علم و عمل نوشته شده:بنده خدمت دوستان محترم سلام بهایی میکنم.
من مسلمانی هستم که بهایی هم شده ام و مباحث شما را کاملا مطالعه نموده ام و شاهد گفتمان هایی شبیه کشمکش میان احبا چه مسلمان و چه بهایی بوده ام.
هر کس می خواهد اعتقاد خود را به کرسی بنشاند و ریش خود را برای تضمین گرو میگذرارد!
اصولا اگر حق با هر یک از شما عزیزان هم باشد فرقی نمیکند چرا که یک بی دین متحری بهتر از متدین مقلد است.
چیزی که من میبینم این است که وجود بیت الایادی که واضحا نامشروع است و نا مشروعیت ان چون شمس واضح و لایح باعث شده است دشمنان خدا ایین بهایی را کاملا منطقی زیر سوال ببرند چرا که اسقاط ایات و القای شبهات و تحریف کلمات و تاویل نصوص و تحدید نفوس و فرار از محاکمه ای رسمی فی مابین طرفین در بیت الایادی کاملا مشهود است.
در واقع دلایلی بی دررو برای این وجود دارد که بیت الایادی موسسه ای سرخود است و موسس ان حضرت شوقی نبوده است بلکه روحیه خانم را میتوان موسس این موسسه و ایین او را ایینی متفاوت از ایین بهایی دانست چرا که هسته ی مرکزیه ان با اصول ایین بهایی سازگار نیست.
حالا شما هی بر سر این دعوا کنید که این غصن است و ان نیست.
یعنی حتی اگر میسن ریمی ولی امرالله هم نباشد که من میگویم هست باز این سازمان مغایر ارکان نظم بدیع است و لذا جعلی است حال انکه انتقال متبرکترین و مقدسترین اثار حضرت بهارالله ، خون مبارک نماد وراثت و موی مبارک نماد سلطنت توسط بهاالله به عبدالبها و عبدالبها به حضرت شوقی و حضرت شوقی به میسن ریمی برای کسی که فهم ولایت و وراثت را میکند کافی است و ما بقی اضافه هست و همیشه بهانه و عذری بوده است برا کسی که پایبند به تقلید و تعصب است چنانچه هزار خطا در کلام خود را نمیبیند اما مو را از ماست از کلام مخالف بیرون میکشد.
لذا اکنون دیگر بطلان این بیت الاحزان مشهود است حالا بیایید بر سر این صحبت کنیم که چه کسی اکنون ولی امرالله ایین بهایی است چرا که نقض میثاق توسط ایادی و تاسیس نامشروع بیت الاحزان باعث شد که وقتی رییس لاینعزل بیت جنینی میسن ریمی از بیت به زور عزل شود زمینه ای برای نفوسی دیگر فراهم اورد تا بدروغ ادعای ولایت الهی کنند و ایجاد فرقه نمایند چنانچه حضرت عبدالبها فرموده اند که اگر ولی امر الله نباشد در این ایین نیز هزار فرقه پیدا شود.
سلام عرض می کنم خدمت شما دوست محترم و خوش آمد می گویم
در ابتدا باید بگویم متوجه جمله اول شما نشدم. یعنی چه که مسلمان هستید و بهائی هم هستید؟:/
اما در ادامه باید بگویم بنده هم با نظر شما مبنی بر عدم مشروعیت بیت العدل موافقم ولی نکته ای که میتوانم به شما بگویم این است که شما هم بر طبق نظر صریح جناب عبدالبها حرف زده اید و جناب میسون ریمی را ولی امر معرفی کرده اید در صورتی که بر طبق نظر جناب عبدالبها ولایت امر باید بکر بعد بکر باشد یعنی پسر بعد از پسر و ایشان ولایت امر را موروثی دانسته اند نه جز ان. لذا این که جناب میسون ریمی ولی امر شوند بر خلاف نظر جناب عبدالبها می باشد.