فیلمی جنجال بر انگیز!
-
- فعّال
بیت العدل کجا دیدن آن را ممنوع کرده است؟ چرا حرف الکی می زنید؟ چرا دروغ می گویید؟
چرا جواب دیگر سوالاتم را نمی دهید؟ چرا مراجع نمی آورید؟
در ضمن! چرا مطالب بهاالله را نصفه نیمه می آورید؟ این نشان از مسلمان بودن شماست؟ این نشان از تحقیق عادلانه و منصفانه ی شماست. بر هگان معلوم شد که شما طالب حقیقت نیستید.
( ای پسر تراب) کور شو تا جمالم بينی و کر شو تا لحن و صوت مليحم را شنوی و جاهل شو تا از علمم نصيب بری و فقير شو تا از بحر غنای لا يزالم قسمت بيزوال برداری * کور شو يعنی از مشاهده غير جمال من و کر شو يعنی از استماع کلام غير من و جاهل شو يعنی از سوای علم من تا با چشم پاک و دل طيّب و گوش لطيف بساحت قدسم درآئی *
در ضمن! چرا مطالب بهاالله را نصفه نیمه می آورید؟ این نشان از مسلمان بودن شماست؟ این نشان از تحقیق عادلانه و منصفانه ی شماست. بر هگان معلوم شد که شما طالب حقیقت نیستید.
( ای پسر تراب) کور شو تا جمالم بينی و کر شو تا لحن و صوت مليحم را شنوی و جاهل شو تا از علمم نصيب بری و فقير شو تا از بحر غنای لا يزالم قسمت بيزوال برداری * کور شو يعنی از مشاهده غير جمال من و کر شو يعنی از استماع کلام غير من و جاهل شو يعنی از سوای علم من تا با چشم پاک و دل طيّب و گوش لطيف بساحت قدسم درآئی *
-
- فعّال
محمود جان
اگر به همان سایت های بهایی مراجعه می کردید، متوجه می شدید چیزی را که گفته ام را، وگرنه نمی شد که در هیچ کدام از سایت های بهایی فیلم با این همه سروصدا مسکوت بماند.
در ضمن علت مرجع نیاوردن را ذکر کردم، دوباره اینجا هم پیست می کنم:
محمود جان
1- سند برای کسی خوب است که در حال تحقیق باشد و بخواهد چیز یاد بگیرد، نه برای کسی که فقط می خواهد جدل کند.
2- دیدم وقتی که بابک سند حرف های جناب عبدالبها به برادرش را آورد، چطور رفتار کردی و گفتی که حتماً تشبیه بوده است! آری دو نفر با هم دعوا می کنند و به هم چیزهایی می گویند که فحش نیست، تنها تشبیه است!
3- شما هم سندی برای حرفت در مورد ادّعای خدایی پیامبر اسلام نیاوردی، پس حرف شما هم پشیزی ارزش ندارد.
4- اگر به دنبال حقیقت بودید، وقتی جواب نداشتید، تقاضای مدرک نمی کردید.
خوب شد که مطلب جناب بهاالله را کامل آوردید، چون فهمیدم که علاوه بر کر و کور، باید جاهل و نادان هم باشم تا بتوانم از دریای علم پر تناقض جناب بهاالله توشه بردارم.
اگر ادامه هم دارد لطفاً آن را بیور تا بفهمم برای بهایی شدن، غیر از کور و کر و نفهم و فقیر شدن چه چیز دیگری لازم است؟
اگر به همان سایت های بهایی مراجعه می کردید، متوجه می شدید چیزی را که گفته ام را، وگرنه نمی شد که در هیچ کدام از سایت های بهایی فیلم با این همه سروصدا مسکوت بماند.
در ضمن علت مرجع نیاوردن را ذکر کردم، دوباره اینجا هم پیست می کنم:
محمود جان
1- سند برای کسی خوب است که در حال تحقیق باشد و بخواهد چیز یاد بگیرد، نه برای کسی که فقط می خواهد جدل کند.
2- دیدم وقتی که بابک سند حرف های جناب عبدالبها به برادرش را آورد، چطور رفتار کردی و گفتی که حتماً تشبیه بوده است! آری دو نفر با هم دعوا می کنند و به هم چیزهایی می گویند که فحش نیست، تنها تشبیه است!
3- شما هم سندی برای حرفت در مورد ادّعای خدایی پیامبر اسلام نیاوردی، پس حرف شما هم پشیزی ارزش ندارد.
4- اگر به دنبال حقیقت بودید، وقتی جواب نداشتید، تقاضای مدرک نمی کردید.
خوب شد که مطلب جناب بهاالله را کامل آوردید، چون فهمیدم که علاوه بر کر و کور، باید جاهل و نادان هم باشم تا بتوانم از دریای علم پر تناقض جناب بهاالله توشه بردارم.
اگر ادامه هم دارد لطفاً آن را بیور تا بفهمم برای بهایی شدن، غیر از کور و کر و نفهم و فقیر شدن چه چیز دیگری لازم است؟
-
- فعّال
خوب کپی پیست بلدیا! ماشالا. معلومه معلمت خیلی تلاش کرده تا این رو یاد بگیری. من همو خیلی صبورم. همچنان می مانم و می نویسم تا تو مدارکت را مستندکنی و بدانی که در تحقیق باید حرف را مستند کرد نه همین طوری عزیز دلبرم.
