ایشان را به مناظره دعوت می کردند حتما اجابت می فرمود
4- اعضای بیت العدل اگر خودشان هم وقت ندارند( که برای این گونه امور باید وقت داشته باشند) می توانند رسما نمایندگانی را تعیین کنند و آن ها به میدان بحث بیایند.
5- و در پایان آن که مگر جناب بهاء الله و عبدالبهاء خودشان با مخالفان مناظره نمی کردند؟ مگر کتاب ایقان برای توجیه جناب خال( دایی بهاء الله ) در اثبات باب نوشته نشده است؟
الان اگر حضرات باب و بهاء و عبدالبهاء و شوقی هم حضور می داشتند ، بی تردید دعوت ما را به مبارزه ی علمی می پذیرفتند.
ثانیا پیشنهاد کننده ی فراخواندن اعضای بیت العدل به مناظره بنده بودم و علت آن را هم بیان می کنم:
1- اعضای محترم بیت العدل برگزیدگان بهائیان جهان هستند. بنابراین اگر آن ها به میدان بحث بیایند تکلیف بهائیت بهتر و راحت تر روشن می شود.
2- همه ی امامان شیعه در زمان خود با مخالفان و منکران مناظره می کردند حتی رسول خدا هم با مشرکان و یهودیان و مسیحیان مناظره می فرمود حتی خود خدا هم با مشرکان و مخالفان مناظره می کند( آیات فراوانی از قرآن بیان گر این واقعیت است)
3- اگر امام زمان علیه السلام هم حضور داشت و منکران و مخالفان ایشان را به مناظره دعوت می کردند حتما اجابت می فرمود
4- اعضای بیت العدل اگر خودشان هم وقت ندارند( که برای این گونه امور باید وقت داشته باشند) می توانند رسما نمایندگانی را تعیین کنند و آن ها به میدان بحث بیایند.
5- و در پایان آن که مگر جناب بهاء الله و عبدالبهاء خودشان با مخالفان مناظره نمی کردند؟ مگر کتاب ایقان برای توجیه جناب خال( دایی بهاء الله ) در اثبات باب نوشته نشده است؟
الان اگر حضرات باب و بهاء و عبدالبهاء و شوقی هم حضور می داشتند ، بی تردید دعوت ما را به مبارزه ی علمی می پذیرفتند.
-
- محل اقامت: www.saghar.org
- تماس:
جناب Yas
عجب می نگاری! مگر جواب آن سوالاتت در گذشته ی ایام داده نشد؟ اگر ندیدی بر و بحث های پیشین را بخوان.
می گویی:"برای دستگرمی در همینجا بفرمائید بیت العدل بدون ولی امر چگونه مشروعیت دارد؟ " جواب این سوالت در همان جای خود داده شد. برو و آن را بخوان.
"را زنان نمی توانند عضو بیت العدل باشند؟ " علت این امر همان علتی است که زن نمی تواند ولی فقیه شود.
"چرا مهریه زن روستائی با زن شهری فرق دارد؟ " همان جوابی را که به Jooya دادیم و او خود را به ... زد به تو نیز می دهیم. ملاک مهریه محل سکونت مرد است نه زن.
"چرا بهاءاله سه یا چهار زن (چون اختلاف است که بها سه زن داشت یا چهارتا)گرفت ولی بهائیان نمی توانند بیش از یک زن داشته باشند؟ "
علت نیز همان است که محمد بیش از 4 زن داشت ولی مسلمین نمی توانند بیش از 4 زن داشته باشند.
اگر قرآن خوانده باشی-که بعید می دانم- خواهی فهمید که قرآن گرفتن بیش از یک زن را به شرط محال معوق کرده است و در اصل همان اجازه ی یک زن داده شده است.
ایراد شما قبل از آنکه بر حضرت بهاءالله باشد بر حضرت محمد است.
لطفا بگویید که چرا حضرت محمد از حکم قرآن سرپیچی کرده است؟ (این سبک شماست و لطفا پاسخ دهید)
"چرا دین باب که قرار بود اقلا هزار سال دوام بیاورد بعد از سی سال نسخ شد؟ "
کجا قرار بوده است هزار سال باشد؟ آن بیان حضرت باب را در این زمینه بیاور. هر وقت آوردی بعد ادامه می دهیم.
