فیلمی جنجال بر انگیز!
-
- فعّال
جناب جویا
ضمن استقبال از پیشنهاد شما برای گشودن تاپیکی با عنوان « بهائیت و سیاست » _که آن هم در نوبت ارائه قرار می گیرد، به عرض می رساند موضوع این تاپیک بسیار مورد مراجعه کاربران است و همان طور که این فیلم مورد استقبال طیف های متعدد در جهان قرار گرفته و سر و صدای زیادی بر انگیخته است هنوزبحث پیرامون آن به پایان نرسیده و چنانچه پاسخ مقنعی از سوی محققان بهائی یا بیت العدل ارائه شود که بحث بحد کفایت برسد و خوانندگان پژوهشگر پاسخ های خود را بیابندتاپیک به کار خود ادامه می دهد.
ضمن استقبال از پیشنهاد شما برای گشودن تاپیکی با عنوان « بهائیت و سیاست » _که آن هم در نوبت ارائه قرار می گیرد، به عرض می رساند موضوع این تاپیک بسیار مورد مراجعه کاربران است و همان طور که این فیلم مورد استقبال طیف های متعدد در جهان قرار گرفته و سر و صدای زیادی بر انگیخته است هنوزبحث پیرامون آن به پایان نرسیده و چنانچه پاسخ مقنعی از سوی محققان بهائی یا بیت العدل ارائه شود که بحث بحد کفایت برسد و خوانندگان پژوهشگر پاسخ های خود را بیابندتاپیک به کار خود ادامه می دهد.
-
- فعّال
این ها جک هستند عزیز دلم. ایتن فیلم بسیار غیر معتبر است. از کجا معلوم که ب آن فرد پول داده نشده باشد تا آن حرف ها را بزند؟یک معادله بامزه: یه کتابخونه و قرائت خونه شنگول و منگول که شما می فرمایید نشون اون دوتا دادن، و من هم یه رخشور خونه و چهارتا راهروی بی سرو ته و یه سالن پذیرایی که داشتن جارو می کشیدنش بهش اضافه می کنم، مساوی هستن با تمام اون نه طبقه زیر زمینی که قرار بود زیر دارالاثار باشه و تمام شش طبقه زیرزمینی که توی نقشه ها دیده شدن، با تمام فضاها و سالن های عریض و طویلش و با اون دفتر مدیریتی که به قول کارگره قرار بود مثل یک ارگان دولتی یا یک اتاق فرماندهی نظامی تاسیس شده باشه.
آفرین، اتفاقا منم دقیقا همینو پرسیدم. می گی رفتن، محبت کن یکی از اون آدمای مستقلی که می گی رفتن از هر جا که خواستن گزارش تهیه کردن رو به ما معرفی کن.
ۀخر انسان من اسم کارگرهای آنجا را از کجا پیدا نم؟ چرا آن دو نفر نرفتن با آنها مصاحبه کنند؟
کل داستان دروغ است عزیزم! ما در مرود توهم داریم صحبت می کنیم.
چی داری می گی؟ من می گم چرا بیت العدل تا حالا نذاشته یه نفر خبرنگار مستقل بره از اونجا یه گزارش کامل تهیه کنه، تو میگی برویکی از کارگرای ساختمونیشو گیر بیار.
شاید کسی نخواسته است برود چون تا حالا اینقدر ذهن تخیل بافی وجود نداشته است
این اندیشه ی توهم آمیز برای اولین بار به ذهن شما و آن فیلم سازان اسرائیلی مربوط می شود
خودت برو پیدا کن. من که نمی شناسم عزیزم. چرا با آن فیلم سازان تماس نمی گیرید. آنها که ذهنشان مانند شما توهم ساز است!من گفتم یه خبرنگار اسم و رسم دار مستقل معرفی کن، تو میگی رفتی سایت آئین بهایی اون فیلم رو و ببینی. واقعا که چشم نخوری با این جوابایی که می دی.