در مورد اینکه می گویی سایت های بهائی آن را نشان نداده اند و مسکوت مانده است. جالب است که در صفحه ی اول همین بحث جویا می گوید که این بحث در سایت ساغر بوده است! نه کنه سایت ساغر را بلد نیستی عزیز من! اینه آدرسش:www.saqar.org
پس این حرف شما غلط بود. در ضمن استدلال شم هم غلطه. اگر سایت های بهائی حرفی در این مورد نزنند (که زده بودند) دلیل بر این هست که بیت العدل دیدن این فیلم رو ممنوع کرده؟!! خیلی خنده داره حرفهایت. بابا حرف الکی نرن. مردم اینارو می خونن آبروت می ره
( ای پسر تراب) کور شو تا جمالم بينی و کر شو تا لحن و صوت مليحم را شنوی و جاهل شو تا از علمم نصيب بری و فقير شو تا از بحر غنای لا يزالم قسمت بيزوال برداری * کور شو يعنی از مشاهده غير جمال من و کر شو يعنی از استماع کلام غير من و جاهل شو يعنی از سوای علم من تا با چشم پاک و دل طيّب و گوش لطيف بساحت قدسم درآئی
در مورد اینکه می گویی سایت های بهائی آن را نشان نداده اند و مسکوت مانده است. جالب است که در صفحه ی اول همین بحث جویا می گوید که این بحث در سایت ساغر بوده است! نه کنه سایت ساغر را بلد نیستی عزیز من! اینه آدرسش:www.saqar.org
پس این حرف شما غلط بود. در ضمن استدلال شم هم غلطه. اگر سایت های بهائی حرفی در این مورد نزنند (که زده بودند) دلیل بر این هست که بیت العدل دیدن این فیلم رو ممنوع کرده؟!! خیلی خنده داره حرفهایت. بابا حرف الکی نرن. مردم اینارو می خونن آبروت می ره
( ای پسر تراب) کور شو تا جمالم بينی و کر شو تا لحن و صوت مليحم را شنوی و جاهل شو تا از علمم نصيب بری و فقير شو تا از بحر غنای لا يزالم قسمت بيزوال برداری * کور شو يعنی از مشاهده غير جمال من و کر شو يعنی از استماع کلام غير من و جاهل شو يعنی از سوای علم من تا با چشم پاک و دل طيّب و گوش لطيف بساحت قدسم درآئی
-
با سلام خدمت دوستان
جناب محمود خان سلام
در مورد مطالبی که ارسال کرده بودید مطالب زیر مشخص است:
1- اولا مجبور نیستید که در مورد چیزی که اطلاع کافی در مورد آن ندارید نظر دهید.
2- تمامی مدارکی که شما درخواست آن را دارید در سایت موجود است که عجله و شتابی که در جواب دادن دارید مسلما وقت آن را نمی کنید که آنها بخوانید و مثل کودکان (که این نشاندهند جوانی شماست) از بقیه کاربران درخواست ان را نمایید، اگر شما واقعا دنبال حقیقت بودید خودتان دنبال آن می گشتید و مدام از بقیه تقاضای آن را نمی کردید.
نه عریز جان شما سایت ساغر را بلد نیستی عزیز من
آدرس اصلی آن saghar.org بود، اگر مقداری وقت صرف خواندن بقیه مطالب سایت می کردی حتما به این هم پی می بردی.
منظور بقیه کاربران هم همون سایت اصلیه.
این آدرسی که دادی آدرس جدید این سایت است که وقتی دیدن بستن سایت اصلی به ضرر اونها تموم شده مجبور شدن برای اینکه بیشتر ضایع نشن این سایت رو راه اندازی کنن ، نگو که باعث شده بیشتر ضایع بشن.
در ضمن تمامی مطالبی که کاربران سایت می گذارند کاملا مستند است .
به طور کلی هر عزیز دیگری که برای اولین بار (مثل من) مطالب شما را بخواند، کاملا متوجه می
شود که شما بهایی هستید. (یا اینکه به شدت مورد تبلیغ آنها هستید).
به امید هدایت همه گمراهان
جناب محمود خان سلام
در مورد مطالبی که ارسال کرده بودید مطالب زیر مشخص است:
1- اولا مجبور نیستید که در مورد چیزی که اطلاع کافی در مورد آن ندارید نظر دهید.
2- تمامی مدارکی که شما درخواست آن را دارید در سایت موجود است که عجله و شتابی که در جواب دادن دارید مسلما وقت آن را نمی کنید که آنها بخوانید و مثل کودکان (که این نشاندهند جوانی شماست) از بقیه کاربران درخواست ان را نمایید، اگر شما واقعا دنبال حقیقت بودید خودتان دنبال آن می گشتید و مدام از بقیه تقاضای آن را نمی کردید.
این هم سند دیگری بر عجول و کم تجربه بودن شما،mahmoud نوشته شده:
در مورد اینکه می گویی سایت های بهائی آن را نشان نداده اند و مسکوت مانده است. جالب است که در صفحه ی اول همین بحث جویا می گوید که این بحث در سایت ساغر بوده است! نه کنه سایت ساغر را بلد نیستی عزیز من! اینه آدرسش:
www.saqar.org پس این حرف شما غلط بود. در ضمن استدلال شم هم غلطه. اگر سایت های بهائی حرفی در این مورد نزنند (که زده بودند) دلیل بر این هست که بیت العدل دیدن این فیلم رو ممنوع کرده؟!! خیلی خنده داره حرفهایت. بابا حرف الکی نرن. مردم اینارو می خونن آبروت می ره
نه عریز جان شما سایت ساغر را بلد نیستی عزیز من
آدرس اصلی آن saghar.org بود، اگر مقداری وقت صرف خواندن بقیه مطالب سایت می کردی حتما به این هم پی می بردی.
منظور بقیه کاربران هم همون سایت اصلیه.
این آدرسی که دادی آدرس جدید این سایت است که وقتی دیدن بستن سایت اصلی به ضرر اونها تموم شده مجبور شدن برای اینکه بیشتر ضایع نشن این سایت رو راه اندازی کنن ، نگو که باعث شده بیشتر ضایع بشن.
همانطور که در بالا گفتم اگر شما واقعا به دنبال حقیقت بودید حداقل به سایت نگاهی ی انداختید بعد نظر می دادید.mahmoud نوشته شده: چرا جواب دیگر سوالاتم را نمی دهید؟ چرا مراجع نمی آورید؟
در ضمن تمامی مطالبی که کاربران سایت می گذارند کاملا مستند است .
به طور کلی هر عزیز دیگری که برای اولین بار (مثل من) مطالب شما را بخواند، کاملا متوجه می
شود که شما بهایی هستید. (یا اینکه به شدت مورد تبلیغ آنها هستید).