باقی سوالاتت هم هر وقت که به دو سوال فوق جواب دادی و متونی را که گفتم بخوانی خواندی جواب می دهم.
در ضمن اگر امام زمانتان مجهز به علم غیب می باشد باید بداند که الان بنده از او می خواهم که بیاید و در مناظره شرکت کند. بنده او را به مناظره دعوت می کنم. اگر می تواند مناظره کند بیاید.
کسی که او را نمی شناسد. یک کامپیوتر بخرد -اگر با تکنولوژی مشکلی ندارد- و کارت اینترنتی هم بخرد و بیاید این سایت و پاسخ ما را به سوالهایمان بدهد.
من پیشنهاد می دهم که اعضای بیت العدل را با امام زمان روبرو کنیم تا ببینیم کدام راست می گویند. من اعضای بیت العدل را می آورم شما هم امام زمانتان را بیاورید که هم این همه انتظار فرجش تمام شود و هم این بحث.
باقی بقای تو و امام زمان
Spring
عجب می نگاری! مگر جواب آن سوالاتت در گذشته ی ایام داده نشد؟ اگر ندیدی بر و بحث های پیشین را بخوان.
می گویی:"برای دستگرمی در همینجا بفرمائید بیت العدل بدون ولی امر چگونه مشروعیت دارد؟ " جواب این سوالت در همان جای خود داده شد. برو و آن را بخوان.
"را زنان نمی توانند عضو بیت العدل باشند؟ " علت این امر همان علتی است که زن نمی تواند ولی فقیه شود.
"چرا مهریه زن روستائی با زن شهری فرق دارد؟ " همان جوابی را که به Jooya دادیم و او خود را به ... زد به تو نیز می دهیم. ملاک مهریه محل سکونت مرد است نه زن.
"چرا بهاءاله سه یا چهار زن (چون اختلاف است که بها سه زن داشت یا چهارتا)گرفت ولی بهائیان نمی توانند بیش از یک زن داشته باشند؟ "
علت نیز همان است که محمد بیش از 4 زن داشت ولی مسلمین نمی توانند بیش از 4 زن داشته باشند.
اگر قرآن خوانده باشی-که بعید می دانم- خواهی فهمید که قرآن گرفتن بیش از یک زن را به شرط محال معوق کرده است و در اصل همان اجازه ی یک زن داده شده است.
ایراد شما قبل از آنکه بر حضرت بهاءالله باشد بر حضرت محمد است.
لطفا بگویید که چرا حضرت محمد از حکم قرآن سرپیچی کرده است؟ (این سبک شماست و لطفا پاسخ دهید)
"چرا دین باب که قرار بود اقلا هزار سال دوام بیاورد بعد از سی سال نسخ شد؟ "
کجا قرار بوده است هزار سال باشد؟ آن بیان حضرت باب را در این زمینه بیاور. هر وقت آوردی بعد ادامه می دهیم.
باقی سوالاتت هم هر وقت که به دو سوال فوق جواب دادی و متونی را که گفتم بخوانی خواندی جواب می دهم.
در ضمن اگر امام زمانتان مجهز به علم غیب می باشد باید بداند که الان بنده از او می خواهم که بیاید و در مناظره شرکت کند. بنده او را به مناظره دعوت می کنم. اگر می تواند مناظره کند بیاید.
کسی که او را نمی شناسد. یک کامپیوتر بخرد -اگر با تکنولوژی مشکلی ندارد- و کارت اینترنتی هم بخرد و بیاید این سایت و پاسخ ما را به سوالهایمان بدهد.
من پیشنهاد می دهم که اعضای بیت العدل را با امام زمان روبرو کنیم تا ببینیم کدام راست می گویند. من اعضای بیت العدل را می آورم شما هم امام زمانتان را بیاورید که هم این همه انتظار فرجش تمام شود و هم این بحث.
باقی بقای تو و امام زمان
Spring
-
- فعّال
خوشحالم که باطن اسپرینگ از زیر نقاب شعار های فریبنده بیرون آمد:
اهانت به جویا ،فحاشی به اعتقادات اسلامی (از جمله اعتقاد به امام زمان علیه السلام )که
اعتقاد مشترک میان مسلمان وبهائی است،فرار از منطق (مطابق اصول مناظره)در برابر
دعوت به بحث علمی با بیت العدل به عنوان تنها مرجع تفسیر متون بهائی ،عدم صداقت
علمی آنجا که در بحث فرو مانده است، سو ء استفاده از سعه صدر سردبیر و مخدوش کردن
آزادی مقدسی که در این سایت فراهم شده (که تا به حال در کل بهائیت سابقه نداشته
وندارد) و به نمایش گذاشتن یک چهره خشن از افراد بهائی که وقتی در منطق کم می آورند
به فحاشی متوسل می شوند وخروج ازاستاندارد های گفتگو و بحث علمی.