هر کسی بخواند این تاپیک را می فهمد که بنیاد ندارد
-
نتیجه بحث ما با آقا محمود:
ارسال شده: یكشنبه، ۱۲ اسفند ۱۳۸۶
ارسال شده: دوشنبه، ۱۳ اسفند ۱۳۸۶
ارسال شده: یكشنبه، ۱۲ اسفند ۱۳۸۶
mahmoud نوشته شده:farid نوشته شده:راستی توی این سالها محض رضای خدا تا حالا شده یک نفر، فقط یک نفر آدم مستقل پیدا بشه که بیت العدل بهش اجازه بده بره داخلو از هر جا که می خواد گزارش تهیه کنه؟
بله عزیزم. رفتند.راستی، آنجا هزاران هزار کارگر داشته عزیزم وقتی ساخته شده است. چرا یکی از آنها را پیدا نمی کنید؟!
ارسال شده: دوشنبه، ۱۳ اسفند ۱۳۸۶
mahmoud نوشته شده:farid نوشته شده:من گفتم یه خبرنگار اسم و رسم دار مستقل معرفی کن، تو میگی رفتی سایت آئین بهایی اون فیلم رو و ببینی. واقعا که چشم نخوری با این جوابایی که می دی.
خودت برو پیدا کن.من که نمی شناسم عزیزم. چرا با آن فیلم سازان تماس نمی گیرید. آنها که ذهنشان مانند شما توهم ساز است!
-
- فعّال
عزیزم. من فیلم هایی دیده ام از آنجا اما آنها را که نمی شناسم.
این فیلم ها دلالت بر رفتن داردن اما خود آن افراد را نمی شناسم.
برای دیدن فیلم ها هم مراجعه کنید به:
www.aeenebahai.org
www.aeenebahai.org
-
مام به این ممود آقا می گیم: نالوطی چرا به این آقایونای بیت العدل گیر سه پیچ نمی دی و سریش نمی شی که بیان مرد و مردونه فیلم اون جاهاشونو بزارن ملت ببین هی الکی یه چیزی می پرونی. خب به جای این که این همه این جا راجب این فیلم زرت و زرت چیز بزاری بگو رو همون سایتی که آدرسشو دادی، فیلم بیت العدلیا رو بزارن. اگه مردشن
-
بیننم تو مطالبو درست نمی خونی، یا اونا رو می خونی ولی زود زود از یادت می رن. این حرفی که زدی رو قبلا هم گفته بودی، منم جواب داده بودم. اما به هر حال برای این که خیلی تو زحمتِ مرور مطالب قبلی نیفتی خودم اونا رو اینجا می آرم.mahmoud نوشته شده:عزیزم. من فیلم هایی دیده ام از آنجا اما آنها را که نمی شناسم.
ارسال شده: جمعه، ۱۰ اسفند ۱۳۸۶
ارسال شده: شنبه، ۱۱ اسفند ۱۳۸۶mahmoud نوشته شده: هر چند فیلمی نیز در این زمینه (نه توسط بیت العدل) بلکه دیگکران ساخته شده که جالب است ببینید این فیلم را می توانید از این سایت دریافت کن
ارسال شده: شنبه، ۱۱ اسفند ۱۳۸۶farid نوشته شده: چرا به هیچ خبرنگار مستقلی اجازه ورود به اونجا رو نمیدن؟ آیا اینم یه قصه الکیه مثل دوقلوهای افسانه ای؟
فیلمی که توسط خبرنگار مستقل ساخته میشه هم تعریفش معلومه، یعنی کاری که مجبور نباشیم ردشو توی سایت نامبرده دنبال کنیم، بعدم خیال کنیم که این فیلم توسط دیگران!! ساخته شده.