به امید هدایت همه گمراهان
-
به پژوهشگران عزیز عرض می شود:
1-شعار "عدم دخالت در سیاست" در بهائیت ، ترفندی برای مصون ماندن از مخالفت های دولت هاو وسیله ای برای نفوذ در حاکمیت هاست.اثبات این مطلب به این فیلم وابسته نیست بلکه این فیلم هم شاهدکوچکی بر این مدعاست.نفوذ بهائی ها تا اعماق حاکمیت رژیم شاه بر چه کسی پوشیده است؟!
2-این فیلم رو می کند که یک دختر بهائی چگونه در کارشناسان سلاح های کشتار جمعی نفوذ کرده و یک فرد شاخص آنها (دیوید کلی )را بهائی می کندو با او چندین سفر به عراق می رود و سر انجام این گزارش ها حمله انگلیس و آمریکا به عراق می شود.این یعنی همان عدم دخالت در سیاست!!
3-این فیلم برای اولین بار نشان می دهددژ ضد حمله اتمی بیت العدل که اغیار و خبر نگاران را به طبقات زیر زمینی آن راهی نیست متناسب همین نقشه هائی است که نباید برای بهائیان بی خبر و جهانیان غیر مطلع از واقعیت رهبری بهائیت،آشکار شودو لذا این دو خبر نگار بی نتیجه می مانند تا دیانت مدعی صلح جهانی(!) افشا نشود!
4- چرا شارون به نواده بهاءالله خوشامد گفته او را در حریم امن خود می پذیرد؟!
5-چرا تشکیلات بهائی در اسرائیل از مالیات معاف است؟!
6-چرا روحیه ماکسول همسر شوقی افندی می گوید:
"سرنوشت ما و اسرائیل مثل حلقه های زنجیر بهم گره خورده است؟!
آیا این ها یعنی همان عدم دخالت در سیاست؟!!
(ادامه دارد)
1-شعار "عدم دخالت در سیاست" در بهائیت ، ترفندی برای مصون ماندن از مخالفت های دولت هاو وسیله ای برای نفوذ در حاکمیت هاست.اثبات این مطلب به این فیلم وابسته نیست بلکه این فیلم هم شاهدکوچکی بر این مدعاست.نفوذ بهائی ها تا اعماق حاکمیت رژیم شاه بر چه کسی پوشیده است؟!
2-این فیلم رو می کند که یک دختر بهائی چگونه در کارشناسان سلاح های کشتار جمعی نفوذ کرده و یک فرد شاخص آنها (دیوید کلی )را بهائی می کندو با او چندین سفر به عراق می رود و سر انجام این گزارش ها حمله انگلیس و آمریکا به عراق می شود.این یعنی همان عدم دخالت در سیاست!!
3-این فیلم برای اولین بار نشان می دهددژ ضد حمله اتمی بیت العدل که اغیار و خبر نگاران را به طبقات زیر زمینی آن راهی نیست متناسب همین نقشه هائی است که نباید برای بهائیان بی خبر و جهانیان غیر مطلع از واقعیت رهبری بهائیت،آشکار شودو لذا این دو خبر نگار بی نتیجه می مانند تا دیانت مدعی صلح جهانی(!) افشا نشود!
4- چرا شارون به نواده بهاءالله خوشامد گفته او را در حریم امن خود می پذیرد؟!
5-چرا تشکیلات بهائی در اسرائیل از مالیات معاف است؟!
6-چرا روحیه ماکسول همسر شوقی افندی می گوید:
"سرنوشت ما و اسرائیل مثل حلقه های زنجیر بهم گره خورده است؟!
آیا این ها یعنی همان عدم دخالت در سیاست؟!!
(ادامه دارد)
-
- فعّال
ایراد ندارد عزیز من! در ظل سایه ی شما پیر می شویم انشاءالله و با هم در همینجا مشغول تحقیق می شویم. امشاالله زنده باشید به اندازه ی کافی تا بتوانید به ما پاسخ دهید عزیز من.تمامی مدارکی که شما درخواست آن را دارید در سایت موجود است که عجله و شتابی که در جواب دادن دارید مسلما وقت آن را نمی کنید که آنها بخوانید و مثل کودکان (که این نشاندهند جوانی شماست) از بقیه کاربران درخواست ان را نمایید، اگر شما واقعا دنبال حقیقت بودید خودتان دنبال آن می گشتید و مدام از بقیه تقاضای آن را نمی کردید.
عجب! می بندن می گویید که مجبور شدند کم آوردند. باز می کنند می کویید که تحت فشار بودند. کم اوردند! نمی داند بیچاره ها که الاندیگر باید چه کنند. می خواهید بگویم خودشان بیایند اینجا عزیز دل من؟! البته خودت اقدام کن. چون شاید کم بیاورند و شما بتوانی این را بفهمی!!!.این آدرسی که دادی آدرس جدید این سایت است که وقتی دیدن بستن سایت اصلی به ضرر اونها تموم شده مجبور شدن برای اینکه بیشتر ضایع نشن این سایت رو راه اندازی کنن ، نگو که باعث شده بیشتر ضایع بشن.
پس باید مستند را تعریف کنید. چون اینها هنوز مستند نشده اند:در ضمن تمامی مطالبی که کاربران سایت می گذارند کاملا مستند است .
http://www.bahairesearch.org/html/index ... =2914#2914
معلومه که خیلی پیر شده ای عزیز من!به طور کلی هر عزیز دیگری که برای اولین بار (مثل من) مطالب شما را بخواند، کاملا متوجه می شود که شما بهایی هستید. (یا اینکه به شدت مورد تبلیغ آنها هستید).
-
- فعّال
بهائی ها که رد دولت شاه خییل مورد آزار و اذیت قرار گرفتن. نه؟ منکر اینید؟1-شعار "عدم دخالت در سیاست" در بهائیت ، ترفندی برای مصون ماندن از مخالفت های دولت هاو وسیله ای برای نفوذ در حاکمیت هاست.اثبات این مطلب به این فیلم وابسته نیست بلکه این فیلم هم شاهدکوچکی بر این مدعاست.نفوذ بهائی ها تا اعماق حاکمیت رژیم شاه بر چه کسی پوشیده است؟!