بارها به او و بهائی گفته شد دلیل حقانیت بهائیت را بگوئید بعد رهبرانتان رابا رهبران ادیان
الهی مقایسه نمائید.ثابت کنید بهائیت یک دین است بعد از اسلام ومسیحیت برای جا
انداختن بهائیت مثال بیاورید. چرا مصادره به مطلوب می کنید؟بگوئید باب وبها اگر نبی ورسول
نیستند پس چکاره اند ؟اگر دوره اسلام تمام شده و دین جدید با تعالیم جدید آمده پس چرا
رهبرش تعد د زوجات دارد ولی به بهائیان اجازه تعدد زوجات نداده؟ اگر می گوید من تساوی
زن ومرد آوردم چرا بین مهریه زن شهری وزن روستائی فرق گذاشته ؟ اگر برای صلح آمده
چرا خودش با برادرش وبچه های او با هم نزاع کرده اند ؟ اگر نبوت ورسالت را به حضرت
محمد صلی الله علیه وآله پایان یافته می داند چرا شریعت او را نسخ کرده مگر او رسول یا
نبی است؟اگر بیت العدل را بدون ولی امر از نسل بچه هایش بدون اعتبار شمرده و متزلزل
خوانده چرا بهائیان باید برای بیت العدل اعتباری قائل باشند ؟ دریغ از یک پاسخ قانع کننده به
قضاوت بهائیان آزاده که نمی خواهند سلطه مبلغان فحاشی مثل اسپرینگ را با لای سر خود
داشته باشند و می خواهند خودشان تحقیق کنندو حقیقت را پیدا نمایند.
جسارت به پیامبر اکرم و امام زمان از سوی مبلغان بهائی تازه نیست.امیدوارم بهائیان عزیز
در دام مبلغانی از جنس اسپرینگ که حیاتشان در ضدیت با اسلام است اسیر نشوند.
اگر می دانستیم چرا پیشنهاد گفتگوی علمی با اعضای ایرانی بیت العدل اینقدر مبلغان
بهائی را دستپاچه و عصبانی می کند در پیشنهاد خود تجدید نظر می کردیم!
اهانت به جویا ،فحاشی به اعتقادات اسلامی (از جمله اعتقاد به امام زمان علیه السلام )که
اعتقاد مشترک میان مسلمان وبهائی است،فرار از منطق (مطابق اصول مناظره)در برابر
دعوت به بحث علمی با بیت العدل به عنوان تنها مرجع تفسیر متون بهائی ،عدم صداقت
علمی آنجا که در بحث فرو مانده است، سو ء استفاده از سعه صدر سردبیر و مخدوش کردن
آزادی مقدسی که در این سایت فراهم شده (که تا به حال در کل بهائیت سابقه نداشته
وندارد) و به نمایش گذاشتن یک چهره خشن از افراد بهائی که وقتی در منطق کم می آورند
به فحاشی متوسل می شوند وخروج ازاستاندارد های گفتگو و بحث علمی.
بارها به او و بهائی گفته شد دلیل حقانیت بهائیت را بگوئید بعد رهبرانتان رابا رهبران ادیان
الهی مقایسه نمائید.ثابت کنید بهائیت یک دین است بعد از اسلام ومسیحیت برای جا
انداختن بهائیت مثال بیاورید. چرا مصادره به مطلوب می کنید؟بگوئید باب وبها اگر نبی ورسول
نیستند پس چکاره اند ؟اگر دوره اسلام تمام شده و دین جدید با تعالیم جدید آمده پس چرا
رهبرش تعد د زوجات دارد ولی به بهائیان اجازه تعدد زوجات نداده؟ اگر می گوید من تساوی
زن ومرد آوردم چرا بین مهریه زن شهری وزن روستائی فرق گذاشته ؟ اگر برای صلح آمده
چرا خودش با برادرش وبچه های او با هم نزاع کرده اند ؟ اگر نبوت ورسالت را به حضرت
محمد صلی الله علیه وآله پایان یافته می داند چرا شریعت او را نسخ کرده مگر او رسول یا
نبی است؟اگر بیت العدل را بدون ولی امر از نسل بچه هایش بدون اعتبار شمرده و متزلزل
خوانده چرا بهائیان باید برای بیت العدل اعتباری قائل باشند ؟ دریغ از یک پاسخ قانع کننده به
قضاوت بهائیان آزاده که نمی خواهند سلطه مبلغان فحاشی مثل اسپرینگ را با لای سر خود
داشته باشند و می خواهند خودشان تحقیق کنندو حقیقت را پیدا نمایند.
