در اسرائیل چه خبر است؟

قفل شده
yas
فعّال

پست توسط yas »

asra در گفتگو با بهائیان در سایت آنها از قول همسر شوقی افندی رهبر شان

(منظور روحیه ماکسول ) در دیدار با بن گوریون نخست وزیر اسرائیل نقل می

کند که بهائیت همچون حلقه های زنجیر با اسرائیل پیوند دارد و اعلام می دارد

ما بهائیان به اینجا( یعنی این سرزمین ) تعلق داریم :

ديدار حضرت حرم (روحيه ماكسول همسر جناب شوقي) با بن گوريون نخست

وزير اسرائيل:

متن اصلي به نقل از مجله اخبار امري سال 1340 شماره دي ماه صفحه 601:

"چنانچه فرضا نفس استقرار مركز جهاني بهائي در كشور يهودي نژاد اسرائیل

امري به ظاهر لغو تلقي گردد برعكس خانم رباني (روحيه ماكسول) بدون اندك

ترديد و با نهايت تاكيد اظهار مي دارد كه ما به اينجا (اسرائيل) تعلق داريم اگر

قرار باشد قائل به تميز و امتياز هم شد من ترجيح مي دهم كه جوانترينِ اديان

در يكي از تازه ترين كشورهاي جهان نشو ونما نمايد و در حقيقت بايد گفت آينده

ما چون حلقات زنجير به هم پيوسته است."

ali82 نیز این مطلب را در همین موضوع از توقیعی از ناحیه شوقی نقل نموده

ولی سند آن را ارائه نداده است که چنانچه این متن را می بیند از او خواهش می

کنیم سندش را ذکر نماید:

با سلام ،اسراي عزيز حال كه شما سندي را ارائه كرديد من هم يك سند را در

روابط بهائيت با اسرائيل بيان مي كنم:

"مصداق وعده ي الهي به ابنا خليل و وراث كليم ظاهر و باهر و دولت اسرئیل

در ارض اقدس مستقر و بروابط متينه بمركز بين المللي جامعه بهايي مرتبط و

باستقلال و اصالت آئين الهي مقر و معترف و بثبت عقد نامه بهائي و معافيت

كافه موقوفات امريه در مرجع عكا و جبل كرمل و لوازم ضروريه بناي بنيان مقام

اعلي از رسوم دولت و اقرار برسميت ايام تسعه متبركه محرمه موفق و مويد.

شوقي "
jooya
فعّال

پست توسط jooya »

توجه دوستان عزیز به ویژه بهائیان فرهیخته و آزاداندیش را به این مطلب از جناب ولی امرالله شوقی ربانی جلب می کنم:

‏در موضوع صادق فرزند آقا محمد جواد آشچي فرمودند بنويس: اين شخص بداخلاق و پست ‏فطرت اخيرا مخالف دستور اين عبد مسافرت به فلسطين نموده و وارد ارض اقدس گشته، ‏تلغرافي راجع به طرد و اخراج او از جامعه به آن محفل مخابره گرديد به والدش صريحا اظهار و ‏انذار نمايند مخابره با او به هيچ وجه من الوجوه جائز نه، تمرد و مخالفت نتايجش وخيم است! ‏‏(شوقي افندي ، توقيعات مباركه، (102-109) ص 41) ‏

ای اهل عالم! سراپرده ی یگانگی برافراشته شده است. بی نوای فلک زده ای برخلاف دستور جناب شوقی افندی به سرزمین مقدس مسافرت کرده است. نتیجه ی وخیم این تمرد و مخالفت طرد است. حتی پدرش هم حق ندارد به او تلگراف بزند. نمی دانم چون پست فطرت و بد اخلاق بوده به فلسطین رفته است یا چون بی اجازه به آن جا رفته پست فطرت و بداخلاق شده است.
ای اهل بهاء دیده بگشایید!
ali82

پست توسط ali82 »

با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز

در ابتدا از تمام عزیزانی که در این سایت فعالیت می کنند تشکر می کنیم و

اجر جزیل آنان را ار درگاه باری تعالی خواستارم.