در فیلم ها شاید خیل چیزها نشان دهند عزیز من! این فیلم ها الکین داداش. مثل دوقلوهای افسانه ای!2-این فیلم رو می کند که یک دختر بهائی چگونه در کارشناسان سلاح های کشتار جمعی نفوذ کرده و یک فرد شاخص آنها (دیوید کلی )را بهائی می کندو با او چندین سفر به عراق می رود و سر انجام این گزارش ها حمله انگلیس و آمریکا به عراق می شود.این یعنی همان عدم دخالت در سیاست!!
جالب بود که برای این حرف هیچ سندی ارائه نشده بودو خود فیلم هم منکر این ود چون پس زا راه یابی به طبقات زیرین دیدن که خبری نیست!!3-این فیلم برای اولین بار نشان می دهددژ ضد حمله اتمی بیت العدل که اغیار و خبر نگاران را به طبقات زیر زمینی آن راهی نیست متناسب همین نقشه هائی است که نباید برای بهائیان بی خبر و جهانیان غیر مطلع از واقعیت رهبری بهائیت،آشکار شودو لذا این دو خبر نگار بی نتیجه می مانند تا دیانت مدعی صلح جهانی(!) افشا نشود!
چون تمامی تشکیلات مذهبی در آنجامعاف از مالیاتند.چرا تشکیلات بهائی در اسرائیل از مالیات معاف است؟!
-
- فعّال
صفا جان
گفتم که اگر می خواهی بهایی باشی، باید کور و کر باشی، محمود آقا حرفم را کامل کرد که باید جاهل و فقیر هم باشی. از ایشان به این خاطر تشکر می کنیم.
آری این فیلم یک فیلم غیر مستند است که الکی اسم مستند به خود گرفته و الکی هم جایزه گرفته است.
ایرادی ندارد محمود جان
فرض می کنیم که بیت العدل چیزی راجع به این فیلم نگفته و من اشتباه کردم که گفتم ممنوع کرده است، لطفاً بیا مقداری در مورد این فیلم که اطلاعات خوبی هم در مورد آن داری صحبت کنیم:
1- بالاخره چطور شده است که دیوید کلی با دوست بهایی اش به عنوان مترجم باعث ایجاد جنگ در عراق شدند؟ آیا دوستش بهایی نبود؟ یا این کار او دخالت در سیاست محسوب نمی شود؟
2- کلاً چطور می شود که این فیلم نام مستند بر خود بگیرد و شما به راحتی زیر آن بزنید که فیلم است؟
3- اگر فیلم را ندیده ای، چرا می گویی که به طبقات زیر بیت العدل راه یافتند و دیدند که خبری نیست؟
4- اگر فیلم را دیده ای، چرا چیزی را که ندیده ای بیان می کنی که به طبقات زیر بیت العدل راه یافتند و دیدند که خبری نیست؟
گفتم که اگر می خواهی بهایی باشی، باید کور و کر باشی، محمود آقا حرفم را کامل کرد که باید جاهل و فقیر هم باشی. از ایشان به این خاطر تشکر می کنیم.
آری این فیلم یک فیلم غیر مستند است که الکی اسم مستند به خود گرفته و الکی هم جایزه گرفته است.
ایرادی ندارد محمود جان
فرض می کنیم که بیت العدل چیزی راجع به این فیلم نگفته و من اشتباه کردم که گفتم ممنوع کرده است، لطفاً بیا مقداری در مورد این فیلم که اطلاعات خوبی هم در مورد آن داری صحبت کنیم:
1- بالاخره چطور شده است که دیوید کلی با دوست بهایی اش به عنوان مترجم باعث ایجاد جنگ در عراق شدند؟ آیا دوستش بهایی نبود؟ یا این کار او دخالت در سیاست محسوب نمی شود؟
2- کلاً چطور می شود که این فیلم نام مستند بر خود بگیرد و شما به راحتی زیر آن بزنید که فیلم است؟
3- اگر فیلم را ندیده ای، چرا می گویی که به طبقات زیر بیت العدل راه یافتند و دیدند که خبری نیست؟
4- اگر فیلم را دیده ای، چرا چیزی را که ندیده ای بیان می کنی که به طبقات زیر بیت العدل راه یافتند و دیدند که خبری نیست؟
-
با سلام
دروغ گویی جناب محمود از ابتدا واضح بود.
با ارسال این دو ارسال آخر هم همه کاربران متوجه این دروغ شده اند.
متاسفانه اینگونه رفتار بارها و بارها در سایت مشاهده شده که ابتدا شخص خود را بی دین و جویای حقیقت نشان می دهد ولی یعد از مدتی معلوم می شود که شخص از ابتدا بهایی بوده و سعی در گمراه کردن بقیه کاربران را دارد.
دروغ گویی جناب محمود از ابتدا واضح بود.
با ارسال این دو ارسال آخر هم همه کاربران متوجه این دروغ شده اند.
متاسفانه اینگونه رفتار بارها و بارها در سایت مشاهده شده که ابتدا شخص خود را بی دین و جویای حقیقت نشان می دهد ولی یعد از مدتی معلوم می شود که شخص از ابتدا بهایی بوده و سعی در گمراه کردن بقیه کاربران را دارد.
-
- فعّال
چرا فرض کنیم حبیب جون. حرفای گرانقیمت شما باید دقیق باشد. رو من آن سندهایی را که داری. نترس. مرد باش و پای حرفت بایستفرض می کنیم که بیت العدل چیزی راجع به این فیلم نگفته و من اشتباه کردم که گفتم ممنوع کرده است، لطفاً بیا مقداری در مورد این فیلم که اطلاعات خوبی هم در مورد آن داری صحبت کنیم:
خوب! کدام یک از این ادعاهای شما در این فیلم مستند شده است؟ این فیلم را چه کسی مستند کرده؟ چه کسی جایرزه به آن داده؟ حتما کارگردان به بازیگرها جایزه داده.2- کلاً چطور می شود که این فیلم نام مستند بر خود بگیرد و شما به راحتی زیر آن بزنید که فیلم است؟
من فیلم را دیدم عزیزم. توی سایت است مثلا! مگر در طبقه های پایین چه خبری بود جیگر؟3- اگر فیلم را ندیده ای، چرا می گویی که به طبقات زیر بیت العدل راه یافتند و دیدند که خبری نیست؟
-
اما ادامه مطلب:
بهائیان آزاده با دیدن این فیلم از بیت العدل می پرسند:
1-چرا به ما نگفته بودید دیوید کلی یعنی همان کارشناسی که گزارشش منجر به حمله به عراق شد بهائی است؟
2- آیا بهائیان ایران هم می توانند بروند با انگلیس و امریکا همکاری کنند و موقعیتی مثل دیوید کلی پیدا کنند یا عدم دخالت در سیاست برای آنها باید رعایت شود؟!