جسارت به پیامبر اکرم و امام زمان از سوی مبلغان بهائی تازه نیست.امیدوارم بهائیان عزیز
در دام مبلغانی از جنس اسپرینگ که حیاتشان در ضدیت با اسلام است اسیر نشوند.
اگر می دانستیم چرا پیشنهاد گفتگوی علمی با اعضای ایرانی بیت العدل اینقدر مبلغان
بهائی را دستپاچه و عصبانی می کند در پیشنهاد خود تجدید نظر می کردیم!
-
- تماس:
-
- تماس:
-
- فعّال
میلیونر گرامی
شما همه مطالب تالار های گفتگو را بخوان و منصفانه بگو اسپرینگ فحاش ، پاسخ داده است یا از جواب گریخته است.قضاوتت را بعد از مطالعه دقیق ارج می نهم.
ضمنا خودت گفتی "من از آیات و الواح دلیل می آورم و نیازی به بیت العدل نیست" پس همت نما و خودت جواب سوال های مرا بده.مرا هم اینطرف وآنطرف مفرست. وگرنه من هم ترا به سایت اوهام زدائی خودتان می فرستم که سراسر توهین است.
حالا که آمده ای خوش آمدی .بدون اتکا به این و آن دلیل اقامه و بینندگان سایت را از علومت سرشار نما.دوستدار تو یاس.
شما همه مطالب تالار های گفتگو را بخوان و منصفانه بگو اسپرینگ فحاش ، پاسخ داده است یا از جواب گریخته است.قضاوتت را بعد از مطالعه دقیق ارج می نهم.
ضمنا خودت گفتی "من از آیات و الواح دلیل می آورم و نیازی به بیت العدل نیست" پس همت نما و خودت جواب سوال های مرا بده.مرا هم اینطرف وآنطرف مفرست. وگرنه من هم ترا به سایت اوهام زدائی خودتان می فرستم که سراسر توهین است.
حالا که آمده ای خوش آمدی .بدون اتکا به این و آن دلیل اقامه و بینندگان سایت را از علومت سرشار نما.دوستدار تو یاس.
-
- تماس:
یاس گرمی اولا به عرض برسانم اگه مطالب سایت اوهام زدایی را بخوانید میبینید که ماله ما نیست و در جاهای مختلف آن مکررا عنوان شده که خود بهاییان نیز به این گونه موارد جواب دادند.یعنی مخاطب را بهاییان قرار داده پس لطفا شما هم الکی سایتی را به ما نچسبان.
در ضمن ما شمارو اینطرف آنطرف نفرستادیم لطفا به تاپیکی که در زیر میدم مراجعه کنید و بگویید حقانیت را قبول دارید یا خیر و اگر قبول ندارید دلیل عامه پسند ارائه دهید نه دلیلی که مربوط به قشر خاصی از جامعه شود و بعد با یکدیگر بحث میکنیم.
در ضمن شما به مطالب خود دقت کنید این برای چندمین باری است که جناب اسپرینگ و بهایی به شما جواب میدهند ولی شما یا جواب را نمیبینید و یا نمیخواهید ببینید و مجددا میگم این مواردی که شما عنوان میکنید پژوهش نیست هم خود میدانید و هم من.در ضمن من علومی ندارم که بخواهم کسی را سرشار از آن کنم و تاجایی که بتوانم جوابه شمارا خواهم داد:
http://bahairesearch.ir/html/index.php? ... c&start=40
در ضمن ما شمارو اینطرف آنطرف نفرستادیم لطفا به تاپیکی که در زیر میدم مراجعه کنید و بگویید حقانیت را قبول دارید یا خیر و اگر قبول ندارید دلیل عامه پسند ارائه دهید نه دلیلی که مربوط به قشر خاصی از جامعه شود و بعد با یکدیگر بحث میکنیم.