یاس گرامی از من خواسته بودند مدرک جملاتی را که اراده کرده بودم در اینجا

ذکر کنم لذا من خود مطلب به همراه مدرک را بیان می کنم:

مصداق وعده ي الهي به ابنا خليل و وراث كليم ظاهر و باهر و دولت اسرئیل

در ارض اقدس مستقر و بروابط متينه بمركز بين المللي جامعه بهايي مرتبط و

باستقلال و اصالت آئين الهي مقر و معترف و بثبت عقد نامه بهائي و معافيت

كافه موقوفات امريه در مرجع عكا و جبل كرمل و لوازم ضروريه بناي بنيان مقام

اعلي از رسوم دولت و اقرار برسميت ايام تسعه متبركه محرمه موفق و مويد.

شوقي " توقیعات مبارکه 102-109 بدیع ص 290
yas
فعّال

پست توسط yas »

پیام شوقی در خصوص طرد آقای صادق آشچی فرزند آقا محمد جواد بخاطر سفر به

فلسطین بسیار شگفت انگیز و حاوی نکات جالبی است :

"در موضوع صادق فرزند آقا محمد جواد آشچي فرمودند بنويس:

اين شخص بداخلاق و پست ‏فطرت اخيرا مخالف دستور اين عبد

مسافرت به فلسطين نموده و وارد ارض اقدس گشته، ‏تلغرافي

راجع به طرد و اخراج او از جامعه به آن محفل مخابره گرديد به

والدش صريحا اظهار و ‏انذار نمايند مخابره با او به هيچ وجه من

الوجوه جائز نه، تمرد و مخالفت نتايجش وخيم است! ‏‏(شوقي

افندي ، توقيعات مباركه، (102-109) ص 41)

چون بی اجازه شوقی سفر کرده است:

1-او پست فطرت است.

2-اوبد اخلاق است.

3-باید اخراج و طرد شود.

4-پدرش را انذار نمایند.

5-مخابره با او جائز نیست.

6-نتایج تمرد وخیم است.

7-نتایج مخالفت وخیم است.

جمع بندی کنید این پیام را با ادعای وحدت عالم انسانی و حقوق بشر

در هزاره سوم ودر عصر ارتباطات و مراودات جهانی فرهنگ ها...
RASA
تماس:

پست توسط RASA »

با سلام و درخواست اجازه از دوستانی که امیدوارم با نیت خیر و هموار تر کردن راهی برای رسیدن به مقام قرب الهی در این سایت تلاش میکنند .( چه دوستان مسلمان و چه بهایی) /
بنده متن مطالب پرسش و پاسخهای دوستان رو در این قسمت مطالعه کردم و البته با عرض تاسف از اینکه در بعضی قسمتها گفت وشنودها از مسیر اصلی خودش خارج شده و یا متعصبانه برخورد شده است ( که گاهی طبیعی است) . و در همین چند وقتی که این سایت رو مرور میکنم با دوستان و طرز نگارششون آشنایی پیدا کردم .
بعد از خوندن مطالب دوستان توی این قسمت مطالبی رو خواستم مطرح کنم .
به نظر من بر روی اصل تبلیغ بهائیت توی این قسمت زیاد تاکید شده و به نظر من این نمیتونه مسیر درستی برای رسیدن به اصل سئوال مطروحه باشه .
این هم طبیعی است و هم قابل قبول که کسانی که آئین و یا دینی رو می پذیرند بخواهند اون رو تبلیغ بکنند و دیگران رو هم به راهی که خودشون فکر میکنند درسته راهنمایی کنند . که صد البته قدرت برهان و حجت هاست که در نهایت پیروز است و همان طور هم که دین مبین اسلام تاکید کرده هر کسی میتونه و حق داره دین خودش رو خودش انتخاب کنه و مسلما اگر با چشم باز و عقل سلیم جلو بره و نیت پاکی هم در تحقیق داشته باشه مسلما به راه حقیقت دست پیدا میکنه .
اینکه بهایی ها نمیتوانند در اسرائیل تبلیغ بکنند مطمئنا باعث خوشحالی آزاد اندیشان بهایی نیست و صد البته که ماهیت اصلی صهیونیست ها نیز بر همه آزادیخواهان کاملا واضح و آشکاره .

حالا اگر دوستان مسلمان من از مطرح نمودن این مطلب هدف خاصی رو دنبال میکنند و میخواهند به هدف خاصی در خصوص اثبات عدم حقانیت بهائیت برسند خواهش میکنم واضح تر و شفاف تر بیان کنند تا محققین بتوانند با ذهنی آزاد تر مطالب رو دنبال کنند .