جنابعالی هم یک بار اومدید و فرمودید:farid نوشته شده: راستی توی این سالها محض رضای خدا تا حالا شده یک نفر، فقط یک نفر آدم مستقل پیدا بشه که بیت العدل بهش اجازه بده بره داخلو از هر جا که می خواد گزارش تهیه کنه؟ اصلا هم لازم نیست مسلمون و ایرانی باشه، یه نفر ارمنی، یه نفر یهودی، یه نفر بودایی، تو فقط یک نفر آدم حساب کتاب دار مستقل به ما معرفی کن، که مجبور نباشیم سراغ گزارش مستقلشو توی اون سایت آیین بهایی بگیریم
بله عزیزم. رفتند. (ارسال شده: یكشنبه، ۱۲ اسفند ۱۳۸۶)
فرداش برگشتی گفتی:
خودت برو پیدا کن. من که نمی شناسم عزیزم. (ارسال شده: دوشنبه، ۱۳ اسفند ۱۳۸۶)
-
- فعّال
بله عزیزم! الان هم می گم
کسانی رفت اند اما بنده نمی شناسم ایشان را.
فیلمهایی که در آن سایت بهائی وجود دارد نشان دهنده ی این است که افرادی رفته اند. اما بنده که آنها را نمی شناسم. شما رفتی فیلم ها را ببینی؟ یا فقط جواب می دهید؟
به نظر شما امکان ندارد که فردی رفته باشد و بنده این را از قرائن بدانم اما او را نشناسم؟!
فیلمهایی که در آن سایت بهائی وجود دارد نشان دهنده ی این است که افرادی رفته اند. اما بنده که آنها را نمی شناسم. شما رفتی فیلم ها را ببینی؟ یا فقط جواب می دهید؟
به نظر شما امکان ندارد که فردی رفته باشد و بنده این را از قرائن بدانم اما او را نشناسم؟!
-
-
ارسال شده: شنبه، ۱۱ اسفند ۱۳۸۶
آیا ممکنه در میزان درک و فهم کسی که خودش خودش رو به گیجی می زنه بهبودی حاصل بشه؟
ارسال شده: سه شنبه، ۱۴ اسفند ۱۳۸۶farid نوشته شده:تو فقط یک نفر آدم حساب کتاب دار مستقل به ما معرفی کن، که مجبور نباشیم سراغ گزارش مستقلشو توی اون سایت آیین بهایی بگیریم
محمود جون، والا موندم که دیگه چه جوری ممکنه قضیه حالیت بشه.mahmoud نوشته شده:بله عزیزم! الان هم می گم
آیا ممکنه در میزان درک و فهم کسی که خودش خودش رو به گیجی می زنه بهبودی حاصل بشه؟
-
- فعّال
pooopak نوشته شده:بابا این مموده چقده گوش گول خانه. نالوطی مگه ما می گیم آقایونای بیت العدل خودشون برن فیلم برداری کنن که می گی وخت ندارن. خب به یه خری ( ببخشین آق جویا به یه شیری) از اون نوزده درصدی که از بهائیای ننه مرده می گیرن پول بسلفن اون بره فیلمو بگیره بزاره مام بینیم حالو حول کنیم.
مش پوپی جون
صفای بی صفات عشقه. اینقدر زرتو پرت نکن و ریپ نزن توی این تاپیکا. عیبه. جوجه فوکولیا هم می یان می خونن شاید براشون این طزرت و پرتا سخت باشه خودندنش هااااااا
حرف مربوط بیزن دااش
-
شما اول بیا توضیح بده که چه جور می شه آدم یه روز یه حرفی بزنه، فرداش بیاد نقیضشو بگه، بعدا از من بخواه که بیام به بیت العدل درخواست بدم که "من مایلم فیلمی بگیرم"، و خیال هم کنم که بیت العدل مشتاقانه از من خواهش می کنه که تشریف بیاورید و از همه زوایای ما "فیلمی بگیرید".mahmoud نوشته شده:داش فرید جیگر
شومام ظاهرا حرف حالیتون نمی شه! عزیزم. خودت از جمهوری اسلامی ویزا بگیر 0اگر دادن بهت!) برو اسرائیل فیلم بگیر.
بیت العدل اجازه می ده ار تو بری اونجا و درخواست کنی و بگی که من مایلم فیلمی بگیرم ...
برای این که تجربه نشون داده خیلی از نظر سرعت انتقال مطالب وضعیت جالبی نداری، و برای این که ممکنه حرفای خودت رو زود زود فراموش کنی، بنده یک بار دیگه تناقضی که تا بحال در فرمایش شما لاینحل باقی مونده رو عنوان می کنم. گرچه به نظر می رسه که پس از بزرگان آیین بهاییت، تناقض گویی در میان مریدان اون بزرگواران نیز به یک سنت محمود تبدیل شده و اصلا هم عیب و ایرادی نداره که آدم خودش حرف خودش رو زیر پا بذاره.
من از شما خواهش کرده بودم که یک نفر خبر نگار مستقل رو به ما معرفی کنی که تا بحال موفق شده یک گزارش کامل از بیت العدل تهیه کنه، و چون احتمال می دادم که جنابعالی ممکنه فیلمی که اساسا فقط توی سایت بهایی ها گیر می آد رو با یک اثر مستقل اشتباه بگیری، یا اشتباه نگیری ولی ادعا کنی اون فیلم توسط دیگران!!! ساخته شده، از شما خواهش کردم که جسارتا ما رو به خود بهایی ها ارجاع ندید.
شما هم در جواب فرمودید:farid نوشته شده:راستی توی این سالها محض رضای خدا تا حالا شده یک نفر، فقط یک نفر آدم مستقل پیدا بشه که بیت العدل بهش اجازه بده بره داخلو از هر جا که می خواد گزارش تهیه کنه؟ اصلا هم لازم نیست مسلمون و ایرانی باشه، یه نفر ارمنی، یه نفر یهودی، یه نفر بودایی، تو فقط یک نفر آدم حساب کتاب دار مستقل به ما معرفی کن، که مجبور نباشیم سراغ گزارش مستقلشو توی اون سایت آیین بهایی بگیریم،
و مسلما از این "بله رفتند" منظور شما این بوده که بله افراد مستقل و بی طرفی وجود دارند که موفق شده اند به بیت العدل بروند و از آنجا گزارش تهیه کنند و در عین حال مجبور نیستیم که نتیجه بررسی مستقل آنها را در سایت آیین بهایی جستجو نماییم.mahmoud نوشته شده:بله عزیزم. رفتند.راستی، آنجا هزاران هزار کارگر داشته عزیزم وقتی ساخته شده است. چرا یکی از آنها را پیدا نمی کنید؟!
با این وجود دقیقا یک روز بعد از افاده این پاسخ، حضرتعالی در مواجهه با همان سوال قبلی چنین ایراد فرمودید:
farid نوشته شده:من گفتم یه خبرنگار اسم و رسم دار مستقل معرفی کن، تو میگی رفتی سایت آئین بهایی اون فیلم رو و ببینی. واقعا که چشم نخوری با این جوابایی که می دی.
و بعد که در مورد این تناقض آشکار از شما پرسیدیم، شما خودتان را به گیجی زدید و فرمودید:mahmoud نوشته شده:خودت برو پیدا کن.من که نمی شناسم عزیزم. چرا با آن فیلم سازان تماس نمی گیرید. آنها که ذهنشان مانند شما توهم ساز است!
تو گویی که انگار از یک عالم دیگر تشریف آوردید، و اصلا هم نمی دانید که تمام دعوا بر سر یک خبرنگار مستقل است، نه یک اثری که در سایت آیین بهایی عرضه شده باشه.mahmoud نوشته شده:عزیزم. من فیلم هایی دیده ام از آنجا اما آنها را که نمی شناسم.