3-آن دختر بهائی که دیوید کلی را بهائی کرده الان کجاست؟!
4-با دفاع هائی که بوش از بهائیان کرده باور کنیم که دست تشکیلات بهائی در حمایت از امریکا برای حمله به عراق آلوده نیست؟
5-خوشحالی که تشکیلات به ما داد مبنی بر اینکه عراق دست امریکا افتاد و ما می توانیم اماکن خود را در عراق با حمایت امریکا زیارت کنیم دال بر همین نیست؟!
6- کشف ارتباط بهائیت با حمله به عراق ما را به شک انداخته که رابطه بهائیت با حمله عراق به کویت و نتیجتا باز شدن پای امریکا به منطقه چه بوده است؟!
7-کارگزاران بهائی در زمان شاه برای وزیر و صاجب منصب شدن و پزشک شاه شده و آن طریق نفوذ در همه ارکان حکومت و ارتش در آن رژیم پلید با چراغ سبز بیت العدل نرفته بودند و این ها دخالت در سیاست نبوده است؟!
این بحث را ادامه خواهم داد
بهائیان آزاده با دیدن این فیلم از بیت العدل می پرسند:
1-چرا به ما نگفته بودید دیوید کلی یعنی همان کارشناسی که گزارشش منجر به حمله به عراق شد بهائی است؟
2- آیا بهائیان ایران هم می توانند بروند با انگلیس و امریکا همکاری کنند و موقعیتی مثل دیوید کلی پیدا کنند یا عدم دخالت در سیاست برای آنها باید رعایت شود؟!
4-با دفاع هائی که بوش از بهائیان کرده باور کنیم که دست تشکیلات بهائی در حمایت از امریکا برای حمله به عراق آلوده نیست؟
5-خوشحالی که تشکیلات به ما داد مبنی بر اینکه عراق دست امریکا افتاد و ما می توانیم اماکن خود را در عراق با حمایت امریکا زیارت کنیم دال بر همین نیست؟!
6- کشف ارتباط بهائیت با حمله به عراق ما را به شک انداخته که رابطه بهائیت با حمله عراق به کویت و نتیجتا باز شدن پای امریکا به منطقه چه بوده است؟!
7-کارگزاران بهائی در زمان شاه برای وزیر و صاجب منصب شدن و پزشک شاه شده و آن طریق نفوذ در همه ارکان حکومت و ارتش در آن رژیم پلید با چراغ سبز بیت العدل نرفته بودند و این ها دخالت در سیاست نبوده است؟!
این بحث را ادامه خواهم داد
-
آقای رئیس ما یه بار توی سایت ساغر ( که ما رو اون جا ویرایش کردن بعدن ا ومدیم این جا) دیدیم ملت به جون هم افتادن و هی دارن راجب این فیلم که شما فرمایش کردین، حرف می زنن. ما راستیتش از دوا موا خوشمون، چی؟ نمی یاد. برا همین ما اون چیزی رو که اون جا گذاشته بودیم، برا شمام می ذاریم بلکی دوا بخوابه:
آقای رئیس سام علیک. ما این دعواهای بی خودی شماها رو خوندیم و خیلی برزخ شدیم. بابا ما که نبایس با هم دعوا کنیم. ما همه ایرونی هستیم. بایس با هم حال کنیم. نه این که خیلی ببخشین ( روم به دیوار ) مث گربه ها به هم بپریم. خب دادش کاری نداره چرا دعوا راه می اندازین. من به آقایونای بهایی پیشنهاد می کنم خودشون یه فیلم با حال از همه جای بیت العدل بذارن روی سایت تا همه این حرف و حدیثا حل بشه. یعنی یه فیلم از همه جاهای بیت العدل بذارین توی سایت مث اینکه هی عکس آدمارو می ذارین خب چه عیبی داره فیلم ساختمون بیت العدلو از همه جاش از مستراش گرفته تا کتاب خونش همه جاشو بذارین ملت ببینن اینقده حرف در نیارن. خب دادش دنیا دنیای ارتباطاته دیگه.
یه بار دیگم گفتیم:
آقای رئیس ما کرتیم. ما کی گفتیم اون جا موشک پوشک هست؟ ما گفتیم برای این که این دعواها بخوابه یه فیلم از بیت العدل نه از مقامات اعلا بذارین توی سایت. زمنن یه رفیق با حالمون فرمایش کردن که خب بریم ببینیم. داداش ما که نمی تونیم بریم اسرائیل تازه این رفیقمون می گفت شمام بی اجازه ی آقای بیت العدل نمی تونین برین اون جا تازه وختی هم رفتین نمی تونین نه روز بیشتر بمونین. حالا کاری به این حرفا نداریم. چه عیبی داره شما یواش یواش که زیاد نشه هر دفه یک کمی از توی بیت العدل فیلم بذارین ما ببینیم یه کمی حال کنیم. مثلن بگین این آقای بیت العدله ، این جلسه شونو این حرفا رو می زنن. این کتاب خونشونه این جا ناهار می خورن این جا می خوابن و از این حرفا. بابا کاخ واتیکانم فیلم داره. خب اگه داره بذارین. رفیقمون می گفت شما یه سایت دارین که توش پر از فیلمه. خب این جام بذارین
حالام ما از شما آقای رئیس این سایتستون می خاییم که بی خودی آتو دس این آقا محمود سریش ندن که هی بگه بیت العدل کجا گفته و کجا نگفته. چون با این حرفاش حرفای مهنّ دیگه رو هم خراب می کنه. مث اینکه راجب حرف بهاء الله خان مدرک خاسته بود مام دادیم اما دیگه راجب اون حرفی نزد. یا راجب حرف ممد علی خان مدرک خاسته بود اونم دادیم باز پیداش نشد. یعنی جواب ما رو نداد. حالام ما از شما می خاییم که یه نامه به آقای بیت العدل بنویسین و ازشون بخایین که بابا جون مادرتون خودتون یه فیلم از بیت العدل بذارین تو سایت بهائیا که ملت بدونن اون جا چه خبره که دوا موا نشه.