(( هر چند که این برای من سئوال شده که نظر دوستان بهایی ما در ایران در خصوص رژیم صهیونیستی اسرائیل چیست و آیا به طور کل حکومت اونها رو بر سرزمین های مقدس به رسمیت میشناسند یا خیر ؟ که اگر دوستان لطف کنند و من رو مطلع کنند ممنون میشم))

خدایا چنان کن سر انجام کار ...... تو خشنود باشی و ما رستگار /
* رسا
yas
فعّال

پست توسط yas »

جناب رسا

با سلام.نفرمودید کدام مطلب موجب تاسف شما را فراهم کرده است بیشتر توضیح دهید.

نوشته اید:

"این هم طبیعی است و هم قابل قبول که کسانی که آئین و یا دینی رو می پذیرند بخواهند

اون رو تبلیغ بکنند و دیگران رو هم به راهی که خودشون فکر میکنند درسته راهنمایی کنند "

مطلب همینجاست.سوال فرهاد هم این است که چرا این اصل طبیعی در اسرائیل نقض

شده است و تبلیغ بهائیت در آنجا برای بهائیان حرام است؟!

پاسخ دادند:

چون حکومت اسرائیل تبلیغ را ممنوع کرده و بهائیان هم بایدتابع حکومت باشند لذا تبلیغ برای

آنها ممنوع شده است.

گفته شد اگر این طور است چرا در ایران هم که حکومت ممنوع کرده است آنها رویه دیگر

دارند و بر خلاف نظر حکومت تبلیغ می کنند؟!

اسم این کار چیست؟:

یک بام و دو هوا؟

دشمنی با ایران و دوستی با اسرائیل یا بالعکس؟

نفاق در گفتار وعمل؟

نقص در قوانین؟

نا کارآمدی دستورات بیت العدل؟

وابسته بودن بیت العدل به اسرائیل؟

خاموشی و سکوت و عدم اعتراض بهائیان در برابر هر دستور متناقض قانونگذاران؟

احتمال هزاران مطلب پشت پرده بین مسئولان بهائیت و اسرائیل؟

یا...

اما در مورد نظر بهائیت نسبت به اسرائیل که خواسته بودید بهترین پاسخ از متون بهائی

به این خواسته شما متن سخنان روحیه ماکسول همسر شوقی افندی است که در همین

تاپیک آمده است مبنی بر ارتباط وثیق و تنگاتنگ اسرائیل با بهائیت که امید وارم شما را

قانع کند:

"...ما به اينجا (اسرائيل) تعلق داريم اگر

قرار باشد قائل به تميز و امتياز هم شد

من ترجيح مي دهم كه جوانترينِ اديان

در يكي از تازه ترين كشورهاي جهان نشو

ونما نمايد و در حقيقت بايد گفت آينده

ما چون حلقات زنجير به هم پيوسته است."

مجله اخبار امري سال 1340 شماره دي ماه صفحه 601
RASA
تماس:

پست توسط RASA »

با سلام
با تشکر از یاس عزیز
در پاسخ به سوال اول :
منظور من جدل های دوستان بود بر سر مطالبی که به بحث ارتباطی نداشت که البته سر دبیر هم تذکر فرمودند .
دوم:
در خصوص جوابی که به مطلب من دادید ، کاملا با شما موافقم . من فکر کنم الان بهتر منظور بیان شد . پس اصل بحث در خصوص ارتباط بهائیت با اسرائیل است . که مبحث عدم تبلیغ بهائیها در فلسطین اشغالی که از آن به عنوان اسرائیل یاد میشود به عنوان سندی است که این ارتباط رو تایید میکند .
من هم میخواستم در جواب به دوستان بهایی در خصوص حرام بودن تبلیغ در جایی که حکومت آن را منع کرده عرض کنم " در زمان حکومت قاجار و آغازین روزهای شکل گیری بابیت و بعد از آن بهائیت، جناب میرزا حسینعلی نوری و دیگران تبلیغ های آشکار و نهان بسیاری داشتند در خصوص شکل گیری بابیت و بعد از آن نیز بهاییت که تبعید های پیوسته نیز به سبب آنها صورت میگرفت .
آیا اصل تبلیغ در آن زمان دارای حکمی نبوده ؟
البته به نظر بنده اینها توضیح واضحات است و همانطور که در مطلب قبلی عرض کردم بهانه تراشی ها برای توضیح عملی که به نفسه اشکالی ندارد برای رهایی از اتهامات امری است غیر قابل قبول و مردود .
در آخر نیز میخواستم مطلبی رو در ارتباط با سایت بیان کنم : (( من گمان میکردم کاربرها و پژوهشگران محترم فعال تر و اکتیو تر در مباحث حضور داشته باشند / امیدوارم این بر آورده نشدن گمان بنده به دلیل بی صبری و کم تحملی من باشد و دوستان شکایتی نداشته باشند .)