در ضمن شما به مطالب خود دقت کنید این برای چندمین باری است که جناب اسپرینگ و بهایی به شما جواب میدهند ولی شما یا جواب را نمیبینید و یا نمیخواهید ببینید و مجددا میگم این مواردی که شما عنوان میکنید پژوهش نیست هم خود میدانید و هم من.در ضمن من علومی ندارم که بخواهم کسی را سرشار از آن کنم و تاجایی که بتوانم جوابه شمارا خواهم داد:
-
- فعّال
-
- تماس:
دوست گرامی شما مگر سئوالهایتان با قید مدرک است؟؟
دوست گرامی سئوالهای شما یا با سئوا پاسخ داده شده و یا پاسخ آن موجو است؟
ببینید شما شدیدا متعصب هستین بهتر میبینم در همان تاپیک مسائل را بررسی کنیم. شما ابتدا بگویید حقانیت را قبول میکنید یا خیر بعد به ادامه بحث بپردازیم چون وقتی قبول نکنید ما هر چه هم بگوییم فایده ندارد.این بحث باید از پایه شروع شود که اولین آن حقانیت است.
ابتدا جواب سئوال من را بدهید بعد به مرور ادامه میدهیم.
منتظر پاسخ شما هستم.
با رجای تایید از رب مجید برای شما گرامیان
دوست گرامی سئوالهای شما یا با سئوا پاسخ داده شده و یا پاسخ آن موجو است؟
ببینید شما شدیدا متعصب هستین بهتر میبینم در همان تاپیک مسائل را بررسی کنیم. شما ابتدا بگویید حقانیت را قبول میکنید یا خیر بعد به ادامه بحث بپردازیم چون وقتی قبول نکنید ما هر چه هم بگوییم فایده ندارد.این بحث باید از پایه شروع شود که اولین آن حقانیت است.
ابتدا جواب سئوال من را بدهید بعد به مرور ادامه میدهیم.
منتظر پاسخ شما هستم.
با رجای تایید از رب مجید برای شما گرامیان
-
- فعّال
-
- تماس:
-
- فعّال
نخست خدمت اسپرینگ عزیز خودم، پیر روشن ضمیر، سلام عرض می کنم و حضور مجددش را خوش آمد می گویم. ثانیا خدمت میلیونر گرامی تبریک می گویم که به راستی همت و شجاعت ورزیده و در این مباحث شرکت کرده است. ثالثا به اطلاع عزیزان می رسانم که به هر صورت عده ای از دوستان مسلمان و بهایی و چه بسا افراد دیگر فارسی زبان این مباحث را می خوانند و پی می گیرند. حقیر بی آن که شعار تبلیغاتی بدهم قضاوت در باره ی مطالبی را که جناب اسپرینگ فرموده اند را، به عهده ی خوانندگان محترم می گذارم. از دوست جهان دیده ی خود جناب اسپرینگ هم خواهش می کنم خویشتن داری کنند و نادانی امثال بنده را به بزرگی خودشان ببخشایند و بنا به توصیه ی خودشان در همان تاپیک های مربوطه یک بار دیگر پاسخ پرسش های مطرح شده را دقیقا بفرمایند. دوست عزیز در این تاپیک دوست جوان و پر شور ما جناب روزبه پیشنهادی مطرح کرده است که اگر یک نفر فرد کاملا بی طرف و یا یک بهایی آزاد اندیش مطالب این تاپیک را بخواند به روشنی خواهد دانست که دوستان بهایی از پیشنهاد آقای روزبه به شدت بر آشفته اند و این برآشفتگی برای من بسیار شگفت انگیز است. جناب اسپرینگ حقیر به عنوان یک مسلمان شیعه در گفت و گوهای مختلفی که با جناب عالی و دیگر دوستان بهایی داشتم، دریافتم که شما گرامیان با عرض پوزش و بدون قصد جسارت، توانایی پاسخ گویی درست و منطقی را به پرسش های مطرح شده ندارید، از این رو به نظر می رسد بد نیست اعضای بیت العدل نخست پاسخ امثال بنده را بدهند، مناظره ی آنان با امام زمان علیه السلام پیشکش. توجه داشته باشید حضرات باب و بهاء و عبدالبهاء نیز( جناب شوقی را نمی دانم) با مخالفان و دیگران بحث و مناظره داشته اند. چه مانعی دارد اعضای بیت العدل شخصا در این گفت و گوها شرکت کنند و یا لااقل یک نماینده ی رسمی معرفی کنند تا او به این پرسش ها پاسخ دهد؟ چرا از این پشنهاد ساده این قدر آشفته و سراسیمه شدید؟ این که این همه ناراحتی ندارد. حداکثر می توانستید بگویید که شأن بیت العدل اجل از این حرف هاست. آن وقت بنده هم عرض می کردم: آیا شأن بیت العدل دفاع از کیان فکری بهائیت نیست؟ آیا نباید اگر مسلمانانی پیدا شده اند که با حربه ی منطق و علم به رو در رویی با بهائیت برخاسته اند، بیت العدل پا پیش بگذارد؟ دوست من مرا ببخشایید، ظاهرا امثال حضرت عالی که مرا متهم به .... کرده اید، از عهده ی پاسخگویی برنیامده اید و به قول شیخ شیراز: دلائل قوی باید و معنوی نه رگ های گردن به حجت قوی. احساس می کنم رگ های گردنتان بر آمده است. روی ماهتان را می بوسم.
-
- تماس:
جناب جویا خوشحالم شما به اینجا سری زدید.
دوست گرامی کسی از حرف شما بر آشفته نشده از کجای حرفهای ما شما برداشت کردین که آشفته شدیم؟؟و اسن حرف شما هم برای من شگفت انگیز است.
دوست گرامی خود میدانید پیشنهادی بسیار مزحک مطرح کرده اید.
پس ما هم از جناب خامنه ای میخواهیم به سایت نگاه تشریف بیارند بگویند چرا نمیزارن ما درس بخوانیم؟؟ چرا اموال را غارت میکنند؟؟ چرا بهاییان را به جرم بهایی بودن به قتل میرسانند ؟؟ چرا گروه وصال که توان پاسخ گویی ندارد دروغ میگوید؟؟و هزاران چرای دیگر که بی جواب است..
در ضمن مگر شما ترسناکید که هر کاربر بهایی جدیدی برای پاسخ گویی می آید بهش تبریک میگین که شجاعت داشته؟؟
جناب جویا لطفا خواسته های نامعقول از ما نخواهید اگر قرار بود بحثی بین سران صورت بگیرد تا حالا اینکار انجام میشد. در ضمن اگر قرار است اعضای بیت العدل پاسخ گو باشند ما ترجیح میدهیم در یک رسانه عمومی باشد تا همه ببینند نه این سایت که احتمالا به زودی هم فیلتر میشود.
لطفا روشی برای اثبات حقانیت پیشنهاد کنید.
با سپاس
دوست گرامی کسی از حرف شما بر آشفته نشده از کجای حرفهای ما شما برداشت کردین که آشفته شدیم؟؟و اسن حرف شما هم برای من شگفت انگیز است.
دوست گرامی خود میدانید پیشنهادی بسیار مزحک مطرح کرده اید.
پس ما هم از جناب خامنه ای میخواهیم به سایت نگاه تشریف بیارند بگویند چرا نمیزارن ما درس بخوانیم؟؟ چرا اموال را غارت میکنند؟؟ چرا بهاییان را به جرم بهایی بودن به قتل میرسانند ؟؟ چرا گروه وصال که توان پاسخ گویی ندارد دروغ میگوید؟؟و هزاران چرای دیگر که بی جواب است..
در ضمن مگر شما ترسناکید که هر کاربر بهایی جدیدی برای پاسخ گویی می آید بهش تبریک میگین که شجاعت داشته؟؟
جناب جویا لطفا خواسته های نامعقول از ما نخواهید اگر قرار بود بحثی بین سران صورت بگیرد تا حالا اینکار انجام میشد. در ضمن اگر قرار است اعضای بیت العدل پاسخ گو باشند ما ترجیح میدهیم در یک رسانه عمومی باشد تا همه ببینند نه این سایت که احتمالا به زودی هم فیلتر میشود.
لطفا روشی برای اثبات حقانیت پیشنهاد کنید.
با سپاس