تیغ بران گر به دستت داد چرخ روزگار هر چه می خواهی ببر اما مبر نان کسی.
جمال همه تونو عشق است ( البت به جز محمود آقا که گفتیم جنبه نداره)
آقای رئیس سام علیک. ما این دعواهای بی خودی شماها رو خوندیم و خیلی برزخ شدیم. بابا ما که نبایس با هم دعوا کنیم. ما همه ایرونی هستیم. بایس با هم حال کنیم. نه این که خیلی ببخشین ( روم به دیوار ) مث گربه ها به هم بپریم. خب دادش کاری نداره چرا دعوا راه می اندازین. من به آقایونای بهایی پیشنهاد می کنم خودشون یه فیلم با حال از همه جای بیت العدل بذارن روی سایت تا همه این حرف و حدیثا حل بشه. یعنی یه فیلم از همه جاهای بیت العدل بذارین توی سایت مث اینکه هی عکس آدمارو می ذارین خب چه عیبی داره فیلم ساختمون بیت العدلو از همه جاش از مستراش گرفته تا کتاب خونش همه جاشو بذارین ملت ببینن اینقده حرف در نیارن. خب دادش دنیا دنیای ارتباطاته دیگه.
یه بار دیگم گفتیم:
آقای رئیس ما کرتیم. ما کی گفتیم اون جا موشک پوشک هست؟ ما گفتیم برای این که این دعواها بخوابه یه فیلم از بیت العدل نه از مقامات اعلا بذارین توی سایت. زمنن یه رفیق با حالمون فرمایش کردن که خب بریم ببینیم. داداش ما که نمی تونیم بریم اسرائیل تازه این رفیقمون می گفت شمام بی اجازه ی آقای بیت العدل نمی تونین برین اون جا تازه وختی هم رفتین نمی تونین نه روز بیشتر بمونین. حالا کاری به این حرفا نداریم. چه عیبی داره شما یواش یواش که زیاد نشه هر دفه یک کمی از توی بیت العدل فیلم بذارین ما ببینیم یه کمی حال کنیم. مثلن بگین این آقای بیت العدله ، این جلسه شونو این حرفا رو می زنن. این کتاب خونشونه این جا ناهار می خورن این جا می خوابن و از این حرفا. بابا کاخ واتیکانم فیلم داره. خب اگه داره بذارین. رفیقمون می گفت شما یه سایت دارین که توش پر از فیلمه. خب این جام بذارین
حالام ما از شما آقای رئیس این سایتستون می خاییم که بی خودی آتو دس این آقا محمود سریش ندن که هی بگه بیت العدل کجا گفته و کجا نگفته. چون با این حرفاش حرفای مهنّ دیگه رو هم خراب می کنه. مث اینکه راجب حرف بهاء الله خان مدرک خاسته بود مام دادیم اما دیگه راجب اون حرفی نزد. یا راجب حرف ممد علی خان مدرک خاسته بود اونم دادیم باز پیداش نشد. یعنی جواب ما رو نداد. حالام ما از شما می خاییم که یه نامه به آقای بیت العدل بنویسین و ازشون بخایین که بابا جون مادرتون خودتون یه فیلم از بیت العدل بذارین تو سایت بهائیا که ملت بدونن اون جا چه خبره که دوا موا نشه.
تیغ بران گر به دستت داد چرخ روزگار هر چه می خواهی ببر اما مبر نان کسی.
جمال همه تونو عشق است ( البت به جز محمود آقا که گفتیم جنبه نداره)
-
- فعّال
صفا جون. بیت العدل کجا دیدن این فیلم را ممنوع کرده است؟ ما هر چقدر این سوال را از حبیب جون پرسیدیم جوابی نگرفتیم. پس جواب ما چی می شه؟!!!بهائیان آزاده با دیدن این فیلم از بیت العدل می پرسند:
صدام مسلمان بود؟ شاه چه؟ مسلمان بود؟ بن لادن چه؟1-چرا به ما نگفته بودید دیوید کلی یعنی همان کارشناسی که گزارشش منجر به حمله به عراق شد بهائی است؟
آفرین عزیزم به این قوه ی تخیلت. الان مثلا دارین کار علمی می کنین ها؟! ماشاالله ماشاالله. چشم نخوری ایشالا عزیزم.4-با دفاع هائی که بوش از بهائیان کرده باور کنیم که دست تشکیلات بهائی در حمایت از امریکا برای حمله به عراق آلوده نیست؟
نتیجه ی پند پست بعدی شما:6- کشف ارتباط بهائیت با حمله به عراق ما را به شک انداخته که رابطه بهائیت با حمله عراق به کویت و نتیجتا باز شدن پای امریکا به منطقه چه بوده است؟!
سازمانهای بهائیت نقش موثری در حمله به عراق، حمله به کویت، ایرات، گوانتانامو و ... داشتند. منابع خبری چنین گزارش می دهند که ظاهرا صدام بهائی شده بود و بعد از آن دروغگو شده بود که اگر به عراق حمله کنید ما مقاومت می کنیم. همچنین منابع خبری از شرکت بن لادن در طرح روحی خبر می دهد (طرح روحی چیز با مزه ای است ظاهرا. بروید سایت بهائی ببینید چیست). گفته می شود بن لادن هم اکنون در ااسرائیل، در حیفا در یکی از آشپزخانه های مرکز جانی بهائی برای بهائیان آنجا شام و ناهار دریت می کند. پس با این تحلیل می فهمیم که رهبران دنیا اکثرا بهائی بوده اند.
خبری که هم اکنون به دست ما رسید: بوش نیز بهائی شده است ...
بعد از انقلابی جدید در ایران: اسنادی چند از وزارت کشور بر جا مانده که نشان دهنده ی بهائی بودن احمدی نژاد، ناطق نوری (اهل نور مازندران بوده و قطعا با بهائیان در ارتباط بوده) و .. می دهد.