ممنون
حافظ وظیفه تو دعا گفتن است و بس / در بند آن مباش که نشنید یا شنید/ Rasa
yas
فعّال

پست توسط yas »

جناب رسا ،از اینکه توضیحات ارائه شده مفید واقع شد خوشحالم.از این نوع تناقضات فراوان است که در بحث ها و مقالات سایت در مورد آنها به تفصیل گفتگو شده است.مباحث تحقیقی سایت را به دوستان خود توصیه نمائید.بنده سلسله مقالاتی در این سایت در نقد بزرگترین کتاب بهائیان به نام ایقان نگاشته ام که علاقمندم جنابعالی مطالعه نموده و نظر خود را اعلام فرمائید.متشکرم.
RASA
تماس:

پست توسط RASA »

با سلام
ضمن تشکر از یاس عزیز . من حتما مطالعه میکنم .
اما چند وقتی است که از دوستان بهایی در این مبحث خبری نیست .
به هر حال....
من چند سالی است که در امر تحقیق ادیان و مذاهب مشغولیت مدام دارم و در همین راستا است که مدتی است به تحقیق در خصوص بهائیت پرداخته ام . و صد البته این سایت به تحقیقاتم سرعت بیشتری بخشید .
حضور دوستان بهایی که باعث 2 طرفه شدن مباحث می شود و به سیر بحث ها طراوت بیشتری می بخشد باعث حقیقی تر شدن نتیجه های حاصله می گردد . البته حاشیه هایی مثل پیام این بار بنده نیز ممکن است محققین را کسل نماید که عذر میخواهم .
اما غرض از عرایضم این بود که میخواستم از سردبیر محترم درخواستی داشته باشم و مطمئنا در صورت انتخاب راه اشتباه در ارائه این درخواست از سوی ایشان بخشیده خواهم شد .
جناب سردبیر ، چون نوع نگاه ادیان و فرق دینی دنیا به جهان هستی و عوالم غیب ، به شناخت صحیح از آنها کمک شایانی می کند و یا به جرات میتوان گفت ، نداشتن نگاهی درست به جهان بینی مذاهب ، شناخت آنان را غیر ممکن خواهد کرد . لذا از جنابعالی درخواست می کنم مبحثی جدید را با عنوان جهان بینی بهائیت در این سایت راه اندازی نمایید تا با مشارکت دوستان بهایی و مسلمان ، بتوان تصویری شفاف تر را از بهائیت مشاهده کرد .
با تشکر از همه دوستان .
رسا./
yas
فعّال

پست توسط yas »

رسای عزیز سلام
پیشنهاد خوبی است که فرموده اید به عرض می رسدبیش از یکصد مقاله و مناظره در این سایت به منظور تبیین همین پیشنهاد جنابعالی یعنی توضیح دیدگاههای بهائیان در مورد خدا و نبوت و رهبری و تاریخ و تعالیم و تشکیلات و ...فراهم آمده است.اوائل هم بحث ها کاملا دو طرفه بود یا یک دستور تشکیلاتی بهائیان را از حضور در این سایت منع نمود.اگر چه هنوز میزبان بعضی هستیم و این خود نشانگر آن است که در عصر تبادل فرهنگ ها این خرده فرمایش های تشکیلاتی را به پشیزی نمی خرندوقتی آگاهی توده ها افزون شودکه می شود و انسان ها خود را از چنبره اختاپوسی سازمان هائی این چنین رها خواهند کرد...
در عین حال اگر جنابعالی در بحث جهان بینی بهائیان مطالبی دارید یا می خواهید بدانید گشودن تاپیک جدیدی با این موضوع بلامانع است تا نظر سردبیر چه باشد.
RASA
تماس:

پست توسط RASA »

با سلام
یاس عزیز من دیشب تا صبح مقالات شما را در خصوص کتاب ایقان مطالعه نمودم .
البته برای اولین بار بود که با این کتاب آشنا می شدم و چون نسخه پی دی اف کتاب را نیز داشتم برایم جالب بود .
که البته نظر خودم را حتما مفصل خدمتتان عرض خواهم کرد .
فکر میکنم دیگر این مبحث نیز به پایان خودش نزدیک شده و حقایق امر مشخص و دیگر جایی برای بحث نیست کما اینکه با وجود رژیم معلوم الحالی مانند اسرائیل حال و روز کسانی که خود را زیر بلیط آنان میخواهند عرضه کنند نیز معلوم است . و البته همانطور که شما فرمودید بیشتر هدف این بحث روشن ساختن حقیقت برای نا آگاهان و همچنین بیان این واقعیت برای پژوهشگران بود . تا در شناخت بهائیت صفحه ای دیگر را برای پژوهش ورق بزند .
البته من متعجبم که چرا از آغاز کننده این بحث خبری نیست .
یاس عزیز من در کنار مطالعه ایقان که صد البته هنوز به پایان نرسیده به مطالعه کتاب اقدس نیز پرداختم که خوشحال می شوم در این رابطه هم البته در جای خودش و در تاپیک مربوطه، تبادل نظر شود .
نکات زیادی است که می شود در رابطه با آنان بحث نمود .
از جناب سردبیر محترم نیز استدعا دارم نظر خود را در خصوص پیشنهاد بنده اعلام دارند .
...... حالیا چشم جهانی نگران من و توست! .
رسا
Sardabir
فعّال

پست توسط Sardabir »

جناب رسا
با پیشنهاد شما موافقیم و ظرف یکی دو روز آینده آن را خواهیم گشود.به شرط حضور فعال خود شما و ارائه بحث های تحقیقی و مستند .ازهم اکنون خود را آماده دارید.موفق باشید.

متن زیر نیز توسط فرهاد ارسال شده که در زیر می آید:

جناب سردبير متن ذيل مربوط به تاپيك در اسرائيل چه خبر است؟ مي باشد اما تاپيك مربوطه قفل شده به همين جهت اين متن را در اين بخش مي گذارم تا شما آن را به بخش مربوطه انتقال دهيد.

تاملی پیرامون پیام بیت العدل 7 جون 2007 و 28 فوریه 2005
دوستان عزیز بهائی و غیر بهائی
اخیراً بیت العدل در پیام مورخ جون 2007 خود خطاب به هیئت یاران که همان اعضا محفل ملی می باشند بیانیه ای ارسال نموده و از آن ها درخواست کرده تمهیدات لازم جهت مطالعه پیام مذکور برای خانواده های بهائی فراهم نمایند.
پیام مذکور و هم چنین پیام 28 فوریه 2005 که به آن اشاره گردیده دارای مطالب بسیار مهمی است که تحلیل آن را به وقت دیگری موکول می کنم ولی در رابطه با تبلیغ فردی و اطاعت از حکومت نکاتی را یادآور می شوم، محورهای اصلی که بیت العدل در این پیام دنبال می کند به صورت خلاصه چنین است:

الف: تشویق بهائیان به تبلیغ و ممانت از خروج آن ها از ایران

ب: القا این نکته که تبلیغ فردی با حکم اطاعت از حکومت تعارضی ندارد.

ج: تبلیغ فردی از امور وجدانی است و کسی نمی تواند، حتی حکومت، بهائیان را از تبلیغ منع نماید.

د: اطاعت از حکومت فقط در امور اداری است و در مسائل اعتقادی بهائیان شهادت را بر اطاعت ترجیح می دهند.

هـ. با یک ترفند زیرکانه می خواهد به اصحاب حکومت بگوید ما تشکیلات نداریم و اگر هم تبلیغ می کنیم این تبلیغ فردی است و ربطی به تشکیلات ندارد مانند نماز و روزه و سایر اعمال عبادی است بنابراین کسی نمی تواند مانع امر تبلیغ فردی شود.

ز: اصرار بر این نکته که در ایران نفوس مستعده برای قبول آئین بهائی زیاد هستند لذا فرصت را غنیمت شمرید و زمان را از دست ندهید و به تبلیغ نفوس بپردازید.

حال لطفاً به نکات زیر توجه فرمائید:

1-اصولاً تبلیغ اعم از فردی و غیر فردی امریست اجتماعی چون روح و حقیقت تبلیغ برقراری ارتباط است با دیگری و یا دیگران تفاوتی هم نمی کند که شما به تنهائی تبلیغ کنید و یا به صورت گروهی مهم برقراری ارتباط است که حقیقت تبلیغ می باشد بنابراین امر تبلیغ فردی علی رغم انفرادی بودن آن به جهت ماهيت عمل وارد حوزه اجتماعی می گردد و دیگر مشمول احکام و قوانین حوزه فردی نخواهد بود.
لازم به ذکر است امور وجدانی و معنوی و اعتقادی تا زمانی که در حوزه فردی است کسی نمی تواند از آن مطلع گردد چه برسد بخواهد مخالفت و ممانعت نسبت به آن اعمال نماید.
البته بیان اعتقادات و تشریح آن و اصرار بر درستی آن و اثبات برای دیگری و ایجاد بسترهائی جهت انتقال این اعتقاد و فکر به دیگری طبیعتاً از حوزه فردی خارج می گردد و تابع احکام خاص عمل در حوزه اجتماعی می شود.

2-اگر کسی مختصری با ساختار تشکیلات بهائی آشنا باشد می یابد تبلیغ فردی بدون تشکیلات بی معنا است و اساساً عنوان فردی کوششی است برای گریز از فشارهای اجتماعی و حکومتی جهت ممنوعیت تبلیغ در ایران همین پیام از چه طریق به بهائیان ایران رسیده به غیر از طریق تشکیلات؟
توسط چه کسانی توزیع شده است؟ به غیر از ناظمین ضیافات 19 روزه که قاعده هرم تشکیلات بهائی می باشد مگر به همه بهائیان توصیه نمی شود در امر تبلیغ از رهنمود های کتاب های روحی که توسط بیت العدل تهیه شده استفاده نمائید.
پی گیری امر تبلیغ فردی و نتایج حاصل از آن چگونه خواهد بود؟ جز از طریق تشکیلات؟
بنابراین تبلیغ فردی (با این توضیح که تبلیغ فردی امری وجدانی و شخصی است و حتی در صورت فرمان حکومت هم غیر قابل ترک می باشد) یک ترفند سیاسی است از سوی بیت العدل در جهت پیشگیری اقدام دولت برای ممنوعیت تبلیغ در ایران.

3- حال توجه دوستان را به قسمت هائی از پیام مورد بحث جلب می کنم
((تبلیغ به عنوان افضل اعمال از جانب حق توصیف شده از جمله مظاهر روحانی است که هر فرد بهائی در آثار مبارکه به انجام آن موظف شده است بدین ترتیب تبلیغ امری وجدانی و به طور قطع جاذب تائیدات روح القدس))
(( اگر وظائفی که جنبه روحانی دارد مقدس و تخطی ناپذیر است بنابراین نمی تواند مورد مصالحه قرار گیرد ولی مسائل اداری ثانوی و انعطاف پذیر است و نتيجتا می توان آن را قربانی اطاعت از قوانین حکومتی کرد.

خوب اهمیت امر تبلیغ را دقت فرمودید.
حال سوال این است با توجه به همه مطالبی که در امر تبلیغ و حیاتی بودن آن گفته شد چرا تبلیغ در اسرائیل برای بهائیان ممنوع است؟ (1)
آیا این امر وجدانی –اعتقادی- شخصی در نقاط مختلف جهان فرق می کند آیا تعریف وجدان در امور وجدانی در اسرائیل و ایران متفاوت است. آیا تعریف حکومت و اطاعت از آن و احکام مربوطه نسبت به دولت های مختلف گوناگون است؟ این جاست که دم خروس تبلیغ فردی و اطاعت حکومت از پیام بیت العدل بیرون می زند.

4. بر اساس نصوص بهائی مفسر و مبین آیات فقط جناب عبد البها و شوقی ربانی هستند در حالی که بیت العدل در حال حاضر هر گونه که بخواهد احکام قطعی و مصرح مانند اطاعت از حکومت که یک حکم کلی است را آن چنان که نیاز دارد تفسیر و تبیین می نماید.
البته در این زمینه در آینده مطالب بیشتری به اطلاع دوستان خواهد رسید.
مانند همیشه از دریافت نظرات دوستان بهائی مسرور خواهم شد.

دوستدار شما
فرهاد

(1) توصیه می کنتم دوستان عزیز مجدداً به مباحث تحت عنوان در اسرائیل چه خبر است مراجعه فرمایند.
RASA
تماس:

پست توسط RASA »

با عرض سلام
با تشکر از سردبیر محترم .
رسا
قفل شده