این هم حتما استنباطتتان از فیلم سات. آفرین پسرم. نقاد خوبی می شوی7-کارگزاران بهائی در زمان شاه برای وزیر و صاجب منصب شدن و پزشک شاه شده و آن طریق نفوذ در همه ارکان حکومت و ارتش در آن رژیم پلید با چراغ سبز بیت العدل نرفته بودند و این ها دخالت در سیاست نبوده است؟!
-
سکوت بهائیت و تشکیلات بیت العدل در باره "دیوید کلی " چه معنائی دارد؟!
به سوالات قبلی ما افزوده می شود:
8-چرا محفل ملی بهائیان انگلیس بیانیه ای در مورد او که ظاهرا خزانه دار محفل ملی بهائیان انگلیس بوده صادر نکرده است؟!
9-دیوید کلی خود کشی کرده یا او را کشته اند؟!
10 -اگر خودکشی کرده برای چه ؟!دشمنش چه کسی بوده است؟!
11 -اگر او را کشته اند چه انگیزه ای در این قتل وجود داشته است؟!
12-چرا دادگاه پیگیری کننده خودکشی دیوید کلی ،روسای محفل ملی بهائیان انگلیس را به دادگاه فرا خوانده است و چه مذاکراتی بین آنها بوده است؟!
13-چرا محفل ملی بهائیان انگلیس در این زمینه سکوت پیشه کرده است؟!
14-اگر مردم غیر بهائی نامحرم هستند چرا به بهائیان توضیحی نمی دهند؟!
15-بیت العدل اگر به آن دو خبر نگار توضیحی نداد به افکار عمومی دنیا جواب نمی دهد؟!
ادامه دارد
به سوالات قبلی ما افزوده می شود:
8-چرا محفل ملی بهائیان انگلیس بیانیه ای در مورد او که ظاهرا خزانه دار محفل ملی بهائیان انگلیس بوده صادر نکرده است؟!
9-دیوید کلی خود کشی کرده یا او را کشته اند؟!
10 -اگر خودکشی کرده برای چه ؟!دشمنش چه کسی بوده است؟!
11 -اگر او را کشته اند چه انگیزه ای در این قتل وجود داشته است؟!
12-چرا دادگاه پیگیری کننده خودکشی دیوید کلی ،روسای محفل ملی بهائیان انگلیس را به دادگاه فرا خوانده است و چه مذاکراتی بین آنها بوده است؟!
13-چرا محفل ملی بهائیان انگلیس در این زمینه سکوت پیشه کرده است؟!
14-اگر مردم غیر بهائی نامحرم هستند چرا به بهائیان توضیحی نمی دهند؟!
15-بیت العدل اگر به آن دو خبر نگار توضیحی نداد به افکار عمومی دنیا جواب نمی دهد؟!
ادامه دارد
-
- فعّال
چه معنایی دارد؟سکوت بهائیت و تشکیلات بیت العدل در باره "دیوید کلی " چه معنائی دارد؟!:
چه کسی گفته او خزانه دار بوده؟1-چرا محفل ملی بهائیان انگلیس بیانیه ای در مورد او که ظاهرا خزانه دار محفل ملی بهائیان انگلیس بوده صادر نکرده است؟!
احتمالا مورد مرحمت تیغ رافت اسلامی قرار گرفته.2-دیوید کلی خود کشی کرده یا او را کشته اند؟!
-
ما برا این که بهونه رو از دس این آق محمود بی مرام بگیریم. ( دیگه بهش مش محمود نمی گیم. حیف از هر چی مشدیه) یه چیزی گذاشتیم که اینقده سریش نشه. اما انگاری چون زرت و زرت چیز میز میزاره، اصلن نمیره حرفا رو بخونه یا اگه می خونه سرسری می خونه. ما مگه نگفتیم از بیت العدل و بهائیا بخایین برا این که دوا بخوابه خودشون یه فیلم راجب بیت العلد بزارن. حالام برا این که این پیرن عثمونه از دس این آدم بی مرام بگیرین هیچ عیبی نداره که مرد و مردونه بگین اشتب کردیم گفتیم آقای بیت العدل دیدن این فیلمو ممنوع کرده. مگه طوری می شه که این حرفو بزنین. عوزش دیگه بهونه را از دس این آدم گرفتین که با این حرفاش اصل حرفای حسابی رو هم جواب نداده و هی مث مطربا رِنگ بگیره که مدرک بیت العدل چی شد؟ خب یه کلوم بهش بگین آقا خود بیت العدل اگه مرده بیاد یه فیلم بزاره ملت ببنن اون جا چه خبره. این که این همه قشقرق را انداختن نداره. تو رو خدا ببینین این آدم چقده شلوغش کرده. ما که این همه سوتی از بهائیا دیدیم و شنفتیم اینقده یقه پاره نکردیم. بابا شونصد تا بهاء الله خان اشتب کرده یه بار شما اشتب کردین. مگه چیطور می شه؟
-
- فعّال
مش پوپی! بیت العدل بیکار نشسته است تا تو و امثال تو از روی هوی و هوس فیلمی بخواهند ببینند و یا فکری به ذهنشان خطور کند و بیایند و فیلمی بسازند.pooopak نوشته شده:ما برا این که بهونه رو از دس این آق محمود بی مرام بگیریم. ( دیگه بهش مش محمود نمی گیم. حیف از هر چی مشدیه) یه چیزی گذاشتیم که اینقده سریش نشه. اما انگاری چون زرت و زرت چیز میز میزاره، اصلن نمیره حرفا رو بخونه یا اگه می خونه سرسری می خونه. ما مگه نگفتیم از بیت العدل و بهائیا بخایین برا این که دوا بخوابه خودشون یه فیلم راجب بیت العلد بزارن. حالام برا این که این پیرن عثمونه از دس این آدم بی مرام بگیرین هیچ عیبی نداره که مرد و مردونه بگین اشتب کردیم گفتیم آقای بیت العدل دیدن این فیلمو ممنوع کرده. مگه طوری می شه که این حرفو بزنین. عوزش دیگه بهونه را از دس این آدم گرفتین که با این حرفاش اصل حرفای حسابی رو هم جواب نداده و هی مث مطربا رِنگ بگیره که مدرک بیت العدل چی شد؟ خب یه کلوم بهش بگین آقا خود بیت العدل اگه مرده بیاد یه فیلم بزاره ملت ببنن اون جا چه خبره. این که این همه قشقرق را انداختن نداره. تو رو خدا ببینین این آدم چقده شلوغش کرده. ما که این همه سوتی از بهائیا دیدیم و شنفتیم اینقده یقه پاره نکردیم. بابا شونصد تا بهاء الله خان اشتب کرده یه بار شما اشتب کردین. مگه چیطور می شه؟
هر چند فیلمی نیز در این زمینه (نه توسط بیت العدل) بلکه دیگکران ساخته شده که جالب است ببینید این فیلم را می توانید از این سایت دریافت کنwww.aeenebahai.org
بد نیست در ضمن اگر خود فیلم را هم در بخش فای های تصویری بگذارید.
-
آیا بنده به عنوان یک شهروند جهانی حق دارم از بیت العدل این سوالات را داشته باشم و از آنهابخواهم برای روشنگری افکار عمومی پاسخ دهند؟:
اعضای محترم بیت العدل
با درود و تحیات
احتراما چنانکه مطلعید فیلمی توسط دو فیلمساز اسرائیلی به نام بهائیان در حیاط خلوت من ساخته
شده است که از تلویزیون استرالیا هم پخش شده و در اینتر نت نیز سر و صدای زیادی کرده است.
چون موضوع اصلی فیلم مربوط به مقر شما در اسرائیل می شود و نیز واگویه مطالبی در باره دیوید
کلی و نفوذ در سازمان های بین المللی و نواده بهاءالله از نسل محمدعلی و طبقات زیر ین مقر شما که
خبرنگاران را به آن راهی نیست خواهشمند است برای روشنگری اذهان توضیحاتی ارائه بفرمائید.
سوالات بنده و بعضی دوستان بهائی بدین قرار است:
1-چرا به بهائیان جهان نگفته بودید دیوید کلی یعنی همان کارشناسی که گزارشش منجر به حمله به عراق شد بهائی است؟
7-کارگزاران بهائی در زمان شاه برای وزیر و صاحب منصب شدن یا پزشک شاه شدن و از آن طریق نفوذ در همه ارکان حکومت و ارتش در آن رژیم پلید با چراغ سبز بیت العدل نرفته بودند و این ها دخالت در سیاست نبوده است؟!
8-سکوت بهائیت و تشکیلات بیت العدل در باره "دیوید کلی " چه معنائی دارد؟!
9-چرا محفل ملی بهائیان انگلیس بیانیه ای در مورد او که ظاهرا خزانه دار محفل ملی بهائیان انگلیس بوده صادر نکرده است؟!
10-دیوید کلی خود کشی کرده یا او را کشته اند؟!
11 -اگر خودکشی کرده برای چه ؟!دشمنش چه کسی بوده است؟!
12 -اگر او را کشته اند چه انگیزه ای در این قتل وجود داشته است؟!
13-چرا دادگاه پیگیری کننده خودکشی دیوید کلی ،روسای محفل ملی بهائیان انگلیس را به دادگاه فرا خوانده است و چه مذاکراتی بین آنها بوده است؟!
14-چرا محفل ملی بهائیان انگلیس در این زمینه سکوت پیشه کرده است؟!
15-اگر مردم غیر بهائی نامحرم هستند چرا به بهائیان توضیحی نمی دهند؟!
16-بیت العدل اگر به آن دو خبر نگار توضیحی نداد به افکار عمومی دنیا جواب نمی دهد؟!
با احترامات فائقه
صفه الله صفا(ص ص)
اعضای محترم بیت العدل
با درود و تحیات
احتراما چنانکه مطلعید فیلمی توسط دو فیلمساز اسرائیلی به نام بهائیان در حیاط خلوت من ساخته
شده است که از تلویزیون استرالیا هم پخش شده و در اینتر نت نیز سر و صدای زیادی کرده است.
چون موضوع اصلی فیلم مربوط به مقر شما در اسرائیل می شود و نیز واگویه مطالبی در باره دیوید
کلی و نفوذ در سازمان های بین المللی و نواده بهاءالله از نسل محمدعلی و طبقات زیر ین مقر شما که
خبرنگاران را به آن راهی نیست خواهشمند است برای روشنگری اذهان توضیحاتی ارائه بفرمائید.
سوالات بنده و بعضی دوستان بهائی بدین قرار است:
1-چرا به بهائیان جهان نگفته بودید دیوید کلی یعنی همان کارشناسی که گزارشش منجر به حمله به عراق شد بهائی است؟
7-کارگزاران بهائی در زمان شاه برای وزیر و صاحب منصب شدن یا پزشک شاه شدن و از آن طریق نفوذ در همه ارکان حکومت و ارتش در آن رژیم پلید با چراغ سبز بیت العدل نرفته بودند و این ها دخالت در سیاست نبوده است؟!
8-سکوت بهائیت و تشکیلات بیت العدل در باره "دیوید کلی " چه معنائی دارد؟!
9-چرا محفل ملی بهائیان انگلیس بیانیه ای در مورد او که ظاهرا خزانه دار محفل ملی بهائیان انگلیس بوده صادر نکرده است؟!
10-دیوید کلی خود کشی کرده یا او را کشته اند؟!
11 -اگر خودکشی کرده برای چه ؟!دشمنش چه کسی بوده است؟!
12 -اگر او را کشته اند چه انگیزه ای در این قتل وجود داشته است؟!
13-چرا دادگاه پیگیری کننده خودکشی دیوید کلی ،روسای محفل ملی بهائیان انگلیس را به دادگاه فرا خوانده است و چه مذاکراتی بین آنها بوده است؟!
14-چرا محفل ملی بهائیان انگلیس در این زمینه سکوت پیشه کرده است؟!
15-اگر مردم غیر بهائی نامحرم هستند چرا به بهائیان توضیحی نمی دهند؟!
16-بیت العدل اگر به آن دو خبر نگار توضیحی نداد به افکار عمومی دنیا جواب نمی دهد؟!
با احترامات فائقه
صفه الله صفا(ص